Jump to content

Νέο μέλος-Ερωτήσεις

Joh

Recommended Posts

Παιδιά πως σας φαίνεται αυτό το λάπτοπ Sony Vaio VPCF23S1E/B - Laptop - plaisio.gr?

Αυτά που ζητάω είναι τα εξής:

Καλές επιδώσεις σε ταινίες,παιχνίδια.

Να μην κολλάει γενικότερα και να έχει γρήγορες ταχύτητες στο ίντερνετ.

Νομίζω πως αυτά είναι...

Είναι ακριβώς το ξέρω αλλά θα πάρω κάτι να το κρατήσω για καιρό και να ξέρω ότι είναι καλό εργαλείο...

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Παιδιά πως σας φαίνεται αυτό το λάπτοπ Sony Vaio VPCF23S1E/B - Laptop - plaisio.gr?

Αυτά που ζητάω είναι τα εξής:

Νομίζω πως αυτά είναι...

Είναι ακριβώς το ξέρω αλλά θα πάρω κάτι να το κρατήσω για καιρό και να ξέρω ότι είναι καλό εργαλείο...

εμένα μου φαίνεται οτι δεν τα αξίζει τα λεφτά του και είναι και εκθεσιακό κομμάτι.

επίσης η κάρτα γραφικών του δεν είναι δυνατή.

στα λεφτά αυτά μπορείς να φτιάξεις desktop πολύ πιο δυνατό .αλλά αν είναι ντε κ καλα laptop ....

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό λάπτοπ?

Δεν θέλω να είναι σαν τους κανονικούς (αυτούς με το κουτί) γιατί εκτός του ότι θέλω να τον μεταφέρω θέλω να εξοικονομήσω και χώρο μέσα στο σπίτι.

Τι λάπτοπ θα μπορούσα να πάρω?

Όπως είπα ψάχνω αυτά :

Επίσης αυτό το λάπτοπ που ανέφερα παραπάνω έχει τέλεια ανάλυση στις ταινίες και θα μου άρεσε κάτι παρόμοιο...Τα φώτα σας παρακαλώ :):)

Για πείτε ρε παιδιά :help:

Κάνε τον κόπο και άνοιξε νέο θέμα

Mobile computing

Όσοι έχουν ασχοληθεί/κοιτάξει/αγνοήσει το thread δεν ξέρουν ότι έχεις αλλάξει το ερωτημά σου και όσοι ξέρανε από ψήκτρες δεν ξέρουν κατ' ανάγκη και από laptops.

Οκ,ανοίγω καινούργιο θέμα...

Rusty_Tool μου φαίνεται αρκετά καλό το λάπτοπ και είναι και μεγαλύτερο από που είπα παραπάνω.Για μένα αυτό είναι καλό γιατί μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες...

Απλά προτιμάω να μην αγοράζω από ίντερνετ ακριβά προιόντα.

Πχ θέλω να περάσω από το μαγαζί να το δω να μου κάτσει και στο μάτι γιατί αν δεν μου αρέσει ποιος ο λόγος να το πάρω και να το αγοράσω...:red::red:

αυτό που σου πρότεινα δε νομίζω να το βρεις πουθενά αλλού φθηνότερο. είναι τούμπανο.

το μαγαζί είναι έμπιστο και ανταποκρίνονται σε ό,τι τους ζητήσεις άμεσα. να συνυπολογίσεις 30 ευρώ μεταφορικά και κανά 5ευρω για τη διατραπεζικη μεταφορά των χρημάτων

Είσαι σίγουρος????

Είναι καλό για παιχνίδι-ταινίες?

Στο θέμα μας για τον υ/π μου...

Πήγα σε ένα μαγαζί σήμερα.Πολύ καλοί και γνώστες των υ/π οι υπάλληλοι και μου κάλυψαν πολλές απορίες.

Το τροφοδοτικό που έχω είναι παλιό και γι'αυτό τον λόγο δεν μπορώ να βάλω άλλο χωρίς ειδικό καλώδιο.(τα καινούργια έχουν έτοιμες τις θήκες των καλωδίων για τα ανεμιστηράκια

Πήγα και πήρα 2 ειδικά καλώδια αλλά μου έδωσε θηλυκά!Ενώ ήθελα αρσενικά!

Αύριο θα πάω να κοιτάξω να πάρω...

Είσαι σίγουρος????

Είναι καλό για παιχνίδι-ταινίες?

έχω κάνει αγορά απο εκεί των 500 ευρώ. οι τιμές τους αλλάζουν κάθε μερα, λίγο πάνω - λίγο κάτω , τπτ το σπουδαίο. το μόνο "κακό" τελοσπάντων είναι οτι στέλνουν με DHL και για καποιο λόγο όταν το δέμα φτάνει Ελλάδα αναλαμβάνουν τα Ελληνικά ταχυδρομεία . με άλλα λόγια το δέμα θα το παραλάβεις απο το ταχυδρομείο.

θα παίζεις άνετα κ αβίαστα ολα τα παιχνιδάκια. κοίτα και για κανα review ;)

Λοιπόν παιδιά.

Πήγα τον υ/π σε ένα μαγαζί.

Ο πρώην τεχνικός που είχαμε δεν είχε περάσει κάποιους οδηγούς και γι'αυτό ο υ/π είχε τα προβλήματα που είχε...

Για παιχνίδια δεν είναι όπως μου είπαν στο κατάστημα,το ήξερα βέβαια...Αλλά αλλά...

Ίσως σε 1 μήνα περίπου καταφέρω να πάρω αυτόν Notebook 17,3" (43,93cm) Dell XPS 702X-2710 - Hardware, Notebooks.

Αν μπορείτε πείτε μου γνώμες...

Τον θέλω για παιχνίδια-ταινίες κυρίως.

Αλλά θέλω και καλές επιδόσεις γενικότερα...

Ωραία, πάρε playstation 3 τότε!

Και ταινίες δείχνει και παιχνίδια παίζει. Και δεν χρειάζεται αναβαθμίσεις, αντί-ιικά, firewalls, γνώσεις, cracks κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.