Kostas007 Αύγουστος 3, 2009 #801 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 ή πότε θα ξαναβγουν στους δρομους οι κουκουλοφοροι/γνωστοι-αγνωστοι/ολυμπιακοι -παναθηναικοι/απεργοι/συνταξιουχοι και θα σου το κανουν καλοκαιρινο,την ωρα που εσυ αγοραζεις αμεριμνος αθορυβα ανεμιστηρακιαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 14, 2009 #802 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 η MS να κάνει μήνυση στην Apple που της κλέψαν την πιο διάσημη εφεύρεση της!!το κρασάρισμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 16, 2009 #803 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2009 Μπολτ τι πίνεις και δεν μας δίνεις???? :nada::-O:-O:-O:jump::jump:9,58 τα 100μ!!! Και εσύ έτσι θα έτρεχες αν σε κυνηγάγανε 7 μαύροι I loled 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2009 #804 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2009 οι εργοστασιακές τιμές κατανάλωσης έχουμε όση σχέση με την πραγματικότητα όση είχε η Τσιτσιολίνα με το κατηχητικό. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 24, 2009 #805 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Όχι ακριβώς ατάκα αλλά δεν άντεξα και δεν ξέρω που πρέπει να μπει :rofl: Ένα νέο ελληνικό forum που θα βρεις τα πάντα! Ταινίες, προγράμματα, παιχνίδια κλπ! Συζήτησε οτιδήποτε θες ή σε απασχολεί με τα υπόλοιπα μέλοι του forum, καθώς και μείζον κοινωνικά θέματα! Σε περιμένουμε να ενταχθείς στο forum μας και να βοηθήσεις και εσύ το έργο μας! Reported also! ----- | ----- | ----- ν Να 'σαι καλά! Κάντο ότι θες εξάλλου σε εμένα κάνεις κακό? Στους admin του forum κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 26, 2009 #806 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ατάκα του "o polonos" στο ΠΟΘ 2.0 στην αναφορά του ότι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφοράνε με ποδήλατα Καλοι οι αστυνομικοι με τα ποδηλατα αλλα οταν θελουν να κανουν συλληψη τι κανουν?drin drin ...in the basket ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 1, 2009 #807 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2009 και ρωτω εγω ποιος ο λογος να μαθεις να πληκτρολογεις στα τυφλα εαν δεν εχεις προβλημα ορασεως ??? WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 6, 2009 #808 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχεις μπροστα σου 2 επεξεργαστες στην ιδια τιμη λεω εγω και ο ενας να λεγεται Isuck και ο αλλος Irock και ειναι χιλιες φορες καλυτερος απο τον πρωτο σε αποδοση και ποιοτητα, να σκαλωσεις στην ονομασια?:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 9, 2009 #809 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Πιτζίμη που σαι ρε παλίκαρε.....άντε με το καλό.γειτονιάσαμε ρα.1 γεφυρα διαφορά δίπλα στην εθνική είμαστε πλέον Καημένε PGM...νιόπαντρος άνθρωπος.... Αμα η γυναικα του ειναι πανω απο 14 δεν κινδυνευει ρε... Οου μι τζι εντ θρι λολς.Και η Μαρινα Τσιντικιδου με το ΛΑΟΣ?? Νομιζω οτι κανουνε τρελλες μεταγραφες εκει. Αν πλαισιωσουν σωστα τους 2 αστερες Ψινακη-Ανατολακη και παρουν τον Κobe, τον Beckham και τον Μαρκο Παγδατη πιστευω οτι χτυπανε ανετα πρωταθλημα. Μου φαινεται εχεις ρεντα αποψε Σολωνουκο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 16, 2009 #810 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 απάντηση του Γιάγκου στον αγαπημένο μας Χημικό Ουτε σε μενα 6 μηνες με πλησιασε κανεις στον γνωστο διαδρομο του ΤΕΙ στο Αιγαλεω... Εντάξει είναι και θέμα χημείας μην σε παίρνει από κάτω. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2009 #811 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 YΓ 2 Οι εν λόγω απιστίες σου ήταν από τα πολλά που έχω καταπιεί (τώρα που θα πάει το μυαλό του καθενός δεν θέλω καν να φαντάζομαι) http://www.thelab.gr/member.php?u=1498 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2009 Δημοφιλής Δημοσίευση #812 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 H πλακα ειναι πως μπερδευουν τον Κουμουνισμο με την Αναρχια :tongue: Yo Hydra,Im really happy for you, Imma let you finish,but gdp77 was the best spammer of all time... πόνεσε η σπλήνα μου 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 2, 2009 #813 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 13, 2009 #814 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Εγω λεω να παρει 2 του 1.5KWatt και να τα βαλει σε raid. Ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει να δωσεις ρευμα στον θερμοσιφωνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 16, 2009 #815 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 οταν ζεις σε αυτο το ******** οπου οι ******** που σε κυβερνανε βαζουν αλλους ******** να σου κοβουν κληση για 10 και 20 ευρω για το παραμικρο,τοτε τι περιμενεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αστρολάβος : Σήμερα στις 00:04. Αιτία: ******** χρήστες που ******** έχοντας το ******** συνήθειο να ******** όταν ******** έτσι ώστε να ******** χωρίς να ********. Απλά respect 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 5, 2009 #816 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Κostas007:με την ελεινη ορθογραφια που εχει τον κοβω να παιρνει 1 ευρω ανα 3000 μηνυματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2009 #817 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 περι Mw2 Καλά ντέ!Κούλαρε!Μην με φάς! Πλάκα σε κάνω ωρέ...Από τα 88 κιλά μου, τα 87 είναι η υπομονή και τα υπόλοιπα νερό... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Νοέμβριος 25, 2009 #818 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 - The Big Bang Theory- Lost - How I meat your mother - 2 and a 1/2 men - Family Guy - 24 - Prison Break - Nip / Tuck τυπογραφικο λαθος μαλλον, αλλα πολυυυυυ πετυχημενο! (αν δεν ειναι τυπογραφικο λαθος απλα :worship:) xaxa....meat your mother Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 26, 2009 #819 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 "μπορεί την φωτογραφία να την πείραξες στο Photoshop και να είναι πλαστή."Του λέω έχω μια Χ πείρα στο Photoshop και είναι πολύ δύσκολο μια τέτοια εικόνα να πλαστογραφηθεί. Και τι γυρνάει και λέει:"Τότε δεν είσαι καλός στο Photoshop"!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 29, 2009 #820 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 A young man was planning to get married and asked his doctor how he could tell if his bride is a virgin.The doctor said, 'Well, you need three things. A can of red paint, a can of blue paint and a shovel..' The man was astonished and asked, 'So what do I do with these?' The doc replied, 'Before the wedding night, you paint your one ball red and the other ball blue. If she says, 'That's the strangest pair of balls I ever saw', you hit her head with the shovel μα γιατι να την χτυπησει?:flower:Γιατί αυτός αγόρασε παρθένα, οπότε έτσι θα την στείλει για RMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts