SLN Αύγουστος 28, 2008 #641 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Δεν είναι τόσο τα 11 χρόνια, όσο ότι είναι 15 χρόνων , και αυτό σαν επιχείρημα σπάει κόκαλα. : )Αν λέει αλήθεια. Εγω ειμαι 18-19 παντως να μην το ξεχναμε... Εχω το ακαταλογιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 28, 2008 #642 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Εγω ειμαι 18-19 παντως να μην το ξεχναμε...Εχω το ακαταλογιστο. [-----Εισάγετε ατάκα Chosen εδώ-----] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Αύγουστος 28, 2008 #643 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 ρα εγω δεν ξερω καν σε ποιο thread ειπωθηκε αυτο με τα τροφοδοτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 29, 2008 #644 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 (edited) σαν να σε ερεθιζω μου μιλας.Τρελλο αγορι!!Φρούδες ελπίδες;Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 29, 2008 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 2, 2008 #645 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Κοπρίτης @ box τι περιμενες...Οταν οι αλλες εταιρειες προσλαμβαναν σχεδιαστεςστη Thermaltake αναβαθμιζαν τα φωτοτυπικα τους:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 2, 2008 #646 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Στο τοπικ DUAL CHANNEL PROBLEM απο τον φιλο bugsface:"Επειδή μας αρέσει να βλέπουμε μεγάλα νούμερα στις ιδιότητες του υπολογιστή μου"εγραψε :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 3, 2008 #647 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 ΩΧ, του τελειώσανε τώρα οι γάτες και έπιασε τις κουκουβάγιες, ο Θεός να μας φυλάει Κάτσε οταν τελειώσουν και οι κουκουβάγιες και πιάσω τους newsposters να δεις τι έχει να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 9, 2008 #648 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Legendary admins: ΒΑΡΙΕΜΑΙ να δουλέψω σήμερα! Κάνουμε κοπάνα και πάμε σπίτι να πάιξουμε Wii bowling? ξαφνικά αισθάνομαι πολύ άρρωστος, νομίζω ότι μου ανεβαίνει κι ο πυρετός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Σεπτέμβριος 10, 2008 #649 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 H σεζον στα Moto gp ελαβε τελος φιλαρακο. Ο πουθενας rossi πηρε το πρωταθλημα γιατι ο stoner επεσε δυο φορες στους 2 τελευταιους αγωνες ενω ηταν πρωτος! Τα βλεπω ολα τα μηχανοκινητα, ακομη και το νεο φρουτο superleagueformula! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 14, 2008 #650 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 αφου ακους αγγλοφωνη μουσικη προφανως γνωριζεις και αγγλικα.Nephilim εσυ που ακους αγγλοφωνη μουσικη να βλεπεις και εργακια στα αγγλικα. ειναι καλυτερα δν κοβουν και μερος τις εικοναςgfd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 18, 2008 #651 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Απο Συνομιλία εμένα και του φίλου armored σε MSN Ο χρήστης Manos λέει (6:51 μμ):Καλά ας είχα εγώ τα money και τις γνώσεις (του Hipro5) για τέτοια κι ας έκανα RM όλη μέρα Ο χρήστης Nikos λέει (6:52 μμ): Αν είχαμε money ούτε που θα ασχολιόμασταν με αυτά Ο χρήστης Manos λέει (6:52 μμ): Γιατί ρε ? Ο χρήστης Nikos λέει (6:52 μμ): Ποιόν πλούσιο ξέρεις να ασχολιέται με υπολογιστές και clockια ? Ο χρήστης Nikos λέει (6:53 μμ): Μην μου πείς Bill Gates Ο χρήστης Manos λέει (6:53 μμ): Αυτο να μου πεις... Ο χρήστης Nikos λέει (6:53 μμ): Φαντάζεσαι τον Καραμανλή π.χ. να λέει ''ΔΩΣΕ-ΔΩΣΕ fsb πάει κι άλλο!!'' Ο χρήστης Nikos λέει (6:55 μμ): ή να λέει ''ΠΟΛΥ του έδωσες του CPU, βάλε τον 1.36!" :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 18, 2008 #652 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Ούτε σωστό timing είχα, δεν είχα καταλάβει πότε ακριβώς να τραβήξω.. Οχι,δεν ειναι συζητηση μεσα σε μαιευτηριο.Ο ρεησερ απολογειται για μια κακη φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 22, 2008 #653 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 by tsakonas aggeliaΣτις δισεκατομμυρια προσφορες που θα στειλετε γραφετε εκτος απο τιμη και ποσο καιρο εχει χρησιμοποιηθει,αν εχετε αποδειξη και αν σας αρεσουν τα σουτζουκακια.Υπαρχει επισης δυνατοτητα ανταλλαγης της καρτας με γιδια για εχα.Μονο σοβαρες προτασεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 22, 2008 #654 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Αναπτύσσεται άραγε με κάποια εξάσκηση η λειτουργία του λαβυρίνθου; με το δάχτυλο Όπερ; Γιογκα. και με το κλειδι του αυτοκινητου το κανουν πολλοι... Αν το αυτί σου είναι μίζα, γιατί όχι; Χαίρομαι που ερεθίζω τα δημιουργικά σας χαρίσματα Τα λόγια είναι περιττά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 23, 2008 #655 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 απο chroma Πες μου οτι είσαι ακόμα στο μαγαζί; ναι ρε γμτ... κολλησε το ρολο και εμεινα μεσα... ρε Bill τι σας ποτιζουν εκει πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 24, 2008 #656 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 ε σε 4-5 χρονιά έχω στύση καμιά 20αρια και δίκες μου και φίλων και πότε δεν είχαμε πρόβλημα και πάντα είχαμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. DJ Alexxx GR talks..................watercooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 24, 2008 #657 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 το βέλτιστο είναι όλα τα λεφτά... Γιατι αυτο ? έχω στύση καμιά 20αρια και δίκες μου και φίλων Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 24, 2008 #658 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 Και αυτό όμως 6 μήνες έχεις στύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 24, 2008 #659 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 (Σε συζητηση για σχολεια)Γιατί θεωρείς το δημόσιο υποδιέστερο του ιδιωτικού?NMVXCM ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2008 #660 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 (Σε συζητηση για σχολεια)NMVXCM (Ο χρήστης GoMaR λέει:sthn eipe o tsakonasΟ χρήστης AN7™©® OverClocker λέει:/?Ο χρήστης GoMaR λέει:http://www.thelab.gr/showthread.php?p=800583#post800583Ο χρήστης AN7™©® OverClocker λέει:lets seeΟ χρήστης AN7™©® OverClocker λέει:pws skata einai to swsto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts