Jump to content

Θέμα με laptop και wireless

Rusty_Tool

Recommended Posts

καλησπέρα,

εχω ενα Dell Inspiron το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing

κάπου διάβασα οτι για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία , κ μιας κ το χρησιμοποιώ κυρίως ως σταθερό υπολογιστή , βγάζοντας τη μπορώ να το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο ρεύμα κ να την ξαναβάζω μόνο οταν χρειάζεται..

με το που αφαίρεσα τη μπαταρία απενεργοποιήθηκε η ασύρματη κάρτα και το bluetooth. μπήκα στο bios και έψαξα για σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα τπτ σχετικό. τη στιγμή αυτη τρέχει σε ubuntu κ δεν το εχω δοκιμάσει καθόλου στα windows αν κ δε νομίζω να αλλάζει κάτι.

γνωρίζει κανείς τπτ σχετικο?

ευχαριστώ

Αρχικά δες αν υπάρχει πουθενά διακόπτης που ενεργοποιεί - απενεργοποιεί το ασύρματο. Συνήθως είναι στο πλαϊ.

Αν δεν υπάρχει τότε υπάρχει σίγουρα συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο. Συνήθως είναι το πλήκτρο [Fn] και κάποιο από τα F keys που κάνει τη δουλειά αυτή π.χ. τυχαίο παράδειγμα Fn+F4

Αν και πάλι δεν μπορείς να δεις πάνω απο τα function keys τα εικονίδια (συνήθως σε μπλε χρώμα) για το ασύρματο συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης που είχε μαζί ο υπολογιστής σου.

καλημέρα,

καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

δεν υπάρχει διακόπτης για το wireless.

δοκίμασα να bootαρω απο windows και δουλεύει το wireless με βγαλμένη τη μπαταρία.

εκεί βρήκα τη λύση

στο terminal με την εντολή "sudo modprobe -r dell_laptop" το ανοίγει :)

στο επόμενο boot που θα κάνω θα δω αν το κρατάει ή αν χρειάζεται κάθε φορά

θα κοιτάξω και με συνδιασμό Fn + F..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.