Chosen Φεβρουάριος 5, 2009 #741 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Για αυτούς που αμφισβητούν πόσο ανθεκτικά είναι τα XPS laptops:LevelOne says (04:07):ηρθε ο gznp απο δωLevelOne says (04:07):του τον κουμπωσα πανω στο XPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 5, 2009 #742 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Αυτο το "της πιο δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών για PC" απο πού ακριβώς προκύπτει? Γιατί εμένα όλη η σειρά μου φαίνεται εντελώς αδιάφορη και βαρετή. Χεχε θεϊκή λογική: "μα αφού δε μου αρέσει εμένα, πως κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 7, 2009 #743 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 (Στο Black όμως, με μερικές gold λεπτομέρειες και στο σωστό φωτισμό από μέσα....) Ναι, και τον SLN στο πίσω κάθισμα με 4 μπίτσες... EPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 7, 2009 #744 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 (edited) αν και με μπερδευουν ξυλινες αφηρημενες διατυπωσεις του στυλ "σθεναρη πολιτικη βουληση μπλα μπλα"..Πριν απαντήσει ο σωστός ελληναράς, υποβιβάζει πάντα τον συνομιλητή με εξυπνάδες! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2009 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 9, 2009 #745 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 o μανάβης που πούλησε όλες αυτές τις πατάτες στην Cosmote για την τελευταία της διαφήμιση πρέπει να κάνει τώρα διακοπές στη Χαβάη Έλιωσα λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 11, 2009 #746 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 ola einai dromos says: 7600 sto lab strogulaΑστρολάβος says: ετσι αντε και σε σειρά 8ola einai dromos says: sigoura to konter pote mhdenizei?Αστρολάβος says: δεν ola einai dromos says: pote?Αστρολάβος says: μετά θα βγάλουμε και GTX πρόθεμα για όποιον περάσει τα 10κola einai dromos says: LMAO efuge atakes....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 14, 2009 #747 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Alex says (22:11): πηρα ενα blower σημερα Αστρολάβος says (22:11): ναι ε; Alex says (22:11): για καθαρισμα πληκτρολογιων pc κτλ Αστρολάβος says (22:11): θα κάνετε καλό δίδυμο ο sucker και ο blower Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 15, 2009 #748 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Με αφορμή τη καταχώρηση του Τζιμάκου, να σας παρακαλέσω να όσο μπορείτε να περιορίζεστε σε ατάκες του έχουν γίνει εντός του thelab.gr. (Λέξεις κλειδιά: Ατάκες, thelab.gr)Self palm plis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 23, 2009 #749 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 σε όπιο και να πας σε αυτή την κατηγορία θα είσαι μια χαρά Πρέπει αναγκαστικά να το ρίξει στα ναρκωτικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 23, 2009 #750 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Κυριου κυριου,ηρτε του ελικοπτερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 5, 2009 #751 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Νταξει ρε μαστορα, εχουμε διαφορετικα γουστα, πως θα γινει δηλαδη; Δεν μπορω τις γκομενες με μικροτερα ζιζα απ τα δικα μου. By KoMM (απαντηση σε σχολιασμο για τα babes της cebit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 6, 2009 #752 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 ο ζάχος αναρωτιέται για τις μετρήσεις του SLN μετά την "πρώτη του επαφή" με ssd Σε τι δισκο ειναι αυτο ρε λουλη? Σε εναν πορσελανινο της γιαγιας μου.Πολυ καλη ποιοτητα. Μεγαλος για να χωραει σαλατες/σουπα ή κρεατικα... Sammy SLC 64. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Μάρτιος 9, 2009 #753 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Αρχικό μήνυμα απο antnatalέβγαλε το pixmania κάρτα γραφικών με το όνομα του...??? Αρχικό μήνυμα απο SirDimanΤοτε παρακάλα να μην δεις e-shop radeon... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 14, 2009 #754 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 ενω μπορω να πατισω αξιολογιση σε ολα τα ατομα οταν ηρθε η ωρα του haya μου πεταξε error. προφανώς δεν είσαι άξιος να με αξιολογήσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 14, 2009 #755 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 (edited) Λοιπόν κάποιος θύμωσε και τα έσπασε όλα... Πως την βλέπετε ρε παιδιά την δουλειά? αμα πάρω στην LG λέτε να μπορούν να κάνουν κάτι?είναι το μοντέλο με το s-ips πανελ αμα δεν κάνω λάθος W2600HP. η οθόνη τα σπάει πάντως.. Το ιδιο και ο ιδιοκτητης της συγκεκριμενης ! :hehe: η ατακα καταχωρειται πανηγυρικα στον Athens2004 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 24, 2009 από Κοπρίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 24, 2009 #756 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Αστρολάβος says (15:52):... καθάριζα ένα μανταρίνι και μου βγήκε πορτοκάλι :sarcastic: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 26, 2009 #757 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 απο hayabusa:stop spam.υπαρχουν και πμ. :hehe::hehe::rofl: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 28, 2009 #758 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2009 αυτα παθαινεις οταν αντι να ζητησεις στον pizza -dude την πιτσα κομμενη σε ισια κομματια του λες ισοσκελη τριγωνα... και π@παρια μαντολες παλι καλα δλδ που καταφερε κι εβγαλε κι ενα ισοπλευρο περα απ'την πλακα οι ανισα κομμενες πιτσες μου τη σπανε κι εμενα.... ποσο δυσκολο ειναι να τη σταυρωσεις και να την κοψεις σε ομοιομορφα κομματια? ελα ρε,οι καλυτερες ειναι,αρκει να προλαβαινεις να χτυπας τα μεγαλα πριν τους αλλους..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 2, 2009 #759 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Αστρολάβος says (23:10): παω να πήξω στο Travel Channel για καμμία ώρα Αστρολάβος says (23:10): Chosen says (23:10): κανάλι με τραβέλια; Αστρολάβος says (23:11): LOL Chosen says (23:11): Μια με το Pedobear και μια αυτή = 2. Στην 3η και φαρμακερή αναμένω ira dei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 5, 2009 #760 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2009 FAST AND THE FURIOUS 4 9.5/10....Πολυ ωραια ταινια...! 9.5?δηλαδη στην κλιμακα του 10 το shawshank redemption παιρνει 66? :rofl: αναμενομενη απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts