Jump to content

Ιδέα (not 56k friendly)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Noμιζω πως θα φαινοταν καλυτερα ενα απλο 2D σχεδιο πανω στη μπλουζα,με μια μικρη ατακα.

η sig του samel ειναι πολυ επιτυχιμενη "Once you overclock there is no way back,you will never run stock speeds again...."

Πολυ καλο το σημα του κοπριτη το τελευταιο θα ηταν καλυτερο με στροφομετρο και οχι χρονομετρο πιστευω! Πολυ καλη δουλεια παντως! Και τα αλλα ειναι πολυ καλα!

το τελευτεο ειναι πολυ ωραιο αλλα ναι θελει στροφομετρο. αν και το μοβ επανο με αρεσαι.

Η σχεδίαση ενός καβουριού πάνω δεξιά ή έστω μιας καβουροδαγκάνας, θα προσέθετε μια ρεαλιστική πινελιά στο σχέδιο.

μαζεψτε ιδεες να το ετοιμασουμε. ισως να γινει και διαγωνισμος :) :)

ΓιαγκΤ, που κολλαει η δαγκανα;

Default is not an option σαν ατάκα. μικρή και περιεκτική...

τα σχέδια πολύ καλά αλλά δεν έχω πει ακόμα σε κάποιο "αυτό είναι..."

Εγω θα προτεινα με την σειρα μου το γνωστο MHz στροφομετρο το οποιο ομως να ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΟ....., στα 5GHz(ρεαλιστικο) και απο κατω το

- Default Is Not An Option

- Overclocking POWER

- Once you overclock, there is no way back

Και εγώ μέσα στο κόλπο!!!!Το μωβ το σχέδιο μου αρέσει πιο πολύ.Default is not an option μετράει πολύ.Και εγώ πιστεύω οτι πρέπει να βάλουμε και τα nicks μας πάνω...Υπολογίστε με στην παραγγελία για κρήτη!!

Το ιδιο του Κοπριτη αλλα με μικροαλλαγες(μονο αυτες ξερω να κανω στο photoshop....).

Τις υπολοιπες(αλλαγες στα νουμερα) ας δοκιμασει να τις κανει ο ιδιος....

post-51-1416071159,1997_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:02]

ΓιαγκΤ, που κολλαει η δαγκανα;

Κολλάει στην πολύ αργή, και με μικρά ασταθή βήματα εν είδει βηματισμού κάβουρα, επίτευξη του υπερχρονισμού σε ένα σύστημα.

Νομίζω είναι εμφανές, απορώ που δεν το κατάλαβες!!!

γιατι ποτέ δεν το κανω αργα, με μικρα και ασταθη βηματα. :)

του κοπαναω στο κεφαλι κι οπου αντεξει.

παντως εχεις δικιο στην παρομοιωση.

εχετε υπ'οψη κυριοι υποψηφιοι σχεδιαστες, πως θελουμε 300dpi για την εκτυπωση. αρα μιλαμε για πρωτοπυτη δημιουργια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.