.38-.45 Αύγουστος 26, 2004 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 ω ωραια, ο μικρος οδηγος ψυχαναλυσης, που καθε αντρας θα ηθελε να εχει. απο την αλλη, θα μπορουσαν να οργανωθουν τεραστια group therapy σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. καθε μια που θα τελειωνε τον κυκλο και θα ηταν ετοιμη, θα εντασσοταν στην κοινωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 26, 2004 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:05] ω ωραια, ο μικρος οδηγος ψυχαναλυσης, που καθε αντρας θα ηθελε να εχει. απο την αλλη, θα μπορουσαν να οργανωθουν τεραστια group therapy σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. καθε μια που θα τελειωνε τον κυκλο και θα ηταν ετοιμη, θα εντασσοταν στην κοινωνια. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ :hehe: UND ALLE JUNGEN SAGEN HI HI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Και φυσικά δεν νομίζω να πιστεύετε οτι το λεξικό δεν το έγραψαν γυναίκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 26, 2004 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Πέρα από την πλάκα, έχω ακούσει 15.000 διαφορετικές θεωρίες από φίλους για το κεφάλαιο "Γυναίκα" και μία η δικιά μου και όλες πέφτουν έξω! Έτσι κατάληξα στο συμπέρασμα "μην την ψάχνεις άλλο... είναι ό,τι κάτσει"Επίσης στις σημερινές γκόμενες (μετά από αυτό το καλοκαίρι) πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεις μεγάλο βάρος σε γυναίκα - σχέση, γιατί μπορεί να φας τέτοιο ξενέρωμα και κόλλημα χωρίς κανένα μα κανένα απολύτως λόγο. Σοφό τα ρητά του Τζιμάκου, απλά "Γ@μ@τε γιατί χανόμαστε ".και "Και γω σ'αγαπώ γ@μώ τον Χ.....ό μου"Τέλος θα ήταν πιο ενδιαφέρον να postaroun περισσότερο οι γυναίκες τους forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 27, 2004 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Εγώ , ευτυχώς έχω ξεφύγει από εκείνες τις καταστάσεις και απολαμβάνω την συναισθηματική ασφάλεια πλέον (φτου φτου φτου μην με ματιάσω) . Επαψα πλέον να σπάω το κεφαλάκι μου γιατί το ένα , γιατί το άλλο . Είσαστε κι' εσείς αρκετά ανεξήγητοι για τις γυναίκες και δεν τις παιδεύετε λιγότερο απ' ότι σας ταλαιπωρούν αυτές . Νομίζω η ουσία του θέματος είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε . Εσείς είστε πιό απλοί , πιό ευθείς και συνήθως πιό ειλικρινείς (δεν μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις) . Για σας τα πράγματα είναι απλά . Σας καθοδηγεί συγκεκριμένο μέρος του σώματος . Παρακαλώ ας το παραδεχτεί έστω και ένας !Δυστυχώς όμως οι περισσότερες από μας θέλουν τα δύσκολα , κι'αν δεν είναι , φροντίζουμε εμείς να γίνουν . Απλά οι περισσότερες από εμας δεν μπορούμε να παραδεχτούμε πόσο απλοικό είναι το μυαλό ενός άντρα και το παιδεύουμε πολύ το θέμα . Είναι όλα μέσα στο μυαλό μας , παρασυρμένες από το παραμύθι που μεγαλώσαμε . Οτι , δηλαδή , οι άντρες είναι έξυπνοι , δυνατοί και καλύτεροι από μας .Εγώ τώρα που μεγάλωσα , κατέληξα στο εξής συμπέρασμα . Το θέμα είναι τι προτιμάς να είσαι , θύτης η θύμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 27, 2004 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από ΕλληνίδαΓια σας τα πράγματα είναι απλά . Σας καθοδηγεί συγκεκριμένο μέρος του σώματος . Παρακαλώ ας το παραδεχτεί έστω και ένας ! Έλα μην υπερβάλεις τώρα και μην το γενικεύεις. Υπάρχουν άντρες που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο αλλά υπάρχουν και γυναίκες που το ζητάνε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όσο για το αν είναι απλά τα πράγματα ένας σοφός άνθρωπος έχει πει το εξής: Είναι πολύ εύκολο να κάνεις κάτι πολύ απλό απίστευτα δύσκολο.. αλλά είναι απίστευτα δύσκολο να απλοποιήσεις κάτι πολύ δύσκολο.Αρχική απάντηση από ΕλληνίδαΕγώ τώρα που μεγάλωσα , κατέληξα στο εξής συμπέρασμα . Το θέμα είναι τι προτιμάς να είσαι , θύτης η θύμα . Ισορροπία δεν μπορεί να υπάρξει δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 27, 2004 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:05] Ισορροπία δεν μπορεί να υπάρξει δηλαδή; Τσου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 27, 2004 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Κι όμως γίνεται Εξαρτάται σε τι χαρακτήρα θα πέσεις. Δεν υπάρχει πιο υπέροχο πράγμα από την απόλυτη ισορροπία σε μια σχέση. Έχει περάσει περάσει προ πολλού αυτό το στυλ... βέβαια, υπάρχουν ακόμα ζευγάρια που την "βρίσκουν" έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 27, 2004 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Ελληνίδα [Σήμερα, στις 11:21] Για σας τα πράγματα είναι απλά . Σας καθοδηγεί συγκεκριμένο μέρος του σώματος . Παρακαλώ ας το παραδεχτεί έστω και ένας ! εστω οτι το παραδεχομαι. αυτοματα δεν εξομειωνει τις γυναικες που περασαν απο τη ζωη μου (μετα ή ανευ σχεσεως) με τον ιδιο κουβα σ**τα που ειμαι κι εγω; προφανως (για τη δικη μου λογικη) εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα και καθοδηγουμαστε απο τις ορμες μας και μονο. θεωριες υπαρχουν πολλες για το συγκεκριμενο. για αλλους ειναι μια απλη δικαιολογια των γυναικων για τα αδικαιολογητα. για αλλους παλι δεν υπαρχει καμια διαφορα, απλα οι αντρες δε φροντιζουν να το κρυβουν ενω οι γυναικες παλευουν να το κρυψουν. πολυ καλα κανεις και δε σπας το κεφαλι σου, δε χρειαζεται και πολυ σκεψη το πραγμα. ή κολλαει ή δεν κολλαει. αρχισει και μπερδευει, οταν γινονται προσπαθειες να συμβιβαστουν τα ασυμβιβαστα. κι εκει ειναι που εμφανιζονται ο θυτης με το θυμα. ενω συμφωνω μαζι σου στο "όλα μέσα στο μυαλό μας , παρασυρμένες/οι από το παραμύθι που μεγαλώσαμε" (γιατι τα ιδια ισχυουν και για τους αντρες), διαφωνω στο θυτης/θυμα. δεν υπαρχει θεμα προτιμησης, κι αν διαλεγεις να εισαι το θυμα εισαι απλα αξιος της μοιρας σου. τωρα, πως γινεται να παριστανεις το θυτη μονος σου, ειναι αλλη ιστορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 27, 2004 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Η κατάσταση θύτης - θύμα είναι δεδομένη . Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει τέλεια ισοροπία , ούτε τέλεια αγάπη . Πάντα κάποιος θ'αγαπάει περισσότερο , θα κάνει περισσότερους συμβιβασμούς , κάποιος θα χρειαστεί να κάνει παραπάνω υποχωρήσεις η θυσίες . Πάντα κάποιος θα πρέπει να εξουσιάζει την σχέση και σίγουρα είναι ο θύτης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 27, 2004 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Ελληνίδα Τσου ! γραψε λαθος...στις σχεσεις υπαρχει balance...το πως συμπεριφερονται οι περισσοτερες γυναικες στους αντρες ειναι λιγο θυτης-θυμα...ακριβως γιατι οι αντρες δεν βιωνουν τις καταστασεις οπως οι γυναικες.Υπαρχουν ομως και μερικοι που σκεφτονται και εκει αλλαζει το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 27, 2004 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 η αληθεια βρισκετα στον τροπο που εννοεις την τελεια ισοροπία και την τελεια αγαπη. το οτι καποιος ομως καπου κανει πισω, αυτο δεν τον κανει θυμα. ουτε και αυτος που δινει τα λιγοτερα ειναι θυτης. ενας συμβιβασμος αναμμεσα σε αυτα που θελεις και σε αυτα που εχεις ειναι η σχεση. ουτε πιστευω πως υπαρχει θεμα εξουσιας σε μια σχεση. δεν την κανεις κουμαντο και δεν μπορεις να την οδηγησεις, απλα την ακολουθεις και τη διακοπτεις οταν δεν παει αλλο. ετσι οπως αναφερεις τη λεξη "θυτης" ερχεται στο μυαλο μου καποιος που το κανει συνειδητα. αρα μαλλον δε θα το κανει για πολυ, εχει και η υπομονη (και η κακως ενοουμενη κατανοηση) τα ορια της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 27, 2004 Author #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 η αληθεια βρισκετα στον τροπο που εννοεις την τελεια ισοροπία και την τελεια αγαπη. το οτι καποιος ομως καπου κανει πισω, αυτο δεν τον κανει θυμα. ουτε και αυτος που δινει τα λιγοτερα ειναι θυτης. ενας συμβιβασμος αναμμεσα σε αυτα που θελεις και σε αυτα που εχεις ειναι η σχεση. ουτε πιστευω πως υπαρχει θεμα εξουσιας σε μια σχεση. δεν την κανεις κουμαντο και δεν μπορεις να την οδηγησεις, απλα την ακολουθεις και τη διακοπτεις οταν δεν παει αλλο. ετσι οπως αναφερεις τη λεξη "θυτης" ερχεται στο μυαλο μου καποιος που το κανει συνειδητα. αρα μαλλον δε θα το κανει για πολυ, εχει και η υπομονη (και η κακως ενοουμενη κατανοηση) τα ορια της. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 27, 2004 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000Το να κυνηγας μια γυναικα που δεν σε θέλει και να την παρακαλάς ειναι η απολυτη ξεφτιλα για μένα. Εκει χτυπας πατο. Δεν το εχω κανει ουτε θα το κανω ποτέ. Οπως σοφα μου εχει πει και ο father : παρακαλειτο μ**νι ξινο γ@μ³σι...συμφωνα απολυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 27, 2004 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Θέλει να ακούει γλυκές κουβέντες και να την κακομαθαίνουν με δώρα, όμως ποτέ δεν παρουσιάζεται με «σάρκα και οστά».Πρόκειται για τη νέα «εικονική φιλενάδα» που υπόσχεται εταιρία του Hong Kong ότι θα περιλαμβάνουν τα νέα μοντέλα συσκευών κινητής τηλεφωνίας με δυνατότητα βίντεο. Η «αγαπημένη» της Artificial Life θα εμφανίζεται ως μια κινούμενη εικόνα στην οθόνη των συσκευών αυτών. Όμως θα απαιτεί όλη την προσοχή του κατόχου της συσκευής και «αγαπημένου» της, ενώ δε θα χορταίνει τα ηλεκτρονικά λουλούδια, ή διαμάντια.Τα δώρα θα κρατούν τη σχέση ζωντανή, αλλά και θα τη βοηθούν να περάσει «στο επόμενο επίπεδο». Πάντως, μη νομίσετε ότι τα φανταστικά δώρα θα αγοράζονται με φανταστικά χρήματα.Κάθε άλλο. Αν και δεν έχουν διασαφηνιστεί τα ακριβή ποσά, μάλλον και αυτή η «φιλενάδα» θα κοστίζει αρκετά!Πάντως, όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στο παιχνίδι και διαθέτουν 3G συσκευές, θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν γραπτά μηνύματα στην ηλεκτρονική γυναίκα, η οποία θα απαντά με μηνύματα φωνής. Μάλιστα, αν θεωρήσει ότι κάποιος την έχει παραμελήσει δεν πρόκειται να του απαντήσει.Και για όσες κυρίες νομίζουν ότι η εταιρία του Hong Kong ενδιαφέρεται να βρει συντροφιά μόνο στους αρσενικούς πελάτες της, οι εκπρόσωποι της Artificial Life έχουν να τονίζουν ότι από του χρόνου αναμένεται και το αντίστοιχο παιχνίδι με ηλεκτρονικούς «φίλους» για τις γυναίκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 27, 2004 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Θέλει να ακούει γλυκές κουβέντες και να την κακομαθαίνουν με δώρα, όμως ποτέ δεν παρουσιάζεται με «σάρκα και οστά».Πρόκειται για τη νέα «εικονική φιλενάδα» που υπόσχεται εταιρία του Hong Kong ότι θα περιλαμβάνουν τα νέα μοντέλα συσκευών κινητής τηλεφωνίας με δυνατότητα βίντεο. Η «αγαπημένη» της Artificial Life θα εμφανίζεται ως μια κινούμενη εικόνα στην οθόνη των συσκευών αυτών. Όμως θα απαιτεί όλη την προσοχή του κατόχου της συσκευής και «αγαπημένου» της, ενώ δε θα χορταίνει τα ηλεκτρονικά λουλούδια, ή διαμάντια.Τα δώρα θα κρατούν τη σχέση ζωντανή, αλλά και θα τη βοηθούν να περάσει «στο επόμενο επίπεδο». Πάντως, μη νομίσετε ότι τα φανταστικά δώρα θα αγοράζονται με φανταστικά χρήματα.Κάθε άλλο. Αν και δεν έχουν διασαφηνιστεί τα ακριβή ποσά, μάλλον και αυτή η «φιλενάδα» θα κοστίζει αρκετά!Πάντως, όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στο παιχνίδι και διαθέτουν 3G συσκευές, θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν γραπτά μηνύματα στην ηλεκτρονική γυναίκα, η οποία θα απαντά με μηνύματα φωνής. Μάλιστα, αν θεωρήσει ότι κάποιος την έχει παραμελήσει δεν πρόκειται να του απαντήσει.Και για όσες κυρίες νομίζουν ότι η εταιρία του Hong Kong ενδιαφέρεται να βρει συντροφιά μόνο στους αρσενικούς πελάτες της, οι εκπρόσωποι της Artificial Life έχουν να τονίζουν ότι από του χρόνου αναμένεται και το αντίστοιχο παιχνίδι με ηλεκτρονικούς «φίλους» για τις γυναίκες. Ειναι τρελοι αυτοι οι HONGKONGνεζοι !!!Ελεος................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 27, 2004 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Πασχαλια γιατι δεν πιανεις δουλεια σε κανενα περιοδικο τεχνολογιας που καθε μηνα εχει ολα αυτα τα μαραφετια...θα εχεις πολυ μεγαλη επιτυχια! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostantinos Μάρτιος 24, 2005 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 [EDITED]Swpa re filaraki!...Λοιπόν, το μηνυματάκι σου το έσβυσα κατα λάθος (βασικά είδα μισή σελίδα greeklish και νόμιζα ότι είχα 2.500.000 καμμένα pixels...)Σου έστειλα και το κείμενο σου πίσω με ΡΜ. Αν ενδιαφέρεσαι να ακουστούν οι απόψεις σου, βάλε κάποιον να σου ξαναγράψει το ποστ στα ελληνικά και μέχρι να τελειώσει αυτό, κάτσε και διάβασε τους όρους χρήσης του TheLab.gr (έτσι για να περάσει η ώρα).Με αγάπη για τον πλανήτη και την φύση, Chosen Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 24, 2005 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 1ον αποδεχομενος τους ορους ενεργοποιησης του λογαριασμου σου στο φορουμ αποδεχεσαι να γραφες με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish2ον το θρεντ που πηγες και το ξεθαψες ηθελα να ηξερα.....τελη αυγουστου ηταν η τελευταια απαντηση........3ον...........για αυτα που εγραψες απλα δεν σχολιαζω......το να υποβαθμιζεις το γυναικειο φυλο τοσο πολυ κατι αλλο υποδηλωνει για την μερια σου.[κακος mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 24, 2005 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Στα ελληνικά παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.