Jump to content

Θέμα με laptop και wireless

Rusty_Tool

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα,

εχω ενα Dell Inspiron το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing

κάπου διάβασα οτι για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία , κ μιας κ το χρησιμοποιώ κυρίως ως σταθερό υπολογιστή , βγάζοντας τη μπορώ να το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο ρεύμα κ να την ξαναβάζω μόνο οταν χρειάζεται..

με το που αφαίρεσα τη μπαταρία απενεργοποιήθηκε η ασύρματη κάρτα και το bluetooth. μπήκα στο bios και έψαξα για σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα τπτ σχετικό. τη στιγμή αυτη τρέχει σε ubuntu κ δεν το εχω δοκιμάσει καθόλου στα windows αν κ δε νομίζω να αλλάζει κάτι.

γνωρίζει κανείς τπτ σχετικο?

ευχαριστώ

Με δεξί κλικ και ενεργοποίηση δεν παίζει; Στα windows μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αρχικά δες αν υπάρχει πουθενά διακόπτης που ενεργοποιεί - απενεργοποιεί το ασύρματο. Συνήθως είναι στο πλαϊ.

Αν δεν υπάρχει τότε υπάρχει σίγουρα συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο. Συνήθως είναι το πλήκτρο [Fn] και κάποιο από τα F keys που κάνει τη δουλειά αυτή π.χ. τυχαίο παράδειγμα Fn+F4

Αν και πάλι δεν μπορείς να δεις πάνω απο τα function keys τα εικονίδια (συνήθως σε μπλε χρώμα) για το ασύρματο συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης που είχε μαζί ο υπολογιστής σου.

καλημέρα,

καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

δεν υπάρχει διακόπτης για το wireless.

δοκίμασα να bootαρω απο windows και δουλεύει το wireless με βγαλμένη τη μπαταρία.

Nik0s έγραψε:

εκεί βρήκα τη λύση

στο terminal με την εντολή "sudo modprobe -r dell_laptop" το ανοίγει :)

στο επόμενο boot που θα κάνω θα δω αν το κρατάει ή αν χρειάζεται κάθε φορά

θα κοιτάξω και με συνδιασμό Fn + F..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.