Δημοφιλής Δημοσίευση kezm Νοέμβριος 30, 2009 Δημοφιλής Δημοσίευση #821 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 Από το "Ποιά είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχετε αγοράσει? " Ασύρματο set πληκτρολόγιο ποντίκι Silvercrest από το Lidl πριν 2-3 χρόνια.. epic fail αυτοι δε βγαζουν και κατι οδοντοκρεμες? δεν ειναι silver ομως:hehe: δεξια ειναι silver:hehe: Έγραψε :worship: 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 2, 2009 #822 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Προφανώς δεν απευθύνονται στο μέσο χρήστη που βάζει τάπερ για tank όμως. lol. για 2 λογους. 1. για το βαζει ταπερ για τανκ 2. για το οτι αυτο το κανει ο ''μεσος χρηστης'' χαχαχαχαχαχα εγραψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2009 #823 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Μερικά χρόνια πριν, όταν πρωτοάνοιξε ο Λάμπης... http://www.thelab.gr/showthread.php?t=191 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 3, 2009 #824 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Ρε παιδιά είναι όντως πιο εύκολη η unix & η html η εγώ είμαι σκράπας και δεν την παλεύω με την java Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2009 #825 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Σε συνδυασμό με αυτό τα σπάει Είναι μια κοπέλα στο εργαστήριο unix και σταματάει το μάθημα και ρωτάει συνέχεια...κύριε κύριε τι κάνει το cat > file κύριε κύριε τι κάνει το rmdir file.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΩ ΤΟΝ SERVER ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 8, 2009 #826 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 (edited) τελικα πηραν ενα κομματι αλουμινόχαρτου και το βαλανε στο τσιπ του biosκαι διαλυσανε τον ΙΟ προς στιγμην αλλα δουλεψε για λιγο ο υπολογιστης και μετα μαυρισε τελιος η οθωνη και τελικα συνηδιτοποιησαμε οτι ο Ιος πηδιξε απο το τσιπ του ΒIOS στον επεξεργαστη και για αυτο δεν αναβει.:worship: Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2009 από kaynd 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 8, 2009 #827 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 :worship: cheat... Ολο το thread ειναι για να ποσταριστει αυτουσιο.... http://thelab.gr/showthread.php?t=71521 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 16, 2009 #828 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Δε... από τότε που άρχισε το ποδήλατο, έχουν φθίνει οι μένταλιστ ιδιότητές του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 22, 2009 #829 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 ΜΠΡΑΒΟ,ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΥΤΩΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.τωρα αυτο το προσωποποιημενο του κοπριτη μου αρεσε.Αλλα ωραια,ο κοπριτης θα της κανει δωρο ενα case με καστομ βαψιματακι μπανικο.Ο Jaco θα της κανει δωρο κανα script να σβηνει τα κεφτεδακια in time.εγω καθε χρονο εχω το ιδιο προβλημα...τι να της κανω ρε γμτ?μηνυση?source Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 23, 2009 #830 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 μαγκες το θρεντ αυτο το λεμε ΠΟΘ γιατι εδω ποσταρουμε για τα προβληματα στυσης/πως να μαγειρεψουμε κρεμα α λα κρεμ/αν πιστευουμε πως ο νεφιλιμ ειναι μποτ/αν μας αρεσει ο κολλητος μας/κλπ.σοβαρα θεματα κρατηστε τα στα κανονικα θρεντς με διαφωτιστικους τιτλους του στυλ "ΒΟΗΘΕΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ DIRT2 TA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" , "ΧΕΛΠ,ΒΓΑΖΩ 3FPS ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ CRYSIS ME ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ DETONATOR" "ΑΣΤΡΟΛΑΒΕ ΓΚΟΟΥ ΧΟΟΥΜ"ευχαριστωβγηκε παγανια αποψε. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 24, 2009 #831 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Τι ψαροντουφεκα και ηλεκτροσοκ ρε φιλε?Δεν βαζεις κανα κρανος να γλιτωσεις το critical plastis damage που θα σου κανει αμα δει τι ποσταρεις? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 2, 2010 #832 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Άσε μας ρε φίλε μία αγγελία ήθελα να βάλω θα ανοίξουμε και κουβεντα by knut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 4, 2010 #833 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Το σημείο G υπάρχει και βρίσκεται στο μυαλό:smoke: Παίρνει δάχτυλο ?!?!? :hehe: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 5, 2010 #834 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Σωστοοος!!! χαχα :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 9, 2010 #835 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 το δικό μου είναι ένα απλά αδιάφορο nick που μ' αρέσει γιατί στην offline ζωή δε μου αλλάζει το όνομα μου λόγο πως δεν βολεύει να σε φωνάζουν dunkel_Stern. το nick είναι nick και το όνομα είναι όνομα Για πήγαινε πές το στον Fatal1ty αυτο.... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Ιανουάριος 11, 2010 #836 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 :nuke:Epic thread :nuke:δύο σελίδων, περί usb καφετιέρας.Προσπάθησα να καταγράψω ξεχωριστά όλες τις ατάκες, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι όλα τα reply είναι ένα κ' ένα.:worship: σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 16, 2010 #837 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω πληκτρολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 16, 2010 #838 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 x28 Uncore. Ειναι πολυ?:jump1:Ναι. Ξανακάνε τα SSD speed tweaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 18, 2010 #839 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Εχω καλυτερη εκδικηση για τον τυπο.Αμα τον δεις να φερνει γκομενα σπιτι,σπασε την πορτα και παιξε τον απατημενο γκει λαβερ. Κι αν αρέσει της γκόμενας ότι ο φίλος της είναι bisexual τότε τι θα κάνει? τριοοοοοοοοοοοοοοοοο :worship: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιανουάριος 18, 2010 #840 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι 45nm κομμάτι. Μπορεί όμως να είναι και 32nm, ίσως και υβρίδιο 45/32nm... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts