SLN Μάρτιος 28, 2005 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:40] αυτά να τα βλέπουν αυτοί που τα καταντάνε έτσι! Οπως ειχε πει και ο σαγια....(ο γνωστος "noob" του thelab) "Ολα τα 10.000 ποστ μου (τοσα ειχε οταν το ειπε) ειναι quality posts!! I don't spam!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 28, 2005 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Πάντως έχω μια απορία βρε Κωνσταντίνε. Έχω ένα φιλαράκι εδώ δίπλα, που μου λέει κι αυτός ότι όλες οι γυναίκες είναι π***άνες, εκτός από την μάνα του. Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Είστε αδέρφια ή κάποιου από τους δυο σας η μητέρα δεν είναι τόσο "αγία" όσο νομίζετε;...I mean, αν έχεις δίκιο εσύ, τότε μόλις προσέβαλες την μητέρα του φίλου μου.Αν έχει δίκιο εκείνος, τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν γνωρίζεις και πολύ καλά την δική σου.Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να είστε και οι δυο ανώριμοι ή ερωτικά απογοητευμένοι, συνεπώς δεν φταίνε σε τίποτα οι μητέρες σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Μάρτιος 28, 2005 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Εγώ πιστεύω οτι είμαι ο καλυτερός του κόσμου EVER και όσες γκόμενες δεν με γουστάρουν είναι ή τρέλες ή τυφλές ή και τα δύο. Πως σας φαίνεται η αντικειμενικότάτη άποψή μου την οποία στηρίζω με ακράδαντα επιχειρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 28, 2005 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Πάντως έχω μια απορία βρε Κωνσταντίνε. Έχω ένα φιλαράκι εδώ δίπλα, που μου λέει κι αυτός ότι όλες οι γυναίκες είναι π***άνες, εκτός από την μάνα του. Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Είστε αδέρφια ή κάποιου από τους δυο σας η μητέρα δεν είναι τόσο "αγία" όσο νομίζετε;...I mean, αν έχεις δίκιο εσύ, τότε μόλις προσέβαλες την μητέρα του φίλου μου.Αν έχει δίκιο εκείνος, τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν γνωρίζεις και πολύ καλά την δική σου.Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να είστε και οι δυο ανώριμοι ή ερωτικά απογοητευμένοι, συνεπώς δεν φταίνε σε τίποτα οι μητέρες σας... XAXAXAXAXXAXAXAXA AAXAXAXXAXAXA ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 30, 2005 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [27-03-2005 23:40] Ouch! Εσύ τους έχεις μελετήσει πολύ τους ανθρώπους! Εύγε. Όχι τόσο καλά βέβαια, ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις λίγο τρόπο λειτουργείας. Βλέπεις, δε μου εμπνέεις και πολύ εμπιστοσύνη όταν αναφέρεσαι σε Έλληνες & "ξένους". Η πολυ-πολιτισμικότητα και πολυπλοκότητα των διαφόρων ομάδων ανθρώπων του πλανήτη μας, κάνουν πολύ δύσκολη την δουλειά του να μπορείς να χαρακτηρίζεις την πλειοψηφία του τόσο γενικευμένα.---Καταρχην θα σε παρακαλεσω ευγενικα για αλλη μια φορα, μια που η σηζητηση αποσκοπει οχι στο να ριχνουμε λασπη στον αλλον, αλλα για τα αποφθευγματα μιας καλης συζητησης, να μην εισαι επιθετικος απεναντι μου. Οσων αφορα για το εαν ξερω τους ξενους, εαν προσεχες τι εχω πει θα καταλαβαινες οτι γεννηθηκα και μεγαλωσα στο εξωτερικο, η μητερα μου φροντισε να μου μαθει τα ελληνικα, να μιλαω και να γραφω. Δεν μπορω να σου προσδιορισω ποιους ξενους γιατι δε μου επιτρεπεται, αλλα ουτε μπορω να θιξω με επειχηρηματα τοσο τεραστιο θεμα στο φορουμ. Οσων αφορα το Α και Β που λες, ο χρηστης Ζαρας σωστα εθιξε οτι μιλαμε για την πλειοψηφια. Η πλειοψηφια αντιπροσωπευει ενα κρατος, αυτη φαινεται προς τα εξω και κυριοτερα αυτη μας αγγιζει και εμας. Εννοειται, δεν ειμαστε βλακες να νομιζουμε οτι ολοι οι ανθρωποι πια θα ειναι καλοι. Αλλα φιλαρακο ενα πραγμα με εχει σαστισει. Πολλοι χρηστες εξακολουθουν να λενε οτι δεν ειναι ολοι ετσι, μην τους βαζεις ολους σε αυτο το τσουβαλι και υπαρχουν και διαμαντια ανθρωποι. Μα ρε παιδια, σας αρεσει αυτη η κατασταση του να ψαχνεις με το κυαλι για καλο ανθρωπο? Να μενεις παρα πολυ καιρο με την μοναξια σου και μετα ειτε να συμβιβαστεις (πουληθεις) ειτε να μεινεις στο ραφι? Να βρισκεσαι σε τετοιο περιβαλλον? Δηλαδη εαν λεμε ολοι χωρις να κανουμε τιποτα, οτι υπαρχουν και διαμαντια, στο τελος ποσοι θα μεινουνε ???? Οι περισσοτεροι μας λογικο ειναι να το βρουμε (Αφου ειναι τοσο λιγοι στην εποχη μας οι καλοι ανθρωποι).Υπάρχουν ακραίοι χαρακτηρισμοί αλλά υπάρχουν και οι (πιο προσδιοριστικοί) μέσοι. Υπάρχουν κοινωνίες που στηρίζονται σε τρομερά χαλαρές οικογενειακές βάσεις (το παιδί μας έγινε 18 και το πετάμε στο δρόμο, αν πεθάνει, πέθανε) και στην άλλη μεριά υπάρχει το ιταλικό/ελληνικό οιδιπόδειο πρότυπο (είμαστε παιδιά της μαμάς μας, ακόμα κι αν είμαστε 35 χρονών και θεωρούμε αυτονόητο να μην ξέρουμε να σιδερώσουμε το πουκάμισό μας: το έκανε μια ζωή η μαμά μας, θα συνεχίσει να το κάνει η γυναίκα μας). Κάπου ενδιάμεσα υπάρχουν αδιανότητα πολύπλοκες και διαφορετικές μορφές οικογενιακής οργάνωσης και θεωρώ τουλάχιστον ανίδεο το να τις αγνοείς και να ορίζεις-καθορίζεις ένα "Α" κι ένα "Β". Για το Α και Β σου εξηγησα παραπανω. Απο κει και περα εχεις δικιο για αυτα που λες. Εγω εζησα μονος μου, σιδερωνω πλενω, μαγειρευω και εχω μεινει μονος μου για τον περισσοτερο καιρο για να καταφερω κατι στην ζωη μου ταξιδευοντας απο χωρα σε χωρα. Αυτα γινονται στην Ελλαδα αλλα κυριως ειναι απορροια της υπερβολικης αγαπης των γονεων που κατα την γνωμη μου μην επειχειρησεις να συγκρινεις με αλλες χωρες εκτος απο μερικες. Απο κει και περα πιστεψε με αυτα που λες ειναι ψιχουλακια μπροστα στα ασχημα των ξενων. Εαν τυχει και συζητησουμε για αυτο θα σου εξηγησω γιατι, εχω δει τρελα πραγματα. Το να "τσουβαλιάζεις" τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας, με τον χαρακτηρισμό "οι ξένοι" και την χρήση του στερεότυπου "ψυχροί & χωρίς οικογενειακούς δεσμούς", μου αφήνει πολύ στενά περιθώρια, ως προς το πως να σε χαρακτηρίσω:- αδαής (ίσως; ) που το παίζει ειδικός;- ειδικός (ίσως; ) που υποτίμησε την νοημοσύνη 2.000 χρηστών και αντί να μιλήσει με επιχειρηματολογία, προτίμησε να χρησιμοποιήσει αποδείξεις και γλώσσα τύπου "Star Channel", θεωρώντας ότι θα είναι ευκολότερο να πείσει έτσι τα "πρόβατα";- μια σωρία άλλα πράγματα που δεν θα διακινδυνεύσω να μεταφέρω από τους συνειρμούς μου στο πληκτρολόγιο, προτού πάρω μερικά ακόμα δείγματα του τρόπου σκέψης σου. Φιλαρακο απο οτι βλεπω, περισσοτερο εσυ εχεις επηρεαστει απο τον στυλ Σταρ τσαννελ, καθως ενα παραθυρακι με εναν καλεσμενο μορφωμενο και ειδικο σε κατι πριν προλαβει να εξηγησει κατι, πεταγονται αλλα 3-4 παραθυρακια για να ριξουν λασπη και να μην τον αφησουν να μιλησει καν γιατι ειναι ολοι γνωμονες χωρις καν να εχει σχεση το εππαγελμα τους με το θεμα, χωρις καν να εχουν εκπονηθει σε κατι και να απολυσουν ολη την αρνητικοτητα τους σε αυτον. Δεν θεωρω κανεναν στο φορουμ "προβατο" και ειμαι δω να πεισω κανεναν απο οτι σου ειπα ειμαι εδω αντιθετα να αποκομοισω γνωμες απο συζητηση και τους θεωρω ολους αξιους κριτικης ικανοτητας. Τι ηρθα να πεισω? πολιτικος ειμαι να με ψηφισουν? Συζητηση κανουμε. Τους Ελληνες τους θεωρω πολυ ικανους και εξυπνους απλα παραπληροφορημενους επιτηδες απο παραπλανητες που εχουν να αποκομοισουν κατι, και αν θες να μιλησουμε για αυτο μπορω να σου μιλησω για πιους λογους. Ειναι επισης πολλοι ψευτοπερηφανοι καθως το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να θαψουν τα προβληματα τους, να δικαιολογουν, και ειναι ολοι ΟΚ πλουσιοι η αυταρκης, αλλα κατα τα αλλα εαν δεν τους τα αναφερεις ερχονται μονοι τους μετα και κλαιγονται βριζουν και κατηγορουν τα παντα και ολους. Εγω παντως οπως και πολλοι απο μας δεν βλεπω να πηγαινουμε σε τιποτα μπροστα ρε παιδια. Τελος επειδη μαρεσει η σκεψη σου και η κριτικοτητα σου και μπορουμε να κανουμε καλη συζητηση οπως και με τα αλλα παιδια στο φορουμ, θα ηθελα οπως σου ειπα να κανουμε συζητηση χωρις χαρακτηρισμο απο τον αλλον ομιλητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 30, 2005 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Kostantinos [Σήμερα, στις 02:18] , καθως ενα παραθυρακι με εναν καλεσμενο μορφωμενο και ειδικο σε κατι πριν προλαβει να εξηγησει κατι, πεταγονται αλλα 3-4 παραθυρακια για να ριξουν λασπη και να μην τον αφησουν να μιλησει καν γιατι ειναι ολοι γνωμονες χωρις καν να εχει σχεση το εππαγελμα τους με το θεμα, χωρις καν να εχουν εκπονηθει σε κατι και να απολυσουν ολη την αρνητικοτητα τους σε αυτον. Η περιορισμενη πειρα μου στη ζωη λεει οτι αν διαφωνεις με κατι και με καποιον ο πιο λανθασμενος (ελλειψη χειροτερης εκφρασης) τροπος για να περασεις τα σωστα (κατα την γνωμη σου) μηνυματα, ειναι να επικαλεστεις την παντογνωσια και εξειδικευση σου στο αντικειμενο...."Ξερεις ποιος ειμαι εγω??""Ρε συ το εχω σπουδασει το αντικειμενο λεμε..."Προσπαθησε να δεις αυτο που λεει ο αλλος αφαιρωντας απο μεσα τις αρνητικες κριτικες που δικαια/αδικα εκτοξευσε εναντιον σου, και αντεκρουσε το επιχειρημα του και οχι τον χαρακτηρισμο που σου απεδωσε...Συνεχιζεις να εισαι γενικολογος παντως οταν λες"δεν βλεπω να πηγαινουμε σε τιποτα μπροστα ρε παιδια." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 30, 2005 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 00:50] Η περιορισμενη πειρα μου στη ζωη λεει οτι αν διαφωνεις με κατι και με καποιον ο πιο λανθασμενος (ελλειψη χειροτερης εκφρασης) τροπος για να περασεις τα σωστα (κατα την γνωμη σου) μηνυματα, ειναι να επικαλεστεις την παντογνωσια και εξειδικευση σου στο αντικειμενο...."Ξερεις ποιος ειμαι εγω??""Ρε συ το εχω σπουδασει το αντικειμενο λεμε..."- Δεν προσπαθω να περασω αυτο το μυνημα και με συγχωρειτε αν αυτο περασααυτο που προσπαθησα να πω ειναι οτι οταν ο αλλος αφιερωνει πολυ απο το χρονοτου σε κατι και το κανει επαγγελμα του και ζωη του, ειναι λογικο να του δωσεις καποια στοιχειωδη συμπεριφορα η καποια ευκαιρια να προσπαθησει να σας δωσει νακαταλαβετε τι προσπαθει να πει. Αλλωστε οπως και ειπα σε προηγουμενες απαντησειςδεν θεωρω κανεναν προβατο, και ειμαι εδω επειδη πιστευω οτι ολοι ανεξαρτητως αν τοεχουν εξειδικευτει ειναι ικανοι κριτικης. Εχω παρατηρησει οτι εχετε καποιο ειδος αντιδρασης στα πτυχια τις διακρισεις και γενικατον εππαγελματισμο του αλλου. Δεν σας κατηγορω ομως διοτι ειναι πολυ λογικο φιλε μου οταν το κρατος σας γεμιζει με χιλιες δυο ελπιδες με τα πτυχια που σας υποσχονται λαμπρες καρριερες και υστερα σας κοβουν τα φτερα και σας θεωρει μυρμυγκακια, ατομα τα οποια εχουν διακριθει μονο απο πολιτικες διασυνδεσεις, λεφτα, και γκλαμουρ γνωστα ονοματα οικογενειων. Πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη αν θες να ειστε απολυτα δικαιοι οταν δεν εμπιστευεστε εξειδικευμενους να μιλανε για κατι και να προσπαθησουν να περασουν οτι ξερουν καλυτερα. Να σου πω ομως οτι δεν νομιζω οτι ειναι ετσι τα πραγματα παντου. Καποιες χωρες δινουν πολυ μεγαλη βαση στις ακαδημαικες διακρισεις, πτυχια κτλ. και αυτο αντικατοπριζεται στον μισθο πρωτον που δινουν αναλογα με τα πτυχια, δευτερον στις μεγαλης ευθηνης εππαγελματα που αποδιδονται σε ανθρωπους με εξειδικευση και παει λεγοντας. Χωρις να θελω να πω οτι αυτοι ειναι μονο ικανοι χωρις παρεξηγηση, ειναι κακο καποιος ο οποιος εργαζεται σκληρα σε ενα θεμα και το κανει ζωη του να ανταμοιβεται αναλογος; Μην νομιζεις οτι εγω περασα καλα να διακριθω εφτυσα αιμα και ειχα μεγαλα προβληματα με το γεγονος οτι με διακρινανε λογω εθνικοτητας, αλλα φιλε παρολα αυτα ειδανε οτι ημουν ικανος και με ανταμοιψανε. Αυτοι ειναι η διαφορα. Εχουμε τρομερα ικανους ανθρωπους στην Ελλαδα που τους χαρακωνουνε. Ειχαν εναν Ελληνα να σου πω εδω για παραδειγμα ο οποιος εγινε διευθυντης καρδιογχειρουργηκης ο οποιος εκανε μια πολυ σημαντικη επιστημονικη ανακαλυψη στην ιατρικη, οι λεπτομερειες μου διαφευγουν, ξερεις τι του ειχαν αναθεσει να κανει στην Ελλαδα; Να κανει ελεγχο στις ασπιρινες και στα ντεπον. Προσπαθησε να δεις αυτο που λεει ο αλλος αφαιρωντας απο μεσα τις αρνητικες κριτικες που δικαια/αδικα εκτοξευσε εναντιον σου, και αντεκρουσε το επιχειρημα του και οχι τον χαρακτηρισμο που σου απεδωσε... Φιλε οσων αφορα αυτο, θα το πω αλλη μια φορα, δεν υπαρχει κανενα μα κανενα απολυτως νοημα να δινουμε χαρακτηρισμους. Απο οτι βλεπεις ουτε εγω ουτε εσυ χαρακτηρισαμε τον αλλον και κανουμε μια ωραια συζητηση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να μπαινουνε χαρακτηρισμοι στον αλλον ομιλητη. Θα αρχισει να κανει χαρακτηρισμους αυτος, υστερα εγω, θα οξυνθουνε τα πνευματα και πριν προλαβεις να καταλαβεις, ο ενας λει για τον αλλον και παει ο σκοπος της συζητησης. Ειμαι απολυτα διατεθιμενος λοιπον να αντικρουω επιχειρηματα και οχι χαρακτηρισμους, ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανενας δεν ειμαστε εδω για να κριθουμε σα χαρακτηρες η ανθρωποι, αυτο γινεται αλλου μακρια απο εδω. Συνεχιζεις να εισαι γενικολογος παντως οταν λες"δεν βλεπω να πηγαινουμε σε τιποτα μπροστα ρε παιδια." Εχεις δικιο ισως γιατι δεν προσδιοριζω γιατι δεν παμε μπροστα και γενικευω εαν παντωςθελεις να σου πω την γνωμη μου για το καθενα θεμα θα σου πω να μου πεις και εσυ την γνωμη σου. Παντως να σας πω κατι για να γελασουμε μονο ως προς σημιωση. Σημερα ανοιξα τον πρωινο καφε, και τηλεφωνησε μια παντρεμενη γυναικα να μιλησει γιατο προβλημα της. Και λεει¨ρουλα μου κοιταξε να δεις πως εχει το θεμα, Ειμαι παντρεμενημε τον αντρα μου εχουμε παιδια, εχουμε μια τελεια οικογενεια... αλλα εχω καποιον μυστικο δεσμο που κανουμε καταπληκτικο σεξ, ταιριαζουμε καλυτερα σεξουαλικα, και γενικα περναμεκαλυτερα στο σεξ απο οτι με τον αντρα μου (!!!!;!;!;!) Και γυρναει η ρουλα και της λεει (ακουστε που μου φυγανε τα γεννητικα μου οργανα και πεσανε στο πατωμα) Τωρα της λει θα σου απαντησει ο ειδικος (μια ειδικο προσκεκλημενη στην εκπομπη) για το προβλημα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και της λεει φυσικα ειναι ανοητο να ριψοκινδυνευεις τοσο καλη οικογενεια οπως λες, για εναν δεσμο μονο επειδη το σεξ ειναι καλο, να τερματισεις αυτην την σχεση. !!!!!!!!!!!! Τρια πραγματα εχω να πω1) Παντρεμενη γυναικα πηρε τηλεφωνο να πει σε πρωινη εκπομπη οτι φοραει κερατα του αντρα της, ενω ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και οικογενειαρχης, και ρωταει τι να κανει.2) Την προτρεψε η Ρουλα να την συμβουλευτει ΕΙΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!! .3) Κυριε Ελεησον υμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 30, 2005 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα αν ερθει καποιος και μου πει 5 πραγματα πανω στο πτυχιο μου, να τα εξετασω και να συμφωνησω/διαφωνησω. Aπλα η χρονικη σειρα των πραγματων που γεννησε την ολη ιστορια ειναι Κωνσταντινος λεει "Ολες οι γυναικες ειναι π**νες" "Οχλος" ( ) χωνεται στον Κωνσταντινο Κωνσταντινος επικαλειται τα πτυχια του (κανεις δεν ειπε αν τα αξιζεις ή οχι προφανως) για να στηριξει το επιχειρημα του. Το προβλημα δεν ειναι τα πτυχια σου, αλλα αν αυτο απο μονο του δικαιολογει το οτι οι γυναικες ειναι π*** Η χρονικη σειρα κατα την γνωμη μου ειναι λάθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 30, 2005 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Οι άνθρωπος είναι πολύπλοκο και πολυδιάστατο ον. Δεν είναι πράγμα για να είμαστε σίγουροι από τι αποτελείτε, και να είναι αυτό ίδιο για όλους.Αυτό που βλέπουμε σε κάποιον, είναι η εικόνα του μέσα από τα μάτια μας. Δηλαδή αυτό που αναγνωρίζουμε έχει μεγάλη σχέση με αυτό που είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 30, 2005 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Οι άνθρωπος είναι πολύπλοκο και πολυδιάστατο ον. Δεν είναι πράγμα για να είμαστε σίγουροι από τι αποτελείτε, και να είναι αυτό ίδιο για όλους.Αυτό που βλέπουμε σε κάποιον, είναι η εικόνα του μέσα από τα μάτια μας. Δηλαδή αυτό που αναγνωρίζουμε έχει μεγάλη σχέση με αυτό που είμαστε. άστο ρε Γιάγκο, είσαι 2 επίπεδα πιο πάνω... (δεν διάβασες τι έχει γραφτεί ήδη; είναι να τραβάς τα μαλλιά σου....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 31, 2005 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 15:14] Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα αν ερθει καποιος και μου πει 5 πραγματα πανω στο πτυχιο μου, να τα εξετασω και να συμφωνησω/διαφωνησω. Aπλα η χρονικη σειρα των πραγματων που γεννησε την ολη ιστορια ειναι Κωνσταντινος λεει "Ολες οι γυναικες ειναι π**νες" "Οχλος" ( ) χωνεται στον Κωνσταντινο Κωνσταντινος επικαλειται τα πτυχια του (κανεις δεν ειπε αν τα αξιζεις ή οχι προφανως) για να στηριξει το επιχειρημα του. Το προβλημα δεν ειναι τα πτυχια σου, αλλα αν αυτο απο μονο του δικαιολογει το οτι οι γυναικες ειναι π*** Η χρονικη σειρα κατα την γνωμη μου ειναι λάθος.... Αν δεν καταλαβαινουμε και τι λεει ο αλλος και τι διαβαζουμε τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε, δεν ειπα ποτε οτι ολες ειναι ετσι οπως τις χαρακτηριζεις ειπα, οτι εμφανιζεται αυτο το φαινομενο ολο και πιο πολυ, και μιλησα για την πλειοψηφια οτι εχει χασει αξιες αρχες και συμπεριφορα. Να το λεω μονο εγω λιγο χλωμο σε κοβω. Δεν επικαλουμαι τα πτυχια μου για να σου πω 5 πραγματα και δε καταλαβες τι σου γραφω αρα μου φαινεται ματαιο να συνεχισω να μιλαω εαν δεν καταλαβαινεις τι προσπαθω να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 31, 2005 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Kostantinos [Σήμερα, στις 14:39] Αν δεν καταλαβαινουμε και τι λεει ο αλλος και τι διαβαζουμε τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε, δεν ειπα ποτε οτι ολες ειναι ετσι οπως τις χαρακτηριζεις ειπα, οτι εμφανιζεταιαυτο το φαινομενο ολο και πιο πολυ, και μιλησα για την πλειοψηφια οτι εχει χασει αξιες αρχες και συμπεριφορα. Να το λεω μονο εγω λιγο χλωμο σε κοβω. Δεν επικαλουμαι τα πτυχιαμου για να σου πω 5 πραγματα και δε καταλαβες τι σου γραφω αρα μου φαινεται ματαιο νασυνεχισω να μιλαω εαν δεν καταλαβαινεις τι προσπαθω να σου πω. Πως να καταλαβω ρε αδερφε?? Το πρωτο σου ποστ το οποιο και προκαλεσε ολη αυτη την αντιδραση ειναι "σβησμενο...." Απο τις απαντησεις των αλλων και τις επομενες δικες σου (οι γυναικες το εχουν "καβαλησει", προκαλουν και τριβωνται στη μπαρα, ειναι υποβαθμισμενες κλπ κλπ ) εβγαλα το συμπερασμα που ανεφερα. Αν ειναι λαθος δεν κολλαω εκει... και προχωρω παραπερα ζητωντας συγνωμη. Προφανως και πιστευω οτι δεν ανεφερες μεσα στο ποστ σου την συγκεκριμενη φραση!! Προφανως ομως και με εχεις κανει να πιστευω οτι το νοημα του πρωτου σβησμενου ποστ ηταν πολυ κοντα σε αυτη τη φραση. δεν ειπα ποτε οτι ολες ειναι ετσι οπως τις χαρακτηριζεις ειπα, οτι εμφανιζεταιαυτο το φαινομενο ολο και πιο πολυ, και μιλησα για την πλειοψηφια οτι εχει χασει αξιες αρχες και συμπεριφορα. Δυστυχως αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ που μου δειχνει οτι οι χαρακτηρισμοι που εκτοξευεις δεν ανεφερονται γενικα στις γυναικες (η εστω στο 90% τους). Σορρυ αν δεν καταλαβα καλα... αλλα ειναι το πρωτο "ηπιο" ποστ που διαχωριζεις εστω καποια πραγματα.2ον με το που σε ειπε καποιος "καμμενο" τοτε φλασαρες το πτυχιο.... λες και αυτο θα αναιρουσε defacto τον χαρακτηρισμο "καμμενος". Εκει κολλησα.... Λειτουργησε σαν αμυντικος μηχανισμος... Ισως το ποστ θα εστεκε καλυτερα (και σαφως δεν θα το ανεφερα καν) αν εγραφες το ιδιο πραγμα χωρις τις πρωτες 5 γραμμες (λεω τωρα ενα παραδειγμα) Αλλα προτιμησες να ξεκινησεις με αυτο....Αυτο σχολιασα. Δηλαδη αμα σου πω οτι ειμαι κι εγω ακαδημαϊκος ερευνητης τι θα αλλαξει στον τροπο που θα μου μιλας ή στην αποψη που θα εχεις για μενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάρτιος 31, 2005 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Ρε παιδια μην κρυβεστε αλλο θα κανω εγω την απαραιτητη διορθωση στα λεγομενα του συμπαθους φιλου και λογω εξειδικευσης στην επιστημη της στατιστικης ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΠΟ*ΤΑΝΕΣ οσον αφορα την μητερα του καθενος ειναι μια απο τις λιγες φορες που θελετε να ανηκετε στην μειοψηφια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Απρίλιος 2, 2005 #134 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [31-03-2005 17:20] Πως να καταλαβω ρε αδερφε?? Το πρωτο σου ποστ το οποιο και προκαλεσε ολη αυτη την αντιδραση ειναι "σβησμενο...." Απο τις απαντησεις των αλλων και τις επομενες δικες σου (οι γυναικες το εχουν "καβαλησει", προκαλουν και τριβωνται στη μπαρα, ειναι υποβαθμισμενες κλπ κλπ ) εβγαλα το συμπερασμα που ανεφερα. Αν ειναι λαθος δεν κολλαω εκει... και προχωρω παραπερα ζητωντας συγνωμη. Προφανως και πιστευω οτι δεν ανεφερες μεσα στο ποστ σου την συγκεκριμενη φραση!! Προφανως ομως και με εχεις κανει να πιστευω οτι το νοημα του πρωτου σβησμενου ποστ ηταν πολυ κοντα σε αυτη τη φραση. --Φιλαρακο ηταν το πρωτο ποστ και μου το σβησανε, διοτι σαν νεος χρηστης του φορουμ δεν ηξερα οτι απαγορευονταν οι λατινικοι χαρακτηρες. Παντως δεν ηθελα να περασω οτι ειναι ολες ετσι, αλλα ανεφερα το γεγονος οτι αυτο το λαιφσταιλ εχει παρει πολυ μεγαλους ανοδικους ρυθμους.Δυστυχως αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ που μου δειχνει οτι οι χαρακτηρισμοι που εκτοξευεις δεν ανεφερονται γενικα στις γυναικες (η εστω στο 90% τους). Σορρυ αν δεν καταλαβα καλα... αλλα ειναι το πρωτο "ηπιο" ποστ που διαχωριζεις εστω καποια πραγματα. --Με συγχωρεις, απλα οπως ειπα, οτι τα ελληνικα αν και τα εχω μαθει πολυ καλα μου λενε, πιστευω οτι καμια φορα δεν τα γραφω τοσο σωστα ωστε να περασω αυτο που πραγματικα θελω με ακριβεια. Προσπαθω παντως το δυνατοτερο.2ον με το που σε ειπε καποιος "καμμενο" τοτε φλασαρες το πτυχιο.... λες και αυτο θα αναιρουσε defacto τον χαρακτηρισμο "καμμενος". Εκει κολλησα.... Λειτουργησε σαν αμυντικος μηχανισμος... Ισως το ποστ θα εστεκε καλυτερα (και σαφως δεν θα το ανεφερα καν) αν εγραφες το ιδιο πραγμα χωρις τις πρωτες 5 γραμμες (λεω τωρα ενα παραδειγμα) Αλλα προτιμησες να ξεκινησεις με αυτο....Αυτο σχολιασα. Δηλαδη αμα σου πω οτι ειμαι κι εγω ακαδημαϊκος ερευνητης τι θα αλλαξει στον τροπο που θα μου μιλας ή στην αποψη που θα εχεις για μενα??? --Οχι φιλε, απλως επειδη προσπαθουσα να κανω μια καλη συζητηση και με συνεχεια, ετσι ωστε να αποκομοισουμε καλα συμπερασματα, η εστω για το καλο μιας σοβαρης και ωριμης συζητησης, ηθελα να με παρουν λιγακι στα σοβαρα (καταλαβαινεις τι εννοω?) Δεν ηταν το καμμενος λοιπον τοσο, αλλα το 14χρονο που με χαρακτηρισε γιατι εαν εννοωταν οτι ειμαι οντως ηξερα οτι ειναι πιθανον να μην με παρουν στα σοβαρα, και δεν θα λαμβανα απαντησεις. --Φτανουμε σε καλο δρομο παντως και θα ηθελα να κανω αναφορα σε κατι για να μου πεις-πειτε την γνωμη σας. ---Ο χρηστης τσουσεν μου ειχε απαντησει σε ενα ποστ, οταν ειπα οτι εαν μοιασουμε στους ξενους οι οποοι δεν εχουν τοσο ζεστους δεσμους οικογενειας και αλλα πραγματα, αλλα καλο κρατος οργανωση και προνοια και αλλα....τι θα μας μεινει εμας που δεν εχουμε ουτε αυτα (για να μην πεις οτι γενικοποιω τονιζω ¨σε κυριους τομεις και σε σημαντικο βαθμο¨) Μου απαντησε λοιπον οτι δεν μπορω να τσουβαλιαζω τους ξενους και οτι εαν καταλαβα καλα και δεν κανω λαθος ειναι "παντου τα παντα". Θελω να κανω την ερωτηση λοιπον ...Εαν οντως ειναι παντου τα παντα ετσι οπως λεει και δεν ειναι καλο ετσι οπως τοποθετηθηκα, υπαρχουν καλοι και κακοι ξενοι με καλες και κακες οικογενειες, οπως και τα αντιστοιχα στην Ελλαδα... --Εχουνε κρατος προνοιας αναπτυξης και χαμηλης ανεργειας οπως και στην Ελλαδα? Σχολιαστε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Απρίλιος 2, 2005 #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [31-03-2005 23:40] Ρε παιδια μην κρυβεστε αλλο θα κανω εγω την απαραιτητη διορθωση στα λεγομενα του συμπαθους φιλου και λογω εξειδικευσης στην επιστημη της στατιστικης ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΠΟ*ΤΑΝΕΣ οσον αφορα την μητερα του καθενος ειναι μια απο τις λιγες φορες που θελετε να ανηκετε στην μειοψηφια!!!!! ¨) :D χε,χε... Τοποθετηθηκες με ακριβεια και με σταιλ!... Σε σοβαρο τονο τωρα θα ηθελα να σχολιασω το εξης φιλε Γιωργο...πιστευω στο εξης (και τονιζω πιστευω)¨. Οι χαρακτηρισμοι που παιρνει καθε ανθρωπος ειναι για κατι που εχει κανει, που εκανε μια φορα η το κανει σαν τροπο ζωης.. Ο χαρακτηρισμος ΠουΤ**νες, σαν ορισμος δινεται στην γυναικα που πληρωνεται για την σεξουαλικη πραξη. Στα ιταλικα πρεπει να λεγεται για την ακαθαρτη γυναικα αν δεν κανω λαθος. Περα απο τον ορισμο, το χρησιμοποιει ο καθενας σε περιπτωση που καποια-καποιος (με αλλους χαρακτηρισμους για τον αντρα) δεν ακολουθει καποιες "καλες¨ αρχες συμπεριφορας μιας κοινωνιας. Σαφως και πολλες απο τις Μαναδες μας θα ειχαν κανει καποιο τροπο ζωης για τον οποιο θα ειχανε χαρακτηριστει ετσι απο καποιους. Οταν γινανε μητερες πιστευω και θελανε να σοβαρευτουν για χαρη της οικογενειας αλλαξανε η κοψανε αυτα που ισως θα τις εβαζε σε αυτον τον χαρακτηρισμο. Βλεπεις η αγαπη προς τα παιδια πιστευω οτι ειναι τοσο δυνατη που μπορει να αλλαξει καθε ανθρωπο.. Καποιες αλλες, φυσικα συνεχισανε την ιδια ζωη , με επιπτωσεις η μη στην οικογενεια τους που δεν χρειαζεται να αναφερω τωρα. Τωρα υπαρχουνε και πολλες που δεν κανανε ποτε κατι το οποιο να αφηνε αφορμη για να κακοχαρακτηριστουν και εχουν τετοιο χαρακτηρα δυνατο και καθαρο ωστε να διατηρησαν αξιες σε ολοκρηρη τη πορεια της ζωης τους. 1) Θελω να σημειωσω ομως... σκεφτειτε λιγο με βαση τα παραπανω ποσες απο τις σημερινες γυναικες θα κανουν οικογενεια, υστερα, ποσες εαν κανουν, θα κανουν παιδια, ποσες θα διατηρησουν αυτην την οικογενεια χωρις διαζυγιο και τελος φυσικα σκεφτειτε και τους συνδοιασμους με αυτα πους σας λεω. (π.χ. οικογενεια και διαζυγιο χωρις παιδια) 2) Σκεφτειτε τα δεδομενα, εαν πιστευετε φυσικα στις κοινωνικες επιστημες, την αυξηση διαζυγιων, την τρομερη υπογεννητικοτητα και παει λεγοντας. 3) θα προσθεσω και κατι προσωπικης αποψης και οσοι πιστοι προσελθετε¨ Μου εχουν πει κοπελες οτι σκεφτονται να κανουν παιδια με τεχνητους τροπους και δεν θελουν αντρα, απλα να κανουν παιδια και να ζουν μονες. Αυτο ειναι ενα περιστατικο απο τα πολλα... Ενα σχολιο δικο μου... μηπως υπαρχει αντιπαθεια στο αντιθετο φυλλο (α-γ, γ-α), η μηπως απλα οι ανθρωποι ζουνε ενα λαισταιλ στο οποιο δεν "χωραει" πια στον ορισμο της οικογενειας και γενικα κανει δυσκολη την πραγματοποιηση της. Τελος μηπως κανουμε ενα λαιφσταιλ το οποιο καμια φορα δεν εγκρινουμε οι ιδιοι που το κανουμε, που αρχιζει και κανει και αντιθετο φυλλο, και μας τρομοκρατει η ιδεα οτι θα δεσμευτουμε με ανθρωπους που το κανουν? Μηπως οι γυναικες και ανδρες, στην Ελλαδα συγκεκριμενα, τωρα "βγαινουν" απο τα νερα τους και αντιγραφουν λαιφσταιλ λαων που το κανουν αιωνες με βαση τις νοοτροπιες τους και την κουλτουρα τους, και τον χαρακτηρα τους, λαιφσταιλ το οποιο δεν ταιριαζει στον Ελληνα που ειναι πιο ζεστος ισως, οπως οι μεσογειακοι λαοι? Υπαρχουν πολλα να σχολιαστουν φυσικα απλα εξεθεσα μερικα. Για να μην με παρεξηγησετε δεν μιλαω σαν ειδικος, ουτε επιβαλλω γνωμες. Προσπαθω να υπογραμμισω θεματα που μας απασχολουν για να γινει συζητηση που ισως ειναι σημαντικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 10, 2005 #136 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Δεν ξερω αν το εχω ξαναποσταρει...αλλα παρτε μια γευση...Γεροντοκορες 30φευγα! Ολες ψαχνονται να βρουν αντρα. Ολοι οι αντρες ψαχνουν να βρουν καμια της προκοπης και ομως δεν γινεται τιποτα. Γιατι? Τι αλλαξε? Γεμισαμε γεροντοκορες. Βγαινεις να πιεις ενα ποτο και τις βλεπεις ολες λυσασμενες να ψαχνουν να βρουν κατα πρωτη φαση χαρα στα σκελια τους, και στην συνεχεια γαμπρο να παντρευτουν! Πας στα μπουζουκια και δεν βλεπεις πια αντροπαρεες αλλα γυναικες που ψαχνονται απεγνωσμενα. Οι γυναικες σημερα δεν εχουν αναγκη τους αντρες. Εχουν το σπιτι τους, το αμαξι τους, την δουλεια τους, δεν ειναι κοινωνικη κατακραυγη πια να βγουνε γυναικες εξω για καφε/ποτο/μπουζουκια και ισως δεν ειναι και κατακραυγη πια να αλλαζουν τους γκομενους καθε εβδομαδα. Την πεφτουν στεγνα στους αντρες με πρωτο πραγμα στο μιαλο τους το sex, και δευτερο τον γαμο γιατι το μονο που δεν εχετε καταφερει να αντικαταστησετε και ουτε προκειτε ειναι το σπερμα μας για να κανετε παιδια. Οι αντρες ξενερωνουν, Μπίπ! τις ανεβαζουν... Μπίπ! τις κατεβαζουν! Οσο τις βλεπουν να λυσσανε και να ειναι ετοιμες για τα παντα με ενα ποτο αξιας 10ευρω, τοσο ξενερωνουν ακομα περισσοτερο. Οσο τις βλεπουν λογο ανταγωνισμου να ξεβρακωνονται και πιο ευκολα, ερχετε και λιγη ακομα ξενερα... Τελικα μπλεκουν, γιατι το sex ειναι γλυκο! Αν τυχει και σου ερθει καποιος ok, που θα σε προσεχει και θα νοιαζετε για σενα, οπως σιγουρα θα εχει γινει ηδη στην ζωη σου, θα βαρεθεις, θα τον πηδηξεις ψυχολογικα, και θα τον χωρισεις με την δικαιολογια οτι ειναι καλο παιδι και δεν σου κανει κλικ. Ειναι σχεδον δικαιολογημενο σε ηλικιες μικρες. Οχι στην δικια σου!!! Αντιστοιχα θα κολλησεις με τον επομενο που θα ειναι καμμενος, θα σε τρεξει ανελεητα οχι φυσικα επειδη το θελει, απλα δεν θα θελει να ασχοληθει πια με γυναικες, και θα ερθει καποια στιγμη που θα είσαι πανω απο 30, το σιτεμα θα εχει εμφανιστει, η κυταριτιδα θα κανει παρτυ, ο γυναικολογος σου θα φωναζει οτι πρεπει να γινεις μανα καθωτι οι σημερινες γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο εχετε και γυναικολογικα προβληματα, και τοτε ολοι οσοι θα σε κοιτανε και θα κοιτας θα ειναι καμμενοι με κανενα ενδιαφερον να ασχοληθουν πια, οχι με σενα αποκλειστικα αλλα γενικα με τις γυναικες! Αντι ομως τοτε να ριξεις τις απαιτησεις σου, να πατησεις στην γη και να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα στην ζωη σου, τοτε εντελως παραλογα ζητας τα παντα! Και καλος, και κακος, και μαλακακος για να τσιτωνεις λιγακι, και καλος εραστης και πλουσιος και ομορφος και με καλη δουλεια και να ειναι παντα και μονο οταν θελεις εκει, γιατι αλλιως γινεται πιεστικος και σε πνιγει, και να σε πηδαει ΜΟΝΟ και ΟΤΑΝ το θελεις εσυ, γιατι αλλιως ειναι ή σεξομανης ή gay, με αποτελεσμα να εχεις μπει σε ενα φαυλο κυκλο που δεν βγαζει πουθενα. Αντιθετα οι αντιστοιχοι αντρες εχουν ωριμασει και εχουν καταλαβει οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Και καλο πηδημα, και ερωτα, και εξυπνη και σπιρτοζα και παραλληλα να ειναι και καλο παιδι, και καλη νοικοκυρα, και προικα, και σωστη μανα για τα παιδια σου, και προσγειωμενη, να νιωθεις ασφαλεια και να ξερεις οτι οσο το δυνατον θα ειναι πιστη και θα βρισκετε εκει. Και επειδη για να ανοιξεις σπιτι χρειαζονται τα τελευταια μετα το "παραλληλα" , και οχι τα πρωτα που ειναι πολυ καλα για την Γκομενα που θα εχεις διπλα σου και οχι την Γυναικα σου, αυτα διαλεγεις και απλα βρισκεις και μια γκομενα για να εχεις και το καλο πηδημα, και τις ζαρτιερες σου, και τα ξεβρακωματα σου. Αυτα ειναι το 99% απο τα σημερινα ζευγαρια. Οποια μου πει οτι ψαχνει να βρει το 1%, εχω να της πω οτι ειναι μονο λογια, και το ραφι να κοιταξουμε να το κανουμε γερο να αντεχει! Ελπιδα για αμοιβαιους ερωτες, υπαρχει μονο σε σχεσεις που εχουν ξεκινησει σε μικρες ηλικιες που τοτε εισαι πιο αθωωος και ακαφτος ακομα. Οταν εχουν περασει 10 τουλαχιστον σχεσεις απο την ζωη σου, που δεν αξιζαν, δεν ασχολεισε αλλο... Ειναι θεμα επιβιωσης! ή αυτες ή εγω! Λυση? Υπάρχει! Προσγειωθητε! Κόψτε το Fame Story! Μαθετε ποιες ειστε , τι αξιζετε και τι μπορειτε να εχετε σε αυτη την ζωη, και μαθετε να συμβιβαζεστε! Ολες οι σχεσεις σε αυτη την ζωη, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικες ειναι ενας συμβιβασμός. Μην νομιζετε οτι η καθε μια που κυκλοφορει στον δρομο, με το παντελονι τον 200ευρω και την διαστημικη τεχνολογια που σου φτιαχνει τον τελειο κωλο, σε κανει Σκλεναρικοβα σε εκδοση Δουλα στην Κουζινα, Κυρια στο Σαλονι και Μπίπ! στο κρεββατι και πυργο στο Λονδινο! Μια γυναικα νορμαλ εισαι, που συνηθως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα και ψαχνεις τα παντα απο αυτον που εχεις διπλα σου. Λυπαμε... δεν γινεται. Ατυχησες! Εξαλλου ειστε περισσοτερες, και αν βγαλεις και τους gay, θα μεινετε ΠΟΛΛΕΣ στο ραφι. Χειραφετηση, φεμινισμος. Βαλατε τα χερακια και βγαλατε τα ματακια σας. Οι αντρες αν εξαιρεσεις οτι εχουν γινει λιγο πιο φλωροι δεν εχουν αλλαξει πολυ. Οι γυναικες αλλαξατε! Και αλλαξατε προς το χειροτερο και για τους δυο μας. Bye,bye!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.