Rusty_Tool Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 καλησπέρα,εχω ενα Dell Inspiron το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για browsingκάπου διάβασα οτι για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία , κ μιας κ το χρησιμοποιώ κυρίως ως σταθερό υπολογιστή , βγάζοντας τη μπορώ να το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο ρεύμα κ να την ξαναβάζω μόνο οταν χρειάζεται..με το που αφαίρεσα τη μπαταρία απενεργοποιήθηκε η ασύρματη κάρτα και το bluetooth. μπήκα στο bios και έψαξα για σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα τπτ σχετικό. τη στιγμή αυτη τρέχει σε ubuntu κ δεν το εχω δοκιμάσει καθόλου στα windows αν κ δε νομίζω να αλλάζει κάτι.γνωρίζει κανείς τπτ σχετικο?ευχαριστώ
JohnGR Αύγουστος 26, 2012 #2 Αύγουστος 26, 2012 Με δεξί κλικ και ενεργοποίηση δεν παίζει; Στα windows μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.
Andrewk Αύγουστος 26, 2012 #3 Αύγουστος 26, 2012 Μηπως εκλεισες κατα λαθος καποιον διακοπτη πανω στο λαπτοπ??
Nik0s Αύγουστος 26, 2012 #4 Αύγουστος 26, 2012 Ρίξε μια ματία εδώ: networking - Wireless is disabled by hardware switch on Dell Inspiron 1750 - Ask Ubuntu
vagsk Αύγουστος 26, 2012 #5 Αύγουστος 26, 2012 Αρχικά δες αν υπάρχει πουθενά διακόπτης που ενεργοποιεί - απενεργοποιεί το ασύρματο. Συνήθως είναι στο πλαϊ.Αν δεν υπάρχει τότε υπάρχει σίγουρα συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο. Συνήθως είναι το πλήκτρο [Fn] και κάποιο από τα F keys που κάνει τη δουλειά αυτή π.χ. τυχαίο παράδειγμα Fn+F4Αν και πάλι δεν μπορείς να δεις πάνω απο τα function keys τα εικονίδια (συνήθως σε μπλε χρώμα) για το ασύρματο συμβουλέψου το εγχειρίδιο χρήσης που είχε μαζί ο υπολογιστής σου.
Rusty_Tool Αύγουστος 27, 2012 Author #6 Αύγουστος 27, 2012 καλημέρα, καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. δεν υπάρχει διακόπτης για το wireless. δοκίμασα να bootαρω απο windows και δουλεύει το wireless με βγαλμένη τη μπαταρία. Nik0s έγραψε: Ρίξε μια ματία εδώ: networking - Wireless is disabled by hardware switch on Dell Inspiron 1750 - Ask Ubuntu εκεί βρήκα τη λύση στο terminal με την εντολή "sudo modprobe -r dell_laptop" το ανοίγει στο επόμενο boot που θα κάνω θα δω αν το κρατάει ή αν χρειάζεται κάθε φορά θα κοιτάξω και με συνδιασμό Fn + F..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.