NooDle Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2012 Τα coolermaster τα 12αρια αυτα με τα 6+Ε τα βαρέθηκα Θελω κατι πιο αποδοτικό για 3πλο 12αρη ψυγειο και αλλα 3 για του κουτι. (Θα δω διαφορα) Μπροστα-πίσω και κάτω Σκέφτομαι για αυτα εδω Φωτιζόμενος λευκός ανεμιστήρας PWM 120 χιλ. Enermax Cluster UCCL12 τα ξερει κανεις ? οποιαδήποτε αλλη πρόταση-παρατήρηση δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Αύγουστος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Για το ψυγείο θα σου πρότεινα αυτά Scythe Gentle Typhoon 1850rpm System Fan 120mm (D1225C12B5AP-15) για το κουτί γενικά δες και αυτά Noiseblocker PL2 NB-BlackSilent PRO PL-2 120mm System Fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 σίγουρα όχι sleeve bearing, ball bearing καλύτερα να έχει αντοχή στο χρόνο.Delta, Sunon η Noctua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 και η καινούργια σειρά της corsair η air-series είναι παρα πολυ καλή.Air Series SP120 High Performance Edition High Static Pressure 120mm Fan - Air Series Fans - Coolingσυν οτι είναι κ πολύ ωραιοι ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 με μπερδέψατε τα corsair ωραια αλλα δεν έχουν φωτισμό για να φανεί λίγο και το εσωτερικό του κουτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 ουτως ή αλλως με 3-4 ανεμιστηράκια δε φωτίζεται επαρκώς ένα κουτί. μια ledοταινία χρειάζεσαι για φωτισμό. τα clusters ειναι πολυ ωραία ,αποδοτικα και ήσυχα , ιδανικα για case fans σε κατακόρυφη τοποθέτηση.για το ψυγείο χρειάζεσαι ανεμιστήρες με πολυ στατική πίεση ( >2.0mmH2O ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 27, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 6 fans είναι στο σύνολο..Αυτα ομως που με ενδιαφέρουν πιο πολύ ειναι του ψυγείου γιατί τα coolermaster των 6Ε που έχω επάνω δεν τα βλέπω και πολυ της προκοπήςΛεντοταινια δεν το είχα σκεφτεί...ΥΓ τα enermax που δειχνω δεν κανουν ? τα χεις δοκιμάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 τα coolermaster είναι τα sickleflows? αν ναι απο άποψη απόδοσης σε ποσότητα αέρα ειναι καλά αλλά έχουν σχετικα χαμηλή στατική πίεση=> δεν προτείνονται για ψύξη ψυγείου.. απο άποψη θορύβου υστερούν όπως επίσης κ το γεγονός οτι είναι τύπου sleeve-bearing που σημαίνει οτι αν τοποθετηθούν οριζόντια παράγουν περισσότερο θόρυβο κ αυξάνονται οι τριβές με αποτέλεσμα τη μείωση ζωής τους.εγώ για το ψυγείο θα σου πρότεινα akasa viper ,akasa stealth , scythe gt , corsair SP120 High Performance Edition.τους enermax clusters δεν τους έχω δοκιμάσει αλλα απο τα χαρακτηριστικά τους δε μου φαίνονται ιδανικοί για ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 28, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 sickleflows φώτησε με λιγο γιατί αυτο δεν το γνωρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Αύγουστος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 sickleflows φώτησε με λιγο γιατί αυτο δεν το γνωρίζωCOOLERMASTER SICKLEFLOW 120MM GREEN LED FAN - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 28, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Οχι φιλε μουΤα δικα μου ειναι διαφανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.