Jump to content

Φεμινιστικο Κινημα!!!

xrist

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Kallileo αυτός που ειναι καλος στο μπλα-μπλα συνήθως είναι αδερφή.Τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο πολύπλοκα σ αυτήν την περίπτωση.Πρέπει να το φιλοσοφήσεις πολύ το θέμα και να δεις που καταλήγει!

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Kallileo αυτός που ειναι καλος στο μπλα-μπλα συνήθως είναι αδερφή.Τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο πολύπλοκα σ αυτήν την περίπτωση.Πρέπει να το φιλοσοφήσεις πολύ το θέμα και να δεις που καταλήγει!

Διαφωνω......γιατι να ειναι αδερφη? Μαλιστα αν εισαι και σωστος στο τι θα τις πεις.....Ευκολα "Κανελωνεις το ρυζόγαλο" :D:T::p

Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 15:05]

αυτός που ειναι καλος στο μπλα-μπλα συνήθως είναι αδερφή

να'σαι καλα βρε ανθρωπε, επιτελους ανακαλυψα τον πραγματικο μου ευατο :p :p

Οι γυναικες θέλουν φτυσιμο. Σταματήστε να τις δίνετε σημασία και θα τρέχουν.

Με το κυνήγι τους προλόγους κτλ φτυνουν αυτές εσας . :D

Η μόνη απάντηση που δεχομαι εκτός της δικλης μου ειναι του φίλου μου του zyx

Αρχική απάντηση από zyx

μαλον δεν ξερουν τι θελουν

Και πέρα απο πλάκα δεν ειναι όλες οι γυναικες ιδιες ρε κεφτέδες να θελουν το ενα η το άλλο. Η μαγκια ειναι να καταλαβαίνεις τι ειναι αυτό που θέλει καποια συγκεκριμένη και να της το δινεις. ΝΑ σας πώ ενα μυστικό. Αν μια γυναικα θέλει κατι συγκεκριμένο, θα σκυλιασει μεχρι να το βρει αν δεν τό χεις δε πα 'να σκιστεις στο κυνηγι στους προλόγους και μ@λακιες παλι θα πάρεις τα @@ σου.

Πως τα λεω έχω λέγειν ο ατιμος....

Παντως το φτυσιμο πιανει στις περισσότερες ελληνιδες.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Διαφωνω......γιατι να ειναι αδερφη? Μαλιστα αν εισαι και σωστος στο τι θα τις πεις.....Ευκολα "Κανελωνεις το ρυζόγαλο" :D:T::p

Kι αμα εχεις πιει και τα ουισκακια σου τοτε να δεις πως λυνεται η γλωσσα.Και ετσι τρως και το ριζογαλο.;)

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Kallileo αυτός που ειναι καλος στο μπλα-μπλα συνήθως είναι αδερφή.

Ενταξει βρε Kanonieri δεν θα μιλανε για καλτσον και σουτιεν !!

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 13:46]

Προφανως σ'αυτες που ειναι για φτυσιμο.:tomato:

Προφανώς καμια σχεση μεγάλε.

Σε συτες που δεν εχουν συνηθήσει να τις φτύνουν πιανει 10 φορες περισσότερο. (δες το λογικά)

Επιτρεψτε μου να πιστεβω οτι το φλερτ πλεον εχει χαθει.Δεν μπορουμε να μιλαμε για φλερτ οταν κηνυγαμε ο γαμησι απο την πρωτη νυχτα ή απλως το φλερτ ειναι πλεον του κωλου :p

:happy: ε ρε πονος που θα βγει σε αυτο το thread..... :happy:

παντως σε γενικες γραμμες καλα τα λεει ο alex_000, στη τελικη της "τραβας" ενα low, την αφηνεις με ενα ποδι και τελειωνει η υποθεση.... :whistling

χαχαχαχαχαχα εγραψες LL_NEO...

αρχιστε το φτυσιμο παιδια χωστε καργα ροχαλα...οχι πλακα ισχυει απλα το θεμα το εχετε δει μονοπλευρα,δεν ειναι μονο το φτυσιμο(το οποιο ειναι κατα περιπτωση και αν),ειναι συνολικη η προσπαθεια

και οσο για το μπλα-μπλα...ειναι το παν...Ξερω ατομο που ειναι και γαμω τα παιδια απο ομορφια..χωνει damage το παιδι στις γκομενες ετσι!!!του την πεφτουν...ε ειναι noob ομως!Πηγε διακοπες με 5 γκομενες απο το γυμναστηριο που παει εκ των οποιων η μια ειναι 9/10 και οι αλλες 8/10 και δεν πηδηξε καμια μου ειπε...ευτυχως λεει που υπαρχει και το φιλμνετ!!!(και αυτο επειδη η γκομενα του ειναι στην Λαρισα)ΛΟΛ ΔΗΛΑΔΗ!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.