alex_000 Αύγουστος 19, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras "τραβας" ενα low, την αφηνεις με ενα ποδι και τελειωνει η υποθεση.... :whistling Oχι ρε θα κουτσαινει για ολη της τη ζωη μετά. Γονατο στο διαφραγμα που περνάει σε κανα 2 βδομαδες και δεν αφήνει και σημάδι (εξωτερικό) :whistling Δεν το ειδα μονοπλευρα το θέμα ειπα πριν δεν ειναι όλες οι γυναικες ιδιες να θελουν το ενα η το άλλο. Η μαγκια ειναι να καταλαβαίνεις τι ειναι αυτό που θέλει καποια συγκεκριμένη και να της το δινεις. Η μια θελει ρομάζτζο η αλλη θελει αγριάδες η άλλη θελει αδιαφορία η αλλή θελει λεφτα και θα ρθει μαζι σου μονο για in and out αν δεν ταχεις , η αλλή θέλει το boxeraκι σου να γραφει CK και να χτυπιέσαι μερα νυχτα στα club .. Αλλα η αδιαφορια και η ανωτεροτητα (κοινός φτυσιμο) εχουν ενα γενικά καλό γενικό αποτέλεσμα καθώς κανει τις γυναικες να χτυπιουνται και να σε κυνηγάνε (ειδικα αν το εχεις μεσα σου, σιγα μην τρεχω πισω απο το καθε μπάζο και να φωνάζω "ε κοπελια" στο δρόμο σαν το μαλάκ@) . Και γιατι να πιασω κουβέντα? Ειναι πολύ σπανιο να ακούσω κατι σοβαρό ετσι κι αλλιώς και θα ξενερώσω αγρίως. Τεσπα εγω εδω και 4 χρονια δεν ασχολουμαι πλέον, μιλάνε οι αναμνήσεις , μπορει να εχουν αλλάξει τα πράματα :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 19, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 κοιτα να σου πω,αυτο το παιδι που μηγε με 5 γκομενες και δεν εκανε τιποτα με καμια μου ειπε οτι τελικα λεει μερικες εκαναν κατι με τυπους πολυ λεχριτες και λετσους.. Δεν σου λεω οτι τετοιες γυναικες που αν μη τι αλλο εχουν τον περισσοτερο αντρικο πλυθησμο αν θελουν προτιμουν απο το να πηδηξουν το 9αρη που αν μη τι αλλο σε αυτο τον τομεα δεν ειναι noob και πανε με μλκ ,με ενθουσιαζουν!Γιατι πολυ απλα δειχνουν οτι ειναι brain damaged απλα τις βλεπω σαν frags... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 19, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 χαχα πολυ καλο χρησταρα!!την εχεις δει απο καλη γωνια την φαση!!!γιατι το θεμα παντα ειναι οπως τη δεις κ κυριως σε αυτο το θεμα ειναι........υ.γ.Αρχική απάντηση από alex_000 Oχι ρε θα κουτσαινει για ολη της τη ζωη μετά. Γονατο στο διαφραγμα που περνάει σε κανα 2 βδομαδες και δεν αφήνει και σημάδι (εξωτερικό) :whistling Παντα ηθελα να το κανω αυτο,αλλα ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να κανει πολυ ζημια,φαση να σπαρταραει ο αλλος σαν το ψαρι απο πονο!!!λες να το δοκιμασω ?!?χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 19, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Τα περισσότερα κορίτσια στις μέρες μας έχουν βαρέσει μπιέλες!!!Το πιο ιν κλαμπάκι,το πιο ιν ρουχο,πολύ περιτύλιγμα και ουσία μηδέν!!!Και συμφωνώ με την διαπίστωση.Μερικά από τα πιο ωραία κορίτσια πάνε και τα μπλέκουνε με τους μεγαλύτερους καμμένους!!!Και αν οι γυναίκες εκτιμούσαν το χιούμορ ,τους καλούς τρόπους και την προσωπικότητα όπως λένε οι ίδιες τότε όλα τα καλά παιδιά θα ήτν δεσμευμένα και ουχί μπακούρια (ναι μιλάω και για μένα...).Και υπάρχουν και αυτές που ανήκουν στην κατηγορία των ελευθέρων ηθών!!Ήρθαν κάτι φίλοι μου Κρήτη στην αρχη του καλοκαιριού και τους πήγα σε ένα κλάμπ.Ε το ένα παλικάρι γνώρισε3 μια κοπέλα που μόνο κρεβάτι με τη μία δεν του είπε.Δεν με χαλάει αλλά κάπου λες κάτσε ρε π...η που έχουμε φτάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 19, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Αρχική απάντηση από fantacidΠαντα ηθελα να το κανω αυτο,αλλα ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να κανει πολυ ζημια,φαση να σπαρταραει ο αλλος σαν το ψαρι απο πονο!!! λες να το δοκιμασω ?!? χεχεχεχε Αν το κάνεις σωστα θα κατσει στα 4 ή διπλώσει κάτω και θα αρχισει να ξερναει (ανεξαρτητως αν εχει φαει η οχι) . Θα αργήσει να σηκωθει μετά ( μεχρι μισο λεπτό) απο τον πόνο και την συσπαση των κοιλιακών. Μην το κάνεις γιατι : 1)Αν δεν το κανεις σωστα μπορει να μην καταλάβει τίποτα, και μετα να φας ξύλο. Καντο αν ξες να χτυπας εναλαξ και με τα 2 ποδια. 2)Εχει καθε δικαιωμα να σου κανει μυνηση μετά., και ο Βαγγουρας ειναι διακοπές. Αρχική απάντηση από Tsunami Τα περισσότερα κορίτσια στις μέρες μας έχουν βαρέσει μπιέλες!!!Το πιο ιν κλαμπάκι,το πιο ιν ρουχο,πολύ περιτύλιγμα και ουσία μηδέν!!! Δεν πειράζει παλια ηταν χοντρές και ασχημες και η ουσία ηταν πάλι μηδεν εσεις οι κρητικοι ειστε πολύ ενταξει παιδια ειχα ενα κολήτο απο Ηρακλειο , αλλη νοοτροπια , καμια σχεση με μας τις νυφίτσες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 20, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Τα περισσότερα κορίτσια στις μέρες μας έχουν βαρέσει μπιέλες!!!Το πιο ιν κλαμπάκι,το πιο ιν ρουχο,πολύ περιτύλιγμα και ουσία μηδέν!!!Και συμφωνώ με την διαπίστωση.Μερικά από τα πιο ωραία κορίτσια πάνε και τα μπλέκουνε με τους μεγαλύτερους καμμένους!!!Και αν οι γυναίκες εκτιμούσαν το χιούμορ ,τους καλούς τρόπους και την προσωπικότητα όπως λένε οι ίδιες τότε όλα τα καλά παιδιά θα ήτν δεσμευμένα και ουχί μπακούρια (ναι μιλάω και για μένα...).Και υπάρχουν και αυτές που ανήκουν στην κατηγορία των ελευθέρων ηθών!!Ήρθαν κάτι φίλοι μου Κρήτη στην αρχη του καλοκαιριού και τους πήγα σε ένα κλάμπ.Ε το ένα παλικάρι γνώρισε3 μια κοπέλα που μόνο κρεβάτι με τη μία δεν του είπε.Δεν με χαλάει αλλά κάπου λες κάτσε ρε π...η που έχουμε φτάσει... φιλε μου δυστυχως....απλα δεν προκειτε ποτε να καταλαβουν την ουσια σου αν δεν σε γνωρισουν,ενω το λεχριτακο που θα πεταξει την μλκ του και θα γινει κλοουν και τραβολογιεται στα κλαμπ να χτυπιεται "και καλα" πως του αρεσει θα τον προσεξουν... Απλα πρεπει να αλλαξεις στρατηγικη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 20, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Πάντως το φτύσιμο πιάνει πολύ και σε σας , κολλάτε σαν γραμματόσημα . Αλλά θέλει και τον τρόπο του κι'αυτό ... Η το έχεις η δεν το έχεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 20, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Για την τακτική συμφωνώ!!!Πρέπει να υιοθετήσω πιο επιθετική γραμμή!!! Παρεπιπτώντως ’λεξ δεν είμαι κρητικός απλά σπουδάζω Ηράκλειο Κρήτης και μένω Ηράκλειο Αττικής!!! Και εννοείται οτι καλύτερα τώρα τα κορίτσια που είναι λεπτότερα αλλά από την άλλη έχουν χάσει το μέτρο του λεπτού.Βλέπεις η άλλη είναι 45 κιλά και σου λέει χόντρυνα πρέπει να κάνω δίαιτα την στιγμή που το σώμα της είναι ιδανικό για μάθημα ανατομίας!!! Είπαμε λεπτές όχι skinny!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 20, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Mηπως αυτοι που νομιζουν οτι φτυνουν τις γυναικες απλως τους φευγουν τα σαλια????? Λεω μηπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 20, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Mηπως αυτοι που νομιζουν οτι φτυνουν τις γυναικες απλως τους φευγουν τα σαλια????? Λεω μηπως. ΑΧΑχαΧΑχχαΑχαΧχαχα Εγραψες :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 00:45] 2)Εχει καθε δικαιωμα να σου κανει μυνηση μετά., και ο Βαγγουρας ειναι διακοπές.... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 20, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Ελληνίδα Πάντως το φτύσιμο πιάνει πολύ και σε σας , κολλάτε σαν γραμματόσημα . Αλλά θέλει και τον τρόπο του κι'αυτό ... Η το έχεις η δεν το έχεις . Συμφωνω απόλυτα -ειδικά με το ή το εχεις ή δεν το εχεις. Πρεπει να βγαινει απο μέσα σου . Ειναι θεμα ανθρωπινης ψυχολογιας όχι φύλου. Απλα στις γυναικες πιανει λιγο παραπάνω γιατι δεν ειναι συνηθησμένες ..............ενω οι αντρες απλά εχουν τον κομπλεξισμό (γιατι δεν με θελεις? τι μου λειπει? Τι δεν σου αρεσει ? Πες μου σε παρακαλω ) Αρχική απάντηση από xrist22 Mηπως αυτοι που νομιζουν οτι φτυνουν τις γυναικες απλως τους φευγουν τα σαλια????? Λεω μηπως. Το να εχεις ξιοπρέπεια είναι μια χαρά και "ας σου φευγουν τα σάλια" όπως λές (παρόλο που για να σου λέω ότι πιανει κατι ξερω , δεν εχω ανάγκη να πουλήσω μαγκιές σε κανέναν) Το να κυνηγας μια γυναικα που δεν σε θέλει και να την παρακαλάς ειναι η απολυτη ξεφτιλα για μένα. Εκει χτυπας πατο. Δεν το εχω κανει ουτε θα το κανω ποτέ. Προφανώς δεν συμφωνουν πολλοί μαζί μου αλλα στα @@ μου (όπως πάντα ) και δεν το παιζω ο γ@μιας της γειτονιας αυτά τα πράματα βγαινουν απο μέσα μου , ετσι ειμαι τι να κάνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 20, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Παντως περα απο την πλακα παιδες υπαρχουν γυναικες που αξιζουν να τις προσεξετε . Θα μου πειτε ειναι λιγες.Ναι ενταξει συμφωνω. Δεν πρεπει ομως να τα ισοπεδωνουμε ολα. Εξαλλου με καποια απο αυτες θα ταιριαξετε. Δεν εχετε παρα να ψαξετε. Εγω τη δικη μου τη βρηκα πριν 20 χρονια. Ο alex_000 πριν 4 χρονια (Και μη κανεις τον σκληρο γιατι θα πεσει παντοφλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 20, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Ακόμα φιλαράκι. Αλλα αυτή το αξίζει. Ημουνα ο μόνος αντρας που γνωρισε οταν ήρθε στη Σαλλονικη και δεν της την επεσε. Τεσπα αυτα ειναι προσωπικά και ασχετα με ενα φορουμ , αλλά κοιτα πως τα φερνει η ζωη καμιά φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 20, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Παντως περα απο την πλακα παιδες υπαρχουν γυναικες που αξιζουν να τις προσεξετε . Θα μου πειτε ειναι λιγες.Ναι ενταξει συμφωνω. Δεν πρεπει ομως να τα ισοπεδωνουμε ολα. Εξαλλου με καποια απο αυτες θα ταιριαξετε. Δεν εχετε παρα να ψαξετε. Εγω τη δικη μου τη βρηκα πριν 20 χρονια. Ο alex_000 πριν 4 χρονια (Και μη κανεις τον σκληρο γιατι θα πεσει παντοφλα) Καλα τι ψευτης εισαι........Πριν 20 βρεφονηπιακο σταθμο πηγαινες!!!!!!!!!!! Καμια νηπιαγωγος ηταν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 20, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 , αλλά κοιτα πως τα φερνει η ζωη καμιά φορά :T: :T: kallileo κοψε τη πλακα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 20, 2004 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 παντως αν κρινω απο αυτα που βλεπω γυρω μου στο μελλον θα εχουμε πολυ μεγαλο ποσοστο σε γεροντοπαλικαρα και γεροντοκορες.οταν βλεπω παιδια (24 εως κ 28 κ πανω) μια χαρα σε ολα,να σταματουν να ψαχνουν και να συμβιβαζονται με-η ακομα καλυτερα να επιλεγουν- τη μοναχικη ζωη, κατι δε παει καλα..και οχι μονο αντρες αλλα και γυναικες.μη πω οτι εχω αρχισει κ γω να συνηθιζω...χμμμμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 20, 2004 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 μη σε παιρνει απο κατω φιλε duende,στο χερι σου ειναι να κανεις αυτο που γουσταρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 20, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 να σου πω..εγω δεν ασχολουμαι πλεον ιδιαιτερα κ δε μ'ενοχλει κιολας.το θεμα δεν ειναι εγω,ειναι η γενικευση αυτου του φαινομενου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 26, 2004 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τη γυναίκα σας; Αγοράστε λεξικό! Την επόμενη φορά που θα ακούσετε έναν άνδρα να λέει "δεν καταλαβαίνω αυτή τη γυναίκα μου" καλό θα ήταν να του προτείνετε να αγοράσει ένα .λεξικό. Μεγάλος εκδοτικός οίκος στη Γερμανία, ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά ένα λεξικό, στο οποίο θα "μεταφράζονται" συνήθεις γυναικείες συμπεριφορές αλλά και εκφράσεις, που οι άνδρες είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να καταλάβουν. Στον οδηγό 128 σελίδων "αποκωδικοποιούνται" χειρονομίες αλλά και εκφράσεις όπως για παράδειγμα τι σημαίνει όταν μία γυναίκα γυρνάει πλάτη στο σύντροφό της στο κρεβάτι αλλά και γιατί του ζητά να ρίξει μια ματιά στα παπούτσια που προβάρει "Μα φυσικά για να της τα πληρώσει" εξηγεί το Λεξικό. Στον οδηγό, οι άνδρες μπορούν να βρουν επίσης tips σωστής συμπεριφοράς προς τη σύντροφό τους.. Για όσους ενδιαφέρονται, το πρωτότυπο λεξικό του εκδοτικού οίκου, Langenscheidt, θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία τον Οκτώβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.