junior-21- Οκτώβριος 29, 2008 #681 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 Αφηστε τα βυζακια..Τωρα ετοιμαζω τα ledakia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 29, 2008 #682 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2008 H σωστη εκφραση ειναι νεταρω εγω ετσι το λεω παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 3, 2008 #683 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 και γω δεν νομιζω οτι το manual ειναι manual....αλλα τηλεκατευθυνομενος κουραμπιες με ζαχαρη:help1: Του ελεγε RTFM και αυτος δεν ακουγε... Α μα πια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 9, 2008 #684 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Συνταγμα δεν παω,θα εχει emo και καγκουρες εκεινη την ωρα και ζομπι πιο κατω που βγαινουν απο ταφους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 16, 2008 #685 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Spammer/συναδελφος/ex-Mod ανοιγει την καρδια του... Μια συγκινητικη ανθρωπινη στιγμη και ενα μαθημα ζωης για ολους μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 16, 2008 #686 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 16, 2008 #687 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Μια ύστατη / απέλπιδα προσπάθεια να αποκαταστήσω το όνομά μου . . . Εν τω μεταξύ αρχικά είχα ζητήσει την επιστημονική του συμβουλή για επιλογή Πανεπιστημίου. Η επιστημονική του συμβουλή ήταν . . . Ουγγαρέζες . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 16, 2008 #688 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Μια ύστατη / απέλπιδα προσπάθεια να αποκαταστήσω το όνομά μου . . . Epic Fail στην προσπαθεια "αποκαταστασης" φιλοC. Ουτε ο Level1 με τα... frames δεν σε σωζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 16, 2008 #689 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Πάει χάλασε ο κόσμος. Και ο Σωτηράκις που μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο έγινε ζιγκολό. Άτιμη οικονομική κρίση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 16, 2008 #690 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Ύστατη προσπάθεια reloaded. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 16, 2008 #691 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Όλα κι όλα, για ροζ - φούξια γραμματάκια χρειάζεσαι και ένα PhD. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 17, 2008 #692 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 κανεις απο τους φιλους μου δεν με λεει Μαρια... ολοι με φωναζουν Ρια...Quoted to stay.(Selective quoting=on) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 17, 2008 #693 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Ευτυχως εγω δεν εχω καποιο ονομα για να προστατεψω, σαν την Σωτηρια που ολοι εδω περα την σεβονται και την εκτιμουν και γιαυτο κανει προσπαθειες να επιπλευσει. Αλλα παρολαυτα δεν μπορω να μην αναφωνησω : ΤΡΑΓΙΚΟΣ!! γιου φακντ ιτ εντ ιτ νταηντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 17, 2008 #694 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Μια μαυρη γραμματοσειρα σαν σώζει και ενα τοπικ του στυλ ''i **** on the first date'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 17, 2008 #695 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Ευτυχως εγω δεν εχω καποιο ονομα για να προστατεψω, σαν την Σωτηρια που ολοι εδω περα την σεβονται και την εκτιμουν και γιαυτο κανει προσπαθειες να επιπλευσει.Αλλα παρολαυτα δεν μπορω να μην αναφωνησω : ΤΡΑΓΙΚΟΣ!! γιου φακντ ιτ εντ ιτ νταηντ #cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 17, 2008 #696 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2008 Ύστατη προσπάθεια reloaded. . .http://www.forums.gr/showthread.php?t=14254:patsak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Νοέμβριος 19, 2008 #697 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Black humor απο billpeppas στην προσπαθεια ακυρωσης μιας παραγγελιας :haha: Ο χρήστης BenchZowner λέει: eprepe na tous peis "ema8a oti se 5 meres 8a xasw thn orash mou, opote den 8a mporw na xrhsimopoihsw PC, opote akyrwnw thn paraggeleia mou" Ο χρήστης [c=12]giorgos @ th.[/c] λέει: axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ο χρήστης BenchZowner λέει: h akoma kalytera Ο χρήστης BenchZowner λέει: molis eixa ena atyxhma kai exasa teleiws thn orash mou. dystyxws 8a prepei na akyrwsw thn paraggeleia mou Ο χρήστης [c=12]giorgos @ th.[/c] λέει: re ti ma****s eisai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ο χρήστης [c=12]giorgos @ th.[/c] λέει: axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ο χρήστης BenchZowner λέει: kai den 8a sthn akyrwsoun telika sthn 2h periptwsh afou 8a kollhsoun sto pws esteiles email afou den vlepeis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 19, 2008 #698 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 ΚΑΙ έχεις τον billpippas στο msn, ΚΑΙ δεν τον έχεις blocked, ΚΑΙ του μιλάς; omg έχασα πάσα ιδέα, man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 20, 2008 #699 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 σκληρός? ρε μιλάμε το παλικάρι έχει βεβαρημένο παρελθόν.......πριν 4 χρόνια μου στειλε ένα αντιγραμμένο δισκάκι ενός Tom Clancy fps game για να το κάνω review και μου το χρέωσε 15ευρώ.....το αντιγραμμένο. :suicide2: 15 να είναι οι ώρες του......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 20, 2008 #700 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 ε δεν ειναι οτι ιδιο...στην τουαλετα αμα μεινεις απο χαρτι με τι θα σκουπιστεις? με το λαπτοπ? :slap::slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts