Jump to content

Ιδέα (not 56k friendly)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

μπας και κατεβει καμια ιδεα

de·fault

...

1. Computer Science. A particular setting or value for a variable that is assigned automatically by an operating system and remains in effect unless canceled or overridden by the operator:

2. A situation or condition that obtains in the absence of active intervention.

1. Μια ιδιαίτερη ρύθμιση ή μια αξία για μια μεταβλητή που ορίζεται αυτόματα από ένα λειτουργικό σύστημα και παραμένει σε ισχυη εκτός αν ακυρωθει ή γινει παρακαμψη (υπερβαση) της από το χειριστή.

2. Μια κατάσταση που λαμβάνει θεση ελλείψει ενεργού επέμβασης.

Αρχική απάντηση από .38-.45

το επανω θα μπει στην πλατη, το κατω μπροστα.

ειναι μια προσπαθεια για την αποδοση στα ελληνικα του "default is not a option". ισως οχι η καλυτερη, αλλα μια προσπαθεια. αλλες ιδεες για το πως θα το πουμε στα ελληνικα αυτο;

Ανάποδα man...Το αντίθετο το logo μπροστά θα ήταν καλύτερο...και λεω να μην βάλουμε το url..

Αρχική απάντηση από BanOr [Σήμερα, στις 19:52]

Φαντάζομαι οτι ήθελες να πει και πως και οχι κσι γιατι..

lol. δηλαδη;

Αλλα και πάλι καποιος που ξέρει απο PC θα το καταλαβει

αυτο ακριβως δε θεμε, να ειναι κατανοητο μονο απο οσους ασχολουνται και ξερουν.

Που ζω τόσο καιρό???

Υπάρχει τέτοιο θέμα??

Λοιπόν μέσα και εγώ...

Πρώτον δεν νομίζω οτι πρέπει να ξεφύγουμε πολύ από το γνωστό logo του λάμπη...

Οπότε λέω και εγώ για κάτι σαν το #235 απλά χωρίς το μήνυμα από κάτω...

Και εξηγώ... και τατόχρονα προτείνω κάτι που ίσως είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα θα τραβάει τα βλέματα...

Μπροστά το logo όπως το έχει στο post #235 και πίσω πάνω πάνω το μήνυμα Default is not an option ή αν θέλετε όπως το θέλετε στα Ελληνικά, αλλά όχι με πολύ τεράστεια γράματα, αλλά bolt σαν επικεφαλίδα και από κάτω κολλάμε ολόκληρο κατεβατό τον οδηγό overclocking ...

στο τέλος κάτω δεξια ρίχνουμε και το url και ήμαστε μια χαρά...

Ξέρω θα πείτε οτι θα είναι too much , αλλά αν γίνει έτσι όπως το σκέφοτμαι νομίζω θα είναι καλό...

Θα προσπαθήσω να φτιάξω μια εικόνα να δείτε...

Εγώ προτιμώ τελικά ένα Polo μπλουζάκι ή με κουκούλα, που να λέει απλά μπροστά www.thelab.gr και πίσω, επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ, και από κάτω nick και sig αμα θέλετε, πχ

DJD

web μαστορας

unseen

the freeze machine

(μ αρεσε όπως ακούστηκε γι αυτό το έγραψα!!)

συμφωνω με τον Μπλεοθονη................να συμπληρωσω οτι το www.thelab.gr θα προτιμουσα να γραφτει οπως και στην αρχικη σελιδα......με πορτοκαλομπλε γραμματα....

αν και πλεον παιδες νομιζω μονο TheLab.gr να γραφτει μια χαρα το καταλαβαινουν οσοι το δουν οτι προκειται για url......

επισης συμφωνω με τον Μπλεοθονη να βαλουμε στην πλατη ''επειδη τα μεγαλα παιδια δεν σταματουν να παιζουν ποτε''

οσο για τα νικς καποιοι ισως να μην τα θελουν..............για λογους διασταυρωσης με βλεμματα καταστηματαρχων της στουρναρη....χεχεχεχεχεχεχε...............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.