stratos1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2012 Παιδες εχετε ακουσει παρομοιο προβλημα ???? Απλα μου εκανε εντυπωση και ηθελα να το αναφερω μπας και εχει τυχει σε καποιον σας.... Φιλος μου αναφερε πως ειχε αγορασει εναν i7 980X ES .... ο οποιος εξ'αρχης παρουσιαζε BSOD.... Τελωσπαντων , τον κρατησε και για να αποφυγει τα BSOD επρεπε να απενεργοποιηση τον ενα εκ των 6 πυρηνων.... Δηλαδη με 5 cores -10 Threads ο CPU λειτουργει αψογα !!!!! Κουλο για μενα.... τις περισσοτερες φορες ξερω ( εκ'πειρας δικης μου ) πως αν τα "γεμισει" η CPU ...."αντε γεια" ...... Αααα ο CPU λειτουργει σε μια Gigabyte GA-X58A-UD3R με το τελευταιο BIOS.... Σας εχει τυχει κατι τετοιο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Θεμα με μητρικη ή θεμα CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Λεει πως εβαλε αλλον CPU .... οχι ομως 6cores αλλα εναν i7 920 και τον "ειδε" κανονικοτατα....Μου εκανε εντυπωση ..... Ειναι μακρια ωστε να δοκιμασω τον 980Χ στην μητρικη μου ή και αντιστροφα.... ( την CPU μου στην δικη του )....Με παραξενεψε το γεγονος πως οταν απενεργοποιει ενα core απο το BIOS , ολα πανε καλα....!!!!! Τι να πω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 ...Φιλος μου αναφερε πως ειχε αγορασει εναν i7 980X ES .... ο οποιος εξ'αρχης παρουσιαζε BSOD.... Τελωσπαντων , ...ES όπως λέμε engineering sample; Μήπως έχει να πει κάτι αυτό;Οτι π.χ. έχει περάσει από αρκετά ζόρια το κομμάτι και δεν βγήκε αλώβητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Αύγουστος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Ναι έχω γνωστό με ακριβώς ίδιο cpu κι ακριβώς ίδιο πρόβλημα.Ο 6ος core είναι ελλατωματικός.Φυσικά εγγύηση δεν υπάρχει λόγο ότι είναι ES Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 26, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Ναι έχω γνωστό με ακριβώς ίδιο cpu κι ακριβώς ίδιο πρόβλημα.Ο 6ος core είναι ελλατωματικός.Φυσικά εγγύηση δεν υπάρχει λόγο ότι είναι ESΟ φιλος προφανως θα ειχε και καποια τεστακια περι μητρικης ....μηηηπως ηταν θεμα μητρικης να υποθεσω... :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Αύγουστος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Έχει δοκιμαστεί σε 3 μητρικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 26, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Xmmm οποτε και ο φιλαρακος θα εχει δικιο μαλλον επεσε σε "τρακαρισμενο κομματι" CPU ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Αύγουστος 27, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Από την αρχή που τον αγόρασε ήταν έτσι ή στην πορεία συνέβη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 27, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Οι πυρήνες είναι "ανεξάρτητοι", μπορεί δηλαδή να την ακούσει dolby digital ο ένας ή 2 ή και παραπάνω αλλά να συνεχίζει να λειτουργεί σωστά το CPU αν κάνεις τους προβληματικούς cores disable από το BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 27, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Από την αρχή που τον αγόρασε ήταν έτσι ή στην πορεία συνέβη?Απο την αρχη ηταν ετσι....και θελησε να πιστεψει πως του εφταιγαν οοολα τα υπολοιπα εκτος της CPU....:nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Mακρια απο ES... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 28, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Μπα .... και εγω ES εχω και ειναι "gigi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 28, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 ακομα ειναι...για την ωρα... τα πιο πολλα 32nm ES καποια στιγμη χαιρετανε, ιδιαιτερα αν εχουν φαει ρευματακι μπολικο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 28, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 ακομα ειναι...για την ωρα... τα πιο πολλα 32nm ES καποια στιγμη χαιρετανε, ιδιαιτερα αν εχουν φαει ρευματακι μπολικο :/ Φτου-φτου!!!! Θα με ματιασεις..... κακε!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Παντως αυτο που λες με λιιιγη ερευνα ειδα πως σε 970 ES δεν υπαρχουν κρουσματα.... σχεδον μηδενικα.... αλλα σε 980Χ ES + υπαρχουν ακριβως ιδιες περιπτωσεις ....ΠΟΛΛΕΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.