.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #141 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 περα απο την πλακα, πως θα σας φαινονταν σαν ιδεα, να υπαρχουν διαφορα πραγματα εκτος απο μπλουζακια; http://www.cafepress.com/apolytonΥΓ. enduracell, εχει απ' ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #142 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 lol εντάξει παίδες πέρα απ ότι την πλάκα εγώ όπως έγραψα είμαι μέσα για t-shirt αλλά δύσκολα θα αφήσω τα αρκουδίσια μποξεράκια μου για αυτά του lab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #143 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:38] lol εντάξει παίδες πέρα απ ότι την πλάκα εγώ όπως έγραψα είμαι μέσα για t-shirt αλλά δύσκολα θα αφήσω τα αρκουδίσια μποξεράκια μου για αυτά του lab Αρκουδιάρη!!!!! :D Για κάλτσες του Λάμπη τί θα λέγατε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 28, 2004 #144 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 παιδιά η υπόθεση βρωμάει ποιοι από εσάς ΄θέλουν overclcok και στην περιοχή του εσωρούχου??? έχετε prob με τις default ρυθμίσεις??? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 28, 2004 #145 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas παιδιά η υπόθεση βρωμάει ποιοι από εσάς ΄θέλουν overclcok και στην περιοχή του εσωρούχου??? έχετε prob με τις default ρυθμίσεις??? :P:P LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL:hehe: Πεθανα στο γελιο! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #146 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ενταξει, καταλαβαινω. εσωρουχα δε θελετε, αν και λιγο με απασχολει.εκτος απο μπλουζακια, κατι αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 28, 2004 #147 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 το μόνο άλλο που ίσως είναι cool είναι mouse pads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #148 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Και κούπες δεν είναι άσχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 28, 2004 #149 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Ψήφο στα Mouse Pads!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #150 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 και κανενα σεμεδακι μη ξεχασουμε να φτιαξουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 28, 2004 #151 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης και κανενα σεμεδακι μη ξεχασουμε να φτιαξουμε ... Σίγα μην πάρουμε σεμεδάκι απο το εξωτερικό.... Αυτά τα έχει αναλάβει η γιαγιά του Stamatas. Μη βιάζεστε όμως..... Τώρα τελειώνει ένα σεμεδάκι για το κουτί της υδρόψυξης του εγγονού της και ξεκινάει τα δικά μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #152 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #153 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 13:18] Σίγα μην πάρουμε σεμεδάκι απο το εξωτερικό.... Αυτά τα έχει αναλάβει η γιαγιά του Stamatas. Μη βιάζεστε όμως..... Τώρα τελειώνει ένα σεμεδάκι για το κουτί της υδρόψυξης του εγγονού της και ξεκινάει τα δικά μας! :clap: :clap: :clap: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 28, 2004 #154 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:31] και κανένα σώβρακο μη μείνουμε και ξεβράκωτη... Είναι μια σπαραξικάρδια ομολογία σε φίλους που θα σου συμπαρασταθούν, ή απλά επικίνδυνο ορθογραφικό λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #155 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 15:48] Είναι μια σπαραξικάρδια ομολογία σε φίλους που θα σου συμπαρασταθούν, ή απλά επικίνδυνο ορθογραφικό λάθος; ξερεις κατι που δεν ξερω?@ Ντουρατσελ :Ξερασε τα ολα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 28, 2004 #156 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 :OT: Η περίπτωση του ειναι ομολογουμένος ιδιάζουσα Εχει δυο προσωπικότητες(εξου και πληθυντικός ) και μάλον σσσσσσσσσσσσ αλλα μεταξύ μας μην βγάλετε βρώμα εμπιστευτικά σας το λεω μαλον λέω νομ΄ζει οτι είνια ο Σακ,,,,,,,,,ς εξου και το ξεβράκωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #157 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ...Και εγω που τον ειχα και για πρωτοξαδερφο του John Holmes....αστερα του ΧΧΧ κινηματογραφου...αξιο εκπροσωπο του φυλου μας...πεφτω απ'τα συννεφα...απαιτω να επιληφθει του θεματος η ηγεσια του φορουμτο μαχαιρι πρεπει να φτασει στο κοκκαλο....καθαρση εδω και τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #158 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Είναι μια σπαραξικάρδια ομολογία σε φίλους που θα σου συμπαρασταθούν, ή απλά επικίνδυνο ορθογραφικό λάθος; LOL εντάξει ρε παίδες πέσατε να με φάτε. Τελικά ΓιαγκΤ μου θυμίζεις πολύ στο τρόπο που γράφεις το fireblade! (τον φάγαν οι παράγκες του ποδοσφαίρου).Όσο για σ έσας κύριε Μιχάλη περίμενα backup, από την αφεντιά σας, αλλά δε θα πω τίποτα , όχι επειδή έχεις γενέθλια, αλλά επειδή... έχεις και γιο τελικά ξέρω να χρησιμοποιώ το πληθυντικό σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 28, 2004 #159 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 :OT: Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ...Και εγω που τον ειχα και για πρωτοξαδερφο του John Holmes.... αστερα του ΧΧΧ κινηματογραφου... αξιο εκπροσωπο του φυλου μας... πεφτω απ'τα συννεφα... το μαχαιρι πρεπει να φτασει στο κοκκαλο.... καθαρση εδω και τωρα.... Φιλε κοπρίτη ξεχνάς ομως και την άλλη προσωπικότητα για την οποια λίγα ξέρουμε (το πιασες το υπονοούμενο)???? endu Εισαι ο αγαπημένος μου μοντ ( μην παει το μυαλό στο πονηρό) αλλα τωρα τελευταία νιώθω μια αλλαγή μέσα σου :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 28, 2004 #160 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 :OT: μη φοβάσαι Μιχάλη, την έχω περάσει την κρίσιμη ηλικία, και σε ευχαριστώ για τα ευγενή συναισθήματα απέναντι μου κάτι τέτοιο και πιο βαθύ νιώθω και γω για σ ένα :OT: έλεος ας σβήσει κάποιος admin τα post τα βλέπει κόσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.