Jump to content

Αγορά υδρόψυξης

alldaynews

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ.Γράφω για πρώτη φορά και θα ήθελα τα φώτα σας.Στο pc της υπογραφής μου θέλω να βάλω custom υδρόψυξη για cpu αρχικά αλλά επειδή αργότερα θα γίνει αναβάθμιση θα ήθελα να κάνει και για am3+ motherboard και cpu.θα είναι για Overclock και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια κομμάτια

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλος Ορισες φιλε μου ,

Πανω σε αυτο που ρωτας.....

Βαλε ενα 2πλο ψυγειο της προτιμησης σου , μια αντλια και ενα CPU Block επισης της προτιμησης σου..... σε καθε περιπτωση θα μεινεις ικανοποιημενος....σε σχεση με την απλη αεροψυκτρα.

Λοιπον περνεις τηλεφωνο αυριο κι'ολας και λες στον Γιαννη ( Eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής ) τι κουτι εχεις ... τι πραγματα και τι θελεις να κανεις μελλοντικα.... και θα μαθεις αμεσως Υλικα και Κοστος.

Κατ'εμε λοιπον θα χρησημοποιουσα τα εξης υλικα προκειμενου η υδροψυξη μου να ειναι και μελλοντικα αναβαθμησημη και ανταξια των απαιτησεων μου.

CPU Block : EK Water Blocks HK-Supreme LTX AMD

Ψυγειο : EKWB EK-CoolStream RAD XT 240

Αντλια : Alphacool VPP655 Single Edition

Reservoir : XSPC D5 Dual Bay Reservoir 5.25”

Σωληνας : Feser Σωλήνας 13/10

Compression Fittings 13/10 : http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/212/0/Compression-Fittings-13/10

Ψυκτικο Υγρο : http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1076/TFC-Feser-Aqua-Ultra-Pure-Water

Αντε και μετα βαλε και καμια φωτο να δουμε και εμεις ...... :D

Γιατι συγκεκριμενα εκει μονο; Υπαρχουν κ αλλα μαγαζια με πραγματα για υδροψυξη, ειδικα στο εξωτερικο.

Εναλλακτικα μπορει να σε βοηθησει ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ;)

Γιατι συγκεκριμενα εκει μονο; Υπαρχουν κ αλλα μαγαζια με πραγματα για υδροψυξη, ειδικα στο εξωτερικο.

Και γιατί να δώσει το λεφτά του στο εξωτερικό από τη στιγμή που στο eworld μπορεί να βρει τα υλικά για να στήσει μια κορυφαία υδρόψυξη ?

Εαν υπηρχε κι'αλλο καταστημα με τετοιου ειδους "κοσμηματα" στην Ελλάδα .... πολυ απλα θα ειχε και 2η και 3η και ουτω καθ'εξης προτασεις....

Νομιζω πως ΔΕΝ ειναι κακο να βοηθαμε και να προτιμαμε Ελληνικά Καταστήματα .....ΕΙΔΙΚΑ οταν οι τιμες ειναι οχι απλα ανταγωνιστικες....αλλα και πιο χαμηλες σε πολλα ειδη...... ΝΑ "Γιατι συγκεκριμενα εκει μονο" ;)

Φιλικά Πάντα ;) ;)

Σαν έμπορος και εγω συμφωνώ για αγορά απο Ελλάδα πάντως και όσο για την αναβάθμιση είναι στα σκαριά και μπορεί να γίνει ταυτόχρονα μαζί με την υδρόψυξη η λίγο αργότερα

Αν έχεις σκοπό να ψύξεις και κάρτα γραφικών αργότερα το διπλό ψυγείο ειναι λίγο. Βάλε για αρχή ενα τριπλό λεπτό ψυγειο GTX Lite 360 rad με αντλια και res αυτα που σου είπε ο Στρατος πριν.

EDIT

Μετά απο λίγο ψάξιμο το τριπλό δεν χωράει οπότε για την οροφή πας σε διπλό λεπτό

Αργότερα αν αποφασίσεις να μεγαλώσεις το loop σου για την κάρτα γραφικών ή για οτι αλλο θέλεις βάζεις και ενα διπλο Phobya 240 rad στο κατω μερος και αν θελεις να υπερβάλεις και λιγο βαλε και ενα μονο πισω Airplex XT 120 rad!

Λιγο προσοχή θελει οταν κανεις αναβαθμιση στην μητρικη να προσεξεις λιγο μην εχει τιποτα γομαρια για ψυκτρες στα vrm και δεν χωραει το ψυγειο στο πανω μέρος!

Νομιζω πως ΔΕΝ ειναι κακο να βοηθαμε και να προτιμαμε ΤΙΜΙΑ Ελληνικά Καταστήματα .... Που σεβονται το πελατη

fixed

το κακο ειναι οτι ειναι ελαχιστα...

επισης στο Ελλαντα ποικιλια γιοκ... και μας τα τρωνε αγγλοι και γερμανοι...

σορρυ φορ δε οφφτοπικ...

ον τοπικ

καλα τα ειπανε οι απο πανω...

επισης προτεινω να διαβασεις το watercolling thread αλλα και να το ψαξεις στη θεωρια πριν πας στη πραξη...

• 1 year later...

Για όσους ενδιαφέρονται, μόλις τελείωσα ένα Flight PC με την ΤΕΛΕΙΑ υδρόψηξη. Εν ώρα παιχνιδιου, με overcklocking και ανώτατα γραφικά, ο επεξεργαστής λειτουργεί στους 17 βαθμούς κελσίου. Μάνος skipper758@hotmail.com

post-31255-1416077901,9253_thumb.jpg

post-31255-1416077901,9882_thumb.jpg

post-31255-1416077902,0491_thumb.jpg

post-31255-1416077902,0813_thumb.jpg

post-31255-1416077902,1091_thumb.jpg

...εννοω αν καποιος θελει πληροφοριες για την υδροψηξη, το water chillel, κλπ. Δεν είμαι ειδικος, απλα διαβασα, και 4 μηνες αργοτερα καταφερα να το τελειωσω, και δουλευει τελεια....μεχρι στιγμης !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.