Δημοφιλής Δημοσίευση Jaco Ιανουάριος 20, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #841 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Πέρασε ήδη μια μέρα από την διατύπωσή της, και δεν έχει μπει μια από τις καλύτερες ατάκες που πέρασαν...? wtf...? Βρηκα τι θα ντυθω τις αποκριες. Η μαλλον, tbh, περιμενα απο οταν το ειδα τις αποκριες για να ντυθω. Χαχα "Γκάλης Κούπερ"! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 20, 2010 #842 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 (edited) E8400 3.0 L Φίλε, τρίλιτρος είναι ο Ε8400; Τραβάει; Κορυφαία!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2010 από ManolisX 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2010 #843 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Τι στο καλό γίνεται εκεί ρε? Κάτι ξέρανε αυτοί που έφτιαχναν τη γέφυρα του Ρίο Μη ψάρωνετε ρε με τους σεισμούς, o seismic τους προκαλεί για να πουλήσει την πατέντα του και για όσους δεν κατάλαβαν http://www.thelab.gr/showthread.php?t=72239 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 23, 2010 #844 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Πουλάς και πνεύμα πανάθεμά σε....3 οθόνες 24άρες με eyefinity και το eye σου σε αφήνει-τι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 23, 2010 #845 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Κάλιο αργά παρά ποτέ (η ατάκα είναι ήδη 2 εβδομάδων)τι ειναι τα 5 ghz, παιδικη χαρα να πηγαινοερχομαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2010 #846 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 σε συζητηση περι κουτιων υπολογιστη.Όμορφο και λυτό!ε να το δέσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 27, 2010 #847 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 απο το Τι θα ντυθείτε τις αποκρίες...? άμα δεν έχει πολύ κρύο, ναργιλές!θες μια τζούρα?Αμα χει κρυο δεν θα βρισκουν και το "στομιο".θεος:worship: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση racer Φεβρουάριος 1, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #848 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 4, 2010 #849 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Οριστε τι συζητησεις γινονται σε αυτο το φορουμ κυριες και κυριοιαπευθυνομενος στον τζιπαβλη...Μου αρέσει πολλύ Γιάννη, ειδικά το πίσω! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Dolly Φεβρουάριος 4, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #850 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Αρχικό μήνυμα απο Tsakonasτουχα δωσει στην αρχη κοκκινη,κ μετα σκεφτηκα οτι ηταν υπερβολη,οποτε της εκανα ριβερς,και μετα του ξαναδωσα μια κιτρινη,όχι δεν ηθελα για να παρει την καρτα ε και εγω ύστερα είπα εντάξει θέλω εε δε θέλω κι εγω και αυτος ύστερα, μετά εγω αφού είπα έιπα αυτό που θέλω άμα δε θέλω και εγω το αλλαξα και λέω εντάξει δεν, ούτε και εγω θέλω μετά είπε αυτος πάλι ότι , ξέρεις εγω λέει θέλω να την παρω ε εγω όμως μετά δε δεχτηκα μετά από όλα αυτά και ειπα να την παρει όποτε το κάνει να πει ο jpavly.Αυτό Ακριβώς.Τίποτα άλλο 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jpavly Φεβρουάριος 4, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #851 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Κοιτώντας παλιές ατάκες.. 2004Θεός για άλλη μια φορά...Αρχική απάντηση από korthaθελω καλη αναλυση στην οθονη επειδη η κοπελια μου ειναι δικηγορος Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:25] Και? Θα σου κανει μηνυση αμα δεν εχει καλη αναλυση? 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 5, 2010 #852 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 Κατι (εικονικα) προοδευτικους του ΣΥΡΙΖΑ μου θυμισατε και τους (εικονικά) επαναστατες του φραπε και της κουκουλας Σύριζα είσαι και φαίνεσαι (εικονικά)... :sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Φεβρουάριος 6, 2010 #853 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 Εμένα οι καμπεράδες σνιπεράδες με κατεβάζουν με τη μία συνήθως... Αν το δουλεύεις καλά το φυσεκλίκι τους ρίχνεις σα τα πουλιά. :hehe: Εχώ να την ακούσω 10 χρόνια αυτήν την λέξη χααχχααχαχααα ελιωσάααααα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Φεβρουάριος 9, 2010 #854 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 (edited) Jason®*says: *ta koritsia apo to hmerologio ths pirelli *ta katevazw se sexy video.. *hm *ti exeis na peis? LevelOne says: *μονο ο μαρτιος την εχει γλυτωσει, ολες τις υπολοιπες τις εχω σκις' :hehe: Edit: LevelOne says: *ω να σε σκισω το εβαλες lab; Jason® says: *xaxaxa LevelOne says: *λολ το εβαλε ρε Jason® says: *giati oxi? *xaxaxa LevelOnesays: *ε θα ζηλεψουν οι αλλοι που δεν τις εχουν σκισει.. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2010 από Jason 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Φεβρουάριος 13, 2010 #855 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Είναι πεταμένα λεφτά αν βάλεις σε atom κάρτα γραφικών. Το γράφει το άρθρο, low-end συστήματα. Υπολογιστές του κατοστάρικου. Γιατί ρε κοπελιά, ο Άτομας είναι high-end; o atom είναι στο πενηντάρικο, είναι χειρότερος από low-end.Στάθης. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 20, 2010 #856 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Χαλαρρρρά!!Πόσταρε άλλος, στον MicAn πάει το χαλαρά, δηλαδή συμφωνώ.Οι γλωσσολόγοι προσπαθούν ακόμα να αποκρυπτογραφήσουν την διάλεκτο...(απ' εδώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 23, 2010 #857 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Μπερδεύτικα!!! οι απόψης διυσταντε! :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 23, 2010 #858 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Και ο κόνωψ διυλίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση goku_dbz Φεβρουάριος 24, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #859 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 καλησπερα,εχω μια philips 42'' pfl 8404 και ανα 2-3 μερες ανοιγει μονη της κατα τις 6:30 χωρις να μπει σε καποιο καναλι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανακλεινει.τι μπορει να συμβαινει?το μονο που μου ηρθε στο μυαλο εκτος απο το οτι μπορει να ειναι κανας καμουφλαρισμενος megatron:tomato: .. λολ..ειναι μπας και παει μεσω νετ να κανει καμια ρυθμιση σε ωρα κτλ και να μην βρισκει δικτυο.(καπως extreme αλλα σε σχεση με την πρωτη σκεψη πιο νορμαλ λολ).εχει κανεις καμια ιδεα? αμα εκει που αναψει δειξει κανα πηγαδι, τρεχα εξω! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 26, 2010 #860 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Quad6600 @ScytheNinja | P5Q, 9800/512 & cm620w @stacker830 | Corsair 8G @dominator airflow | many HDs @allover | Samsung245b 24", Belinea 22", LG 22", HP*2, Epson, G15, sidewinder & a hell of 8/16/32bit retrooooos & electronic tsivitsilikia @Ikea's desk! ..above-it: thomson, belkin, linksys & my eskys ..below-it: 10^3m of cables ..inside-it: CS4, 7x64, hackintosh, ubuntu & ms.pacman ...forgot macbook & cat! Απο υπογραφή μέλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts