Rusty_Tool Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 καλησπέρα,εχω ενα Dell Inspiron το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για browsingκάπου διάβασα οτι για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία , κ μιας κ το χρησιμοποιώ κυρίως ως σταθερό υπολογιστή , βγάζοντας τη μπορώ να το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο ρεύμα κ να την ξαναβάζω μόνο οταν χρειάζεται..με το που αφαίρεσα τη μπαταρία απενεργοποιήθηκε η ασύρματη κάρτα και το bluetooth. μπήκα στο bios και έψαξα για σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα τπτ σχετικό. τη στιγμή αυτη τρέχει σε ubuntu κ δεν το εχω δοκιμάσει καθόλου στα windows αν κ δε νομίζω να αλλάζει κάτι.γνωρίζει κανείς τπτ σχετικο?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Αύγουστος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Με δεξί κλικ και ενεργοποίηση δεν παίζει; Στα windows μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Μηπως εκλεισες κατα λαθος καποιον διακοπτη πανω στο λαπτοπ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Αύγουστος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Ρίξε μια ματία εδώ: networking - Wireless is disabled by hardware switch on Dell Inspiron 1750 - Ask Ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Αρχικά δες αν υπάρχει πουθενά διακόπτης που ενεργοποιεί - απενεργοποιεί το ασύρματο. Συνήθως είναι στο πλαϊ.Αν δεν υπάρχει τότε υπάρχει σίγουρα συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο. Συνήθως είναι το πλήκτρο [Fn] και κάποιο από τα F keys που κάνει τη δουλειά αυτή π.χ. τυχαίο παράδειγμα Fn+F4Αν και πάλι δεν μπορείς να δεις πάνω απο τα function keys τα εικονίδια (συνήθως σε μπλε χρώμα) για το ασύρματο συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης που είχε μαζί ο υπολογιστής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 27, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 καλημέρα, καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. δεν υπάρχει διακόπτης για το wireless. δοκίμασα να bootαρω απο windows και δουλεύει το wireless με βγαλμένη τη μπαταρία. Ρίξε μια ματία εδώ: networking - Wireless is disabled by hardware switch on Dell Inspiron 1750 - Ask Ubuntu εκεί βρήκα τη λύση στο terminal με την εντολή "sudo modprobe -r dell_laptop" το ανοίγει στο επόμενο boot που θα κάνω θα δω αν το κρατάει ή αν χρειάζεται κάθε φορά θα κοιτάξω και με συνδιασμό Fn + F.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.