AN7 OverClocker Οκτώβριος 17, 2007 #501 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 wp,Και πώς μου έχει ξεφύγει.Για δώσε αφεντικό κανένα info ή trigger Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 17, 2007 #502 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Δρ. Πέππας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Οκτώβριος 18, 2007 #503 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από eon [Σήμερα, στις 17:09] Μια χαρά τα πάει... Λες να δώσω και το δικό μου τόσο? aaxaxa ούτε sec δεν θα παίξει... θα πετάξει κανένα μήνυμα το BIOS "nooba κατέβασε το fsb" Aχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχχα και γω αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα αχχαχααχαχαχα:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 18, 2007 #504 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker title στο msn labiti... Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θύγουμε...αλλά έχω κλ@σει στο γέλιο "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε" Αυτό το έχει άλλος στο msn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 19, 2007 #505 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 12:50] Σιγά μην ντυθεί και ο κινκπιν μπουμπουλίνα. Ρε τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 20, 2007 #506 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=43178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2007 #507 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από unreal Για linux εχω πληρώσει ( δεν έβλεπε το hardware ) Για windows ποτε! http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=614833#post614833 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 22, 2007 #508 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 τελικα ειναι πολυταλαντο και πολυσυνθετο αυτο το lab βρε παιδι μου.... :hehe: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 5, 2007 #509 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από .....Μου έχει καρφωθεί η επιθυμία να δημιουργήσω δίκτυο σπίτι μου, συνδέοντας τα 2 PC που έχω. Η σκέψη έχει ως εξής. Το σπίτι είναι σε σχήμα Π Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 5, 2007 #510 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras ρααααα...... said by me! Ημιτελής ήταν η απάντηση να ουμ! Fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 20, 2007 #511 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Αναπόφευκτο ήταν να φτάσουν σε αυτά τα μεγέθη. Η τεχνολογία από τα αυτοκίνητα, ήταν χρόνια εκεί και περίμενε. Αρχική απάντηση από Athens2004 Nα μην επακολουθήσει με την σειρά της και αυτη των ιπτάμενων ομως , . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 23, 2007 #512 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Σε θέμα Phenom at last!!!Αρχική απάντηση από Lafas1987 Θα μου άρεσε πολύ να τον έβλεπα* πάνω σε μία ABIT IP35 PRO... Θα ανεβαίνει πολύ ωραία λογικά. * τον phenomΤυχερουλα Striker....... την γλύτωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 25, 2007 #513 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ*λους, my friend. :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 28, 2007 #514 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από psycho@69Δηλαδη: APPLE->AMD->aTI? Σαν την μπαμπουσκα δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 6, 2007 #515 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Περασα 30 λεπτα msn με τον τσιρο συζητωντας αυτο ακριβως το πραγμα!!Πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και ο τυπος μετα απο 5 λεπτα ψαξιματος ειπε "θα το ψαξω, παρε με σε 10"Τελικα ρωτησα τον Γοριλλα ο οποιος ειπε οτι ειναι λαθος και δεν ξερουμε πως βρεθηκε εκει, ουτε τι ειναι αυτο το Ε3399 που δινεται μαζι...Ο τεχνικος ελπιζω να μην ψαχνει ακομα να το βρει. απαντηση: Η μλκια ειναι οτι δεν τον ρωτησες ποσο θα σου κοψει αν δεν παρεις το Ε3399... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 14, 2007 #516 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOneΚανε μου μια χάρη και κατεβασε τον γενικό στο σπίτι σου να διαμαρτυρηθεις για τα τιμολογια της ΔΕΗ και ασε τα τροφοδοτικά του hipro για αυτούς που εχουν τουλάχιστο γείωση στις πρίζες τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 18, 2007 #517 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Συζήτηση επιπέδου στο MSN για τις 2x2900XTΟ χρήστης LevelOne λέει:skase reΟ χρήστης LevelOne λέει:kai paixe me tis ******** souΟ χρήστης LevelOne λέει:tis apATIΟ χρήστης AN7© Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 19, 2007 #518 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Ο χρήστης - Borg - λέει:kalhmeralol re mlk proi proi, giati eisai kota?Ο χρήστης Rasputin λέει:hahhaa de mporo na sou po.....Ο χρήστης Rasputin λέει:kalimera kiolasΟ χρήστης - Borg - λέει:pes pes pes pleeeeeese Ο χρήστης Rasputin λέει:haha tpt efera mia gomena x8es spitiΟ χρήστης Rasputin λέει:kai de mou arese telikaΟ χρήστης Rasputin λέει:kai me leei kota toraΟ χρήστης - Borg - λέει:xaxaxaxaxaxaxaxxaΟ χρήστης - Borg - λέει:eisai 8 E O S Ο χρήστης Rasputin λέει: xalias eimaiΟ χρήστης - Borg - λέει:mia xara eisai mhn me tsatizisΟ χρήστης Rasputin λέει:ego nai mia xara eimaiΟ χρήστης Rasputin λέει:i gomena htane bazo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 19, 2007 #519 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 χαχαχα καλα ξηγηθηκε τι να την δουν και τα baza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 19, 2007 #520 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Και μετά λένε δείξε το φίλο σου να σε πω ποιος εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts