SLN Μάρτιος 24, 2005 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Δεν το ειχα δει! Τρομερο το πρωτο ποστ.... Εσκασε ο χειλακι μου πρωινιατικα... xrist22 rulezzzzzzzzzΜπραβο στο φιλο Κωνσταντινο που το "ξεθαψε" εστω και στα greenglish..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 26, 2005 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 2ον το θρεντ που πηγες και το ξεθαψες ηθελα να ηξερα.....τελη αυγουστου ηταν η τελευταια απαντηση........Παιζει ρολο;3ον...........για αυτα που εγραψες απλα δεν σχολιαζω......το να υποβαθμιζεις το γυναικειο φυλο τοσο πολυ κατι αλλο υποδηλωνει για την μερια σου. Ωστε ετσι ε; Δεν υποβαθμιζονται οταν σηκωνονται με περηφανια στη "μπαρα" για να δειξουν τα καλλη τους, εγω τις υποβαθμιζω. Δεν υποβαθμιζονται οταν κρινουν τον αλλον με βαση το "τρεντι" το αμαξι τα λεφτα και καμια φορα εαν τυχει να ακουσεις συζητηση το μεγεθος του πεους, εγω τις υποβαθμιζω. Να τρωνε τα λεφτα του μπαμπα και να πουλανε μουρη με τα ζαρα που φορανε, σε κακομοιρηδες που δεν εχουν λεφτα να σπουδασουν και να δημιουργουνε κομπλεξ σε χιλιαδες παλικαρια... Να πουλανε το κορμι τους εαν η τιμη ειναι αρκετα ικανοποιητικη σε βιζιτες VIP προσωπων και να κανουν αυτα που το αγορι τους τους ζηταγε και τα θεωρουσαν "ανωμαλα" και ανηθηκα εγω δε κανω τετοια! Να προσπαθουν με καθε τροπο στιλ μπιγκ μπροδερ να γινουν διασημες για 5 λεπτα και με τι μια να πουλησουν γυμνες φωτογραφιες με αυτα που τους προικισε ο θεος...Δεν υποβαθμιζονται οταν οι αντρες σκεφτονται με το κατω μερος αλλα κατα τα αλλα εχουν παει πολλες με την πλειοψηφια της περιοχης τους και κανουν ασημαντο ερωτα...Και γενικα οταν προχωρουν "μπροστα" και ανεβαινουν σοσιαλ στατους να αφηνουν πολυχρονους ερωτες και παλικαρια που τις αγαπανε επειδη δεν ταιριαζουν πια με τον κυκλο... Να αντιγραφουν οτι χειροτερο απο τις ξενες σε σχεση με λαιφσταιλ ενδημασια και σχεσεις....Αλλα εγω τις υποβαθμιζω με τις ανοησιες που λεω γιατι ειμαι μισογυνης. Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι εαν δεν αναγνωρισεις τα λαθη σου και προσπαθησεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος θα καταντησεις ντροπη για τους γονεις σου και τους αγαπημενους σου. Εγω δεν ηθελα ποτε να μιλησω ασχημα για τις γυναικες γιατι η μητερα μου ειναι γυναικα και την θεωρω παραδειγμα. κανεις δεν ηθελε να γινουν ετσι οπως εχουν γινει τωρα. παραδεξου οτι τα πραγματα εχουν φυγει εκτος ελεγχου. Η γυναικα ειναι συμβολο μητροτητας και ειναι κατι πολυ σημαντικο. Τωρα δε θελουν να κανουν ουτε παιδια, αλλα θελουν λεφτα και καλοπεραση. Για αυτο ηρθαμε στο ρημαδιασμενο κοσμο. Εαν κανω λαθος λοιπον, ζηταω συγνωμη απο σενα και οποιον προσβαλα με αυτα που ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2005 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Kostantinos [Χθες, στις 21:15] 2ον το θρεντ που πηγες και το ξεθαψες ηθελα να ηξερα.....τελη αυγουστου ηταν η τελευταια απαντηση........ Παιζει ρολο; 3ον...........για αυτα που εγραψες απλα δεν σχολιαζω......το να υποβαθμιζεις το γυναικειο φυλο τοσο πολυ κατι αλλο υποδηλωνει για την μερια σου. Ωστε ετσι ε; Δεν υποβαθμιζονται οταν σηκωνονται με περηφανια στη "μπαρα" για να δειξουν τα καλλη τους, εγω τις υποβαθμιζω. Δεν υποβαθμιζονται οταν κρινουν τον αλλον με βαση το "τρεντι" το αμαξι τα λεφτα και καμια φορα εαν τυχει να ακουσεις συζητηση το μεγεθος του πεους, εγω τις υποβαθμιζω. Να τρωνε τα λεφτα του μπαμπα και να πουλανε μουρη με τα ζαρα που φορανε, σε κακομοιρηδες που δεν εχουν λεφτα να σπουδασουν και να δημιουργουνε κομπλεξ σε χιλιαδες παλικαρια... Να πουλανε το κορμι τους εαν η τιμη ειναι αρκετα ικανοποιητικη σε βιζιτες VIP προσωπων και να κανουν αυτα που το αγορι τους τους ζηταγε και τα θεωρουσαν "ανωμαλα" και ανηθηκα εγω δε κανω τετοια! Να προσπαθουν με καθε τροπο στιλ μπιγκ μπροδερ να γινουν διασημες για 5 λεπτα και με τι μια να πουλησουν γυμνες φωτογραφιες με αυτα που τους προικισε ο θεος...Δεν υποβαθμιζονται οταν οι αντρες σκεφτονται με το κατω μερος αλλα κατα τα αλλα εχουν παει πολλες με την πλειοψηφια της περιοχης τους και κανουν ασημαντο ερωτα...Και γενικα οταν προχωρουν "μπροστα" και ανεβαινουν σοσιαλ στατους να αφηνουν πολυχρονους ερωτες και παλικαρια που τις αγαπανε επειδη δεν ταιριαζουν πια με τον κυκλο... Να αντιγραφουν οτι χειροτερο απο τις ξενες σε σχεση με λαιφσταιλ ενδημασια και σχεσεις....Αλλα εγω τις υποβαθμιζω με τις ανοησιες που λεω γιατι ειμαι μισογυνης. Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι εαν δεν αναγνωρισεις τα λαθη σου και προσπαθησεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος θα καταντησεις ντροπη για τους γονεις σου και τους αγαπημενους σου. Εγω δεν ηθελα ποτε να μιλησω ασχημα για τις γυναικες γιατι η μητερα μου ειναι γυναικα και την θεωρω παραδειγμα. κανεις δεν ηθελε να γινουν ετσι οπως εχουν γινει τωρα. παραδεξου οτι τα πραγματα εχουν φυγει εκτος ελεγχου. Η γυναικα ειναι συμβολο μητροτητας και ειναι κατι πολυ σημαντικο. Τωρα δε θελουν να κανουν ουτε παιδια, αλλα θελουν λεφτα και καλοπεραση. Για αυτο ηρθαμε στο ρημαδιασμενο κοσμο. Εαν κανω λαθος λοιπον, ζηταω συγνωμη απο σενα και οποιον προσβαλα με αυτα που ειπα. αυτα που λες οντως ισχυουν για μια ομαδα γυναικων που συνεχως αυξανεται(δεν σημαινει οτι ειναι και η μοναδικη ομαδα γυναικων)......μηπως ομως δεν ψαχνεις στα σωστα μερη?πληγωμενος μου ακουγεσαι. τα ισοπεδωνεις καπως......μπορει να ειμαι τυχερος αλλα εχω γνωρισει και γυναικες διαμαντια..... τις βρηκα σε μερη χωρις μπαρες και δηθεν κοσμο.................. το να δειχνει καποιος τα καλλη του αλλο δειχνει αλλα ειναι μεγαλη η κουβεντα.(ναρκισισμος/επιβεβαιωση/κομπλεξ κατωτεροτητας) τα ΜΜΕ και γενικα οτι μας πασαρουν ξερουν πως το πασαρουν.......επιμενω οτι υπαρχουν και ξυπνιες γυναικες(τα λεγομενα θηλυκα) που δεν μασανε αυτες τις καραμελες.μια βολτα να κανεις σε μι τρεντυ μπαρακια και συνοικιακα στεκια θα βρεις. (ισως να πηγαινεις θησειο ψυρρη και ΒΕΝΙΟΥ){εκει οντως γινεται χαμος απο καβαλημενες} το μεγεθος του πεους το αμαξι και αλλα τετοια δινουν σιγουρια στη γυναικα γιατι ξυπνανε τα πιο πρωτογονα ενστικτα της ασφαλειας και των δυνατων γονιδιων(χρημα=ασφαλεια=μελλοντικη αποκατασταση) εμενα δεν με προσεβαλες σε καμια περιπτωση. απο τη μερια μου πιστευω ομως οτι μαλλον κατι χανεις στον πανζουρλισμο του σημερα και της γενικοτερης καταστασης της κοινωνιας μας.μαλλον δινεις περισσοτερο βαρος στο τι πασαρουν αντι να τα αγνοησεις και να μην σκοτιζεις το κεφαλι σου με αυτα.........εγω αγορασα τηλεοραση και την ανοιγω μονο για να δω αγωνες και ντοκυμαντερ ή καμια ταινια απο το DVD.......ενημερωση μονο απο ιντερνετ και εφημεριδες που ειναi σαφως πιο σοβαρος ο τροπος γραφης και παρουσιασης απο τα τηλεοπτικα κομματικα καραγκιοζιλικια του Κυριακού του Μπόμπολα κλπ...... ειδα φεημ στορυ στο 1ο επεισοδιο μονο και μονο για να ξερω τι παιζει γυρω μου.....ειδα και ενα γκομενακι τι Νανσυ αλλα και τι να λεει?στο επομενο θα ειναι αλλο ξεκωλακι.που στο δρομο καλυτερες βλεπεις ειναι σιγουρο. επειδη ανοιγομαι πολυ σταματαω εδω.ελπιζω να σου δωσα μια ιδεα του πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. μην κοιτας το δαχτυλο οταν σου δειχνουν το φεγγαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 27, 2005 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Νομίζω ότι ο εξευτελισμός κάποιον αξιών, ανεβαίνει σταθερά και σε αρκετούς τομείς, αλλά δεν αγγίζει μόνο τις γυναίκες. Και με άντρες γίνεται αυτό, και βρίσκω ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι το προσέχεις μόνο στις γυναίκες. Πάντως ειλικρινά βρε αδερφέ, το ότι έκανες εγγραφή σε ένα φόρουμ με θέμα το overclocking των Η/Υ, μόνο και μόνο για να ποστάρεις σε ένα Off Topic θέμα, για να μας πεις ότι όλες οι γυναίκες είναι π***άνες εκτός από την μάνα σου, κάτι μου βρωμάει. Ή είσαι εντελώς καμμένος, ή είσαι ένας 14χρονος στην κλασική φάση του μισογυνισμού, ή μπήκες απλώς για να trollάρεις. Ή σαφώς και τα τρία μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 27, 2005 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ειναι φοβερό το γεγονός ότι ενώ σαν σύνολο έιναι όλοι και όλες σκατά ατομικά είμαστε όλοι και γαμω τα παιδια. Και εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι πλέον είναι για πέταμα αλλά παραδέχομαι ότι είμαι και εγώ το ίδιο. ............................... [truth mode on] ΝΑΙ ΚΑΛΑ .. .I Pwn t3h univ3rc3 [/truth mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 27, 2005 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:38] Νομίζω ότι ο εξευτελισμός κάποιον αξιών, ανεβαίνει σταθερά και σε αρκετούς τομείς, αλλά δεν αγγίζει μόνο τις γυναίκες. Και με άντρες γίνεται αυτό, και βρίσκω ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι το προσέχεις μόνο στις γυναίκες. ---Οι αντρες ηταν μια ζωη μα*&^*&^... δεν εχει αλλαξει τιποτα σε αυτο. Απλα κανουν οτιδηποτε παει με το κυμα για να πη*(&(*&... Πάντως ειλικρινά βρε αδερφέ, το ότι έκανες εγγραφή σε ένα φόρουμ με θέμα το overclocking των Η/Υ, μόνο και μόνο για να ποστάρεις σε ένα Off Topic θέμα, για να μας πεις ότι όλες οι γυναίκες είναι π***άνες εκτός από την μάνα σου, κάτι μου βρωμάει. Ή είσαι εντελώς καμμένος, ή είσαι ένας 14χρονος στην κλασική φάση του μισογυνισμού, ή μπήκες απλώς για να trollάρεις. Ή σαφώς και τα τρία μαζί... Χωρις να φανω επιθετικος απεναντι σου, κανουμε μια συζητηση και δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον να με λες καμμενο καθως προσπαθω να σου δειχνω σεβασμο.Ειμαι ακαδημαικος ερευνητης , επιτιμο επιστημονικο μελος της επιτροπης δικτιου δημοσιου βιου των βρυξελλων(http://www.efmd.be/conference/public_sector2004/info.htm) πολιτικος σχολιαστης και αναλυτης. Αυτην την περιοδο δουλευουμε σε πανευρωπαικο επιπεδο με συγχρονισμενες δραστηριοτητες πανω στο θεμα της παρακμης-υφεσης, του κοινωνικου βιου. Μια καλη προταση του συμβουλιου την οποια και ακολουθω ηταν η ενεργη παρακολουθηση φορουμ του καθε μελους (ελληνικο στη δικια μου περιπτωση μιας η καταγωγη μου ειναι ελληνικη και μιλαω καλα ελληνικα), για την κατανοηση των ιδεων των πολιτων και κυριως της νεας γενιας, την κατανοηση των προοδευτικων αλλαγων στον τροπο σκεψης και την συσχετιση του τροπου ζωης και του εξυχρονισμου στην παρακμη και την εγκαταλειψη ιδεων, αρχων και αξιων. Ενας τροπος ειναι και το φορουμ... Κυριως η μελετη στοχευει να αποκομοισει καλο υλικο απο χωρες οι οποιες ακολουθουν την αργη αλλα σταθερη αναπτυξη σε σχεση με τις ανεπτυγμενες ηδη υπαρχων χωρες, οπως η ελλαδα. Αυτο, διοτι υπαρχουν ακραδαντα στοιχεια τα οποια συσχετιζουν κοινωνικα φαινομενα οπως το διαζυγιο και την υπογεννητικοτητα με την αλλαγη λαιφσταιλ, και την εγκαταλειψη αξιων. Μπορει να σου φαινεται λοιπον ασκοπο αλλα θελω να σε ενημερωσω χωρις να υποτιμαω την νοημοσηνη σου, μιας που το εφερε το θεμα, οτι υπαρχει τρομερο προβλημα διαζυγιων, υπογεννητικοτητας και κοινωνικης παρακμης, σε νουμερα τα οποια το κρατος ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΕΙ να ενημερωσει τους πολιτες. Αυτα τα νουμερα δεν μου επιτρεπεται να στα πω, παντως μπορω να σου πω οτι αν τα ακουσεις θα πανικοβληθεις. Εαν διαλεξα λαθος δικτυο για να κανω την ερευνα μου, τοτε με συγχωρεις φιλε μου προσπαθω να κανω το καλυτερο δυνατον την δουλεια μου και εργαζομαι πολυ σκληρα. Αφιερωνω εξαιρετικες ωρες σε πολλαπλες δραστηριοτητες και ισως δεν μου μενει πολυ χρονος να ψαξω τα σωστα δικτυα. Εαν θελεις την ταπεινη μου συμβουλη, μιας που παρακολουθω μια ζωη τους ρυθμους του εξωτερικου, οι ελληνες δεν ειχαν να ζηλεψουν τιποτα, και ειναι πολυ λυπυρο να προσπαθουνε αντρες και γυναικες να τους μιασουνε. Ενα πραγμα εχε στο μυαλο σου, ειναι πολυ σημαντικο...Οι ξενοι μπορει να ειναι οπως ειναι, ψυχροι χωρις δεσμους οικογενειας, και ζεστασιας αλλα εχουν λεφτα, κρατος, ευκαιριες και προνοια. Εαν τους παρουμε και τα ασχημα τους εμας τι θα μας μεινει φιλε μου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 27, 2005 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 ## Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:11] αυτα που λες οντως ισχυουν για μια ομαδα γυναικων που συνεχως αυξανεται(δεν σημαινει οτι ειναι και η μοναδικη ομαδα γυναικων)......μηπως ομως δεν ψαχνεις στα σωστα μερη?πληγωμενος μου ακουγεσαι. τα ισοπεδωνεις καπως......μπορει να ειμαι τυχερος αλλα εχω γνωρισει και γυναικες διαμαντια..... Φιλαρακο οντως μπορει να φαινομαι πληγωμενος, αλλα κοιτα την απαντηση στον τσουζεν θα καταλαβεις γιατι τα ψυριζω. Εγω ειμαι παντρεμενος και αγαπω παρα πολυ την γυναικα μου, χεχε.... αλλα με ανυσηχουν φιλε μου....για την κοινωνια που ζεις και θα ζουν τα παιδια σου εχω αφιερωθει να συνυσφερω εγω και πολλοι αλλοι ωστε να την βελτιωσουμε εαν μπορουμε. Το γεγονος οτι λες πολυ σωστα οτι αυτη ομαδα γυναικων αυξανεται δεν ειναι ανυσηχητικο??? #τις βρηκα σε μερη χωρις μπαρες και δηθεν κοσμο.................. το να δειχνει καποιος τα καλλη του αλλο δειχνει αλλα ειναι μεγαλη η κουβεντα.(ναρκισισμος/επιβεβαιωση/κομπλεξ κατωτεροτητας) ---Το προβλημα ειναι οτι οι διαπροσωπικες σχεσεις σημερα αντιμετωπιζουν παρα μα παρα πολλες δυσκολιες,, δεν υπαρχει πλεον η βασικη επικοινωνια και η ευχαριστηση που μπορουν να προσφερουν οι φιλιες και οι σχεσεις,... τα ΜΜΕ και γενικα οτι μας πασαρουν ξερουν πως το πασαρουν.......επιμενω οτι υπαρχουν και ξυπνιες γυναικες(τα λεγομενα θηλυκα) που δεν μασανε αυτες τις καραμελες.μια βολτα να κανεις σε μι τρεντυ μπαρακια και συνοικιακα στεκια θα βρεις. (ισως να πηγαινεις θησειο ψυρρη και ΒΕΝΙΟΥ){εκει οντως γινεται χαμος απο καβαλημενες} ---Ξερεις τι εχω καταλαβει φιλε μου και καλως το ανεφερες... Τα ριχνουμε πολυ στα ΜΜΕ για τη καταντια μας... Το προβλημα ξεκινα απο εμας.. Τα ΜΜΕ πουλανε αυτα που θελουμε να ακουμε και να βλεπουμε...Οι καβαλημενες που λες ειναι το "μαρκετ" των ΜΜΕ. Υπαρχει ζητηση...και υπαρχει προσφορα...Χωρις ζητηση δεν θα υπηρχε προσφορα. #το μεγεθος του πεους το αμαξι και αλλα τετοια δινουν σιγουρια στη γυναικα γιατι ξυπνανε τα πιο πρωτογονα ενστικτα της ασφαλειας και των δυνατων γονιδιων(χρημα=ασφαλεια=μελλοντικη αποκατασταση) ---Αυτο με εχει προβληματισει φιλε μου...το ξερεις οτι καθε χρονο μειωνεται δραματικα η ανεργια στο γυναικειο φιλο? Οι αντρες ειναι οι κακομοιρηδες τωρα.... ¨) # εμενα δεν με προσεβαλες σε καμια περιπτωση. απο τη μερια μου πιστευω ομως οτι μαλλον κατι χανεις στον πανζουρλισμο του σημερα και της γενικοτερης καταστασης της κοινωνιας μας.μαλλον δινεις περισσοτερο βαρος στο τι πασαρουν αντι να τα αγνοησεις και να μην σκοτιζεις το κεφαλι σου με αυτα.........εγω αγορασα τηλεοραση και την ανοιγω μονο για να δω αγωνες και ντοκυμαντερ ή καμια ταινια απο το DVD.......ενημερωση μονο απο ιντερνετ και εφημεριδες που ειναi σαφως πιο σοβαρος ο τροπος γραφης και παρουσιασης απο τα τηλεοπτικα κομματικα καραγκιοζιλικια του Κυριακού του Μπόμπολα κλπ...... ειδα φεημ στορυ στο 1ο επεισοδιο μονο και μονο για να ξερω τι παιζει γυρω μου.....ειδα και ενα γκομενακι τι Νανσυ αλλα και τι να λεει?στο επομενο θα ειναι αλλο ξεκωλακι.που στο δρομο καλυτερες βλεπεις ειναι σιγουρο. επειδη ανοιγομαι πολυ σταματαω εδω.ελπιζω να σου δωσα μια ιδεα του πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. μην κοιτας το δαχτυλο οταν σου δειχνουν το φεγγαρι @@@Πολυ καλα τα λες φιλε μου....αλλα εσυ μπορει να εισαι εφυης και να ξεφευγεις απο αυτες τις καταστασεις.....τι θα απογινουν τα παλικαρια μας που δεν μπορουν??? Αδερφια μας ειναι και αυτα. :) :) :) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 27, 2005 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Για οποιον ενδιαφερεται-- Το σαιτ που σας εδωσα ειναι http://www.efmd.be κατα λαθος σας εστειλα απο σελιδοδεικτη μου περασμενο συνεδριο. Ευχαριστω ολους για τα σχολια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 27, 2005 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από KostantinosΟι ξενοι μπορει να ειναι οπως ειναι, ψυχροι χωρις δεσμους οικογενειας, και ζεστασιας αλλα εχουν λεφτα, κρατος, ευκαιριες και προνοια. Εαν τους παρουμε και τα ασχημα τους εμας τι θα μας μεινει φιλε μου????? Ouch! Εσύ τους έχεις μελετήσει πολύ τους ανθρώπους! Εύγε. Όχι τόσο καλά βέβαια, ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις λίγο τρόπο λειτουργείας. Βλέπεις, δε μου εμπνέεις και πολύ εμπιστοσύνη όταν αναφέρεσαι σε Έλληνες & "ξένους". Η πολυ-πολιτισμικότητα και πολυπλοκότητα των διαφόρων ομάδων ανθρώπων του πλανήτη μας, κάνουν πολύ δύσκολη την δουλειά του να μπορείς να χαρακτηρίζεις την πλειοψηφία του τόσο γενικευμένα.Υπάρχουν ακραίοι χαρακτηρισμοί αλλά υπάρχουν και οι (πιο προσδιοριστικοί) μέσοι. Υπάρχουν κοινωνίες που στηρίζονται σε τρομερά χαλαρές οικογενειακές βάσεις (το παιδί μας έγινε 18 και το πετάμε στο δρόμο, αν πεθάνει, πέθανε) και στην άλλη μεριά υπάρχει το ιταλικό/ελληνικό οιδιπόδειο πρότυπο (είμαστε παιδιά της μαμάς μας, ακόμα κι αν είμαστε 35 χρονών και θεωρούμε αυτονόητο να μην ξέρουμε να σιδερώσουμε το πουκάμισό μας: το έκανε μια ζωή η μαμά μας, θα συνεχίσει να το κάνει η γυναίκα μας). Κάπου ενδιάμεσα υπάρχουν αδιανότητα πολύπλοκες και διαφορετικές μορφές οικογενιακής οργάνωσης και θεωρώ τουλάχιστον ανίδεο το να τις αγνοείς και να ορίζεις-καθορίζεις ένα "Α" κι ένα "Β".Το να "τσουβαλιάζεις" τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας, με τον χαρακτηρισμό "οι ξένοι" και την χρήση του στερεότυπου "ψυχροί & χωρίς οικογενειακούς δεσμούς", μου αφήνει πολύ στενά περιθώρια, ως προς το πως να σε χαρακτηρίσω:- αδαής (ίσως; ) που το παίζει ειδικός;- ειδικός (ίσως; ) που υποτίμησε την νοημοσύνη 2.000 χρηστών και αντί να μιλήσει με επιχειρηματολογία, προτίμησε να χρησιμοποιήσει αποδείξεις και γλώσσα τύπου "Star Channel", θεωρώντας ότι θα είναι ευκολότερο να πείσει έτσι τα "πρόβατα";- μια σωρία άλλα πράγματα που δεν θα διακινδυνεύσω να μεταφέρω από τους συνειρμούς μου στο πληκτρολόγιο, προτού πάρω μερικά ακόμα δείγματα του τρόπου σκέψης σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 28, 2005 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 @ Κων/νος Μαν εισαι 101% σωστος.... ειναι ετσι ακριβως για το μοναδικο πραμα που ειναι ικανες ειναι να χρησιμοποιουνται ως σκευη σεξουαλικη ευχαριστησης αντε να φτιαξουν και κανα τραχανα. Φυσικα μιλαω για το συνολο χωρις καμια μα καμια εξαιρεση... ...και υστερα απαιτουν και σεβασμο...και μας λενε και γουρουνια... ΛοοοοοοοοοοοΛ.... τεσπα... μονο σεξ και στα σκουπιδια μετα... αυτο τους αξιζει.... Και μην ακουσω την ηλιθιοτητα "ολες οι γυναικες δεν ειναι ιδιες.." γιατι αυτος που θα το πει ειτε 8α ειναι κρυφοgay ειτε δε 8α εχει γνωρισει πανω απο 3 γυναικες στη μιζερη ζωη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 28, 2005 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Όλες οι γενικεύσεις είναι επικίνδυνες....Ακόμα και αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 28, 2005 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από ZarrasΚαι μην ακουσω την ηλιθιοτητα "ολες οι γυναικες δεν ειναι ιδιες.." γιατι αυτος που θα το πει ειτε 8α ειναι κρυφοgay ειτε δε 8α εχει γνωρισει πανω απο 3 γυναικες στη μιζερη ζωη του. LOOOL, δλδ το δικό σου δείγμα, που καλύπτει το 100% των περιπτώσεων, ποιο είναι?Ρε συνέλθετε λίγο, τι είναι αυτά που λέτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 28, 2005 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 εε δεν υπαρχει "δειγμα" που να καλυπτει το 100%....τουλαχιστον ας τις χρησιμοποιησουμε σε κατι που ξερουν και ειναι καλες(*).... και συμπεριλαμβανω και την δικια μου περιπτωση, δε βγαζω την ουρα εξω....ουτως οι αλλος ολα για το σεξ για τα adena γινονται..ας μην γινομαστε ρομαντιστες....* και δυστηχως ουτε και εκει ειναι ικανες... πολλες γκομενες ειναι εντελως παντοφλες ακομα και στο μοναδικο πραγμα που οφειλουν να ειναι αστερια...ευτηχως...ΕΔΩ υπαρχουν εξαιρεσεις....και ειναι αυτες που οι αλλες γυναικες συχαινονται και τις αποκαλουν ξεκ@λλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 28, 2005 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Χαχα, μιας λοιπόν και έχω γνωρίσει περισσότερες από 3 γυναίκες στην ζωή μου, θα αρκεστώ στην ταμπέλα του κρυφogay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 28, 2005 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 δε πειραζει, εμεις παλι 8α σε αγαπαμε και 8α σε εκτιμουμε ακομα και ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάρτιος 28, 2005 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Γυναικες Καθε χρονο και χειροτερες γινονται και δεν μιλαω για την εμφανιση τους (η εμφανιση τους παει προς το καλυτερο με την καθε καινουργια γενια που περναει, να ναι καλα και το μακιγιαζ...) Οσες γυναικες εχω συναντησεις ειναι εντελως συναισθηματικα ανωριμες ?? δεν ξερουν τι θελουν (εκτος και αν τυχαινει μονο σε μενα αυτο και να πεφτω σε τετοιου ειδους θηλυκα συνεχεια, ειμαι και γκαντεμης βλεπεις ) Κυριως απο το 1997-1998 και μετα εχω παρατηρησει οτι την εχουν αυτη την ταση η νομιζω η απλως πηραν περισσοτερο αερακι?? Ασε που τα γουστα τους στις περισσοτερες ειναι για κλαμματα (αλλη φιλαει τον σπυριαρη γκομενο της στο στομα και του λεει κουκλε μου , αλλη καποιον χοντρο και το ν κοιταει και στα ματια κλπ) "Αχχχ ο Μητσος ειναι πολλη ωραιος Αχχχχ ο Τακης ειναι κουκλος Αχχχ ο Ρουλης ειναι μαναρη Αχ ο Μακης ειναι θεος " Απο του 100 αντρες που γνωριζουν τουλαχιστον οι 50 ειναι κουκλοι συμφωνα με τα γουστα τους(δεν εχουν ολες τα ιδια γουστα ευτυχως τουλαχιστον) και πολλη θα θελαν να τρεχαν πισω απο τις φουστες τους και να πηγαιναν με οποιον τους γαργαλαει καλυτερα το μου*ι τους και αναλογος την ορεξη τους την καθε ημερα.... "Aντε κοπελα μου υπαρχει και κανενας που να μην σου αρεσει αποφασισε τι θες και τι σου αρεσει επιτελους Εναν η το μισο αρσενικο πληθυσμο στο κρεβατι σου" και υστερα λενε οτι οι αντρες ειναι το φυλο που ξενοκοιταζει-ξενογυρναει απο δω και απο κει Οταν το κανει ο αντρας ειναι ηλιθιος, βλακας, γκομενακιας και κλαιγονται στα παραθυρα... αλλα οταν το κανουν αυτες (και το κανουν πολλη τελευταια και αρκετες) εεεεεεεεε δεν ειναι και τοσο κακο πραγμα Ο ανθρωπος ειναι πολλυγαμικο ειδος και η γυναικα δεν αποτελει εξαιρεση παροτι κρυβονται πισω απο το δακτυλακι τους και ριχνουν το φταιξιμο στους ανδρες συνηθως και οτι μονο αυτοι κανουν "τετοια πραγματα" Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 02:38] Νομίζω ότι ο εξευτελισμός κάποιον αξιών, ανεβαίνει σταθερά και σε αρκετούς τομείς, αλλά δεν αγγίζει μόνο τις γυναίκες. Και με άντρες γίνεται αυτό, και βρίσκω ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι το προσέχεις μόνο στις γυναίκες. Πάντως ειλικρινά βρε αδερφέ, το ότι έκανες εγγραφή σε ένα φόρουμ με θέμα το overclocking των Η/Υ, μόνο και μόνο για να ποστάρεις σε ένα Off Topic θέμα, για να μας πεις ότι όλες οι γυναίκες είναι π***άνες εκτός από την μάνα σου, κάτι μου βρωμάει. Ή είσαι εντελώς καμμένος, ή είσαι ένας 14χρονος στην κλασική φάση του μισογυνισμού, ή μπήκες απλώς για να trollάρεις. Ή σαφώς και τα τρία μαζί... Συμφωνω αν και στο εξευτελισμο καποιων αξιων ειχε καποιο δικιο Απλως στις γυναικες φαινεται περισσοτερο πλεον επειδη ειναι καποια πραγματα που δεν τα καναν τα παλιοτερα χρονια και τωρα βλεπεις γινανε ιδιες σαν τους αντρες... Ηταν πιο σταθερες και πιο ωριμες σε καποια πραγματα και δεν κουναγαν τον κωλο τους δεξια και αριστερα οπως οι σημερινες Ηξεραν οτι ηθελαν "αυτο" και τελος...και οχι μια ετσι και μια αλλιως, μια θελουν το ενα και υστερα κατι αλλο οπως κανουν σημερα... Βεβαια δεν εννοω το 100% των γυναικων αλλα το μεγαλυτερο μερος Και καθε χρονο και χειροτερα Αμα τους αρεσει να συμπεριφερονται σαν τις πουτ*νες που το κανουν για χομπι δικαιωμα τους ειναι...αλλα και οχι να ριχνουμε το φταιξιμο μονο στους αντρες Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 08:56] @ Κων/νος Μαν εισαι 101% σωστος.... ειναι ετσι ακριβως για το μοναδικο πραμα που ειναι ικανες ειναι να χρησιμοποιουνται ως σκευη σεξουαλικη ευχαριστησης αντε να φτιαξουν και κανα τραχανα. Φυσικα μιλαω για το συνολο χωρις καμια μα καμια εξαιρεση... ...και υστερα απαιτουν και σεβασμο...και μας λενε και γουρουνια... ΛοοοοοοοοοοοΛ.... τεσπα... μονο σεξ και στα σκουπιδια μετα... αυτο τους αξιζει.... Και μην ακουσω την ηλιθιοτητα "ολες οι γυναικες δεν ειναι ιδιες.." γιατι αυτος που θα το πει ειτε 8α ειναι κρυφοgay ειτε δε 8α εχει γνωρισει πανω απο 3 γυναικες στη μιζερη ζωη του. Ενταξει γινεσαι υπερβολικος Δεν ειναι και τοσο αχρηστες αλλα ουτε και το 100% των γυναικων ειναι ιδιες Αμα μιλας για το μεγαλυτερο ποσοστο θα συμφωνουσα αλλα ενταξει δεν μπορεις να βαλεις ολες στο ιδιο καζανι Αμα η δικια σου ειναι αχρηστη(αμα εχεις) και την εχεις σαν σκευος ηδονης και αυτη δεν την πειραζει δεν σημαινει οτι και οι υπολοιπες ειναι ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 28, 2005 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ... Υ.Γ. Ρε παιδια κανενας να μου δωσει το link για εκεινο το τρομερο ημερολογιο 2005 του chosen.... Ολες οι φωτογραφιες ηταν καλλιτεχνικοτατες και θα ηθελα να εκτυπωσω 5-6 να τις εχω... ετσι για πλακα!! :inlove: Χτες ολη μερα ημουνα χαλια.... Με χωρισε η γυναικα... Πλεον ειμαι 0/2 Με χωρισε η πρωτη, τωρα και η 2η!! Κλαψ! :weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 28, 2005 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLNΧτες ολη μερα ημουνα χαλια.... Με χωρισε η γυναικα... Πλεον ειμαι 0/2 Με χωρισε η πρωτη, τωρα και η 2η!! Κλαψ! :weep: Aν χρειαστείς έναν (κρυφό)γυναικείο wannabe ώμο να κλάψεις, μην διστάσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 28, 2005 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Συμφωνώ με τον φίλτατο SLN. Όλες οι γυναίκες όπως και όλοι οι άνθρωποι γενικότερα ΔΕΝ είναι ίδιοι... ΜΗΝ τα γενικεύουμε όλα. Είναι τουλάχιστον γελοίο... Υ.Γ. Αυτό εννοείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 28, 2005 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:18] Aν χρειαστείς έναν (κρυφό)γυναικείο wannabe ώμο να κλάψεις, μην διστάσεις.... εεεε σας παρακαλω κυριε μου τι ειναι αυτα τα πραγματα!?!?!?!?!!! Ηθος και ευγενεια ειναι το συνθημα μας!!! Σε 5 λεττα ελα στις ανδρικες τουαλεττες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.