astrolabos Σεπτέμβριος 18, 2007 #481 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland :hehe: :rofl: :fist: :fist: :fist: :happy2: :happy2: :happy2: :jump1: Καλά ρε δε μου λέτε και οι δύο οι μοδερατόρες, ότι αποθημένο απο greeklish έχετε απο το Λάμπη το βγάζετε στο MSN? Αμέ. Και που να δεις τι κάνουμε στους χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Σεπτέμβριος 18, 2007 #482 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Θερμοκρασίες quad... http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=597130#post597130 Αρχική απάντηση από gbak ε μα μας γ@μησε ο b3...καλος χρυσος ανεβαινει...αλλα θελεις ενα ψυγειο της δελτα για να τον κανεις καλα... Πέστα! (ομοιοπαθής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 19, 2007 #483 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Σε ερωτηση του στο κατα ποσο ειναι νομιμo το download μεσω torrents, rapidshare etc...Αρχική απάντηση από jayfrogεχω ακουσει οτι κυνηγανε τους torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 19, 2007 #484 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Αμέ. Και που να δεις τι κάνουμε στους χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 20, 2007 #485 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 ερωτικο καυγαδακι μεταξυ Γιωργηδων.........:daisy: Αρχική απάντηση από ea6gka ποιο ηλιθιο φιδι δεν εχω ξαναδει Αρχική απάντηση από Wizard! Το "ποιό" είναι αντωνυμία. Το "πιό" θα ήταν καλύτερα σε αυτή τη φράση και η απαντηση Αρχική απάντηση από Wizard! Τα δοκίμασα κι έτσι, αλλά πάλι προβλήματα είχα.... Το SpeedFun είναι πλέον και signed και δε χρειάζεται "κομπίνες" Αρχική απάντηση από ea6gka SpeedFAN λεγεται... ελα να βλεπω αγκαλιτσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2007 #486 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 δεν ειχε καμμια διαθεση παρεξηγησης και καυγα το ποστ μου . ουτε αυτο ουτε η συντριπτικη πλειοψηφια των 6300 ποστ μου εδω μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 20, 2007 #487 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 μη ξεχνας και αλλα 2000-κοντα στο ποθ που δεν προσμετρουνται στα 6300:pbtw..τι απεγινε εκεινο το feature που εβλεπες ποσα ποστ εχει ο κα8ενας σε ενα thread???(mini edit...ok ...στραβωμαρα το θεμα με τα ποστ..(κοιτουσα καηγορια ολοκληρη)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2007 #488 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG μη ξεχνας και αλλα 2000-κοντα στο ποθ που δεν προσμετρουνται στα 6300:p btw..τι απεγινε εκεινο το feature που εβλεπες ποσα ποστ εχει ο κα8ενας σε ενα thread??? ειναι τζουφια εκεινα δε μετρανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 21, 2007 #489 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από spresv http://www.ananova.com/news/story/sm_2517312.html?menu= Αρχική απάντηση από spresv Αυτο το παληκαρι μπορει δικαιωματικα να χρησιμοποιησει ατακα "Μωρο μου, θα σου ριξω εναν π****, κεραυνο" :hehe: απλά θεός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 22, 2007 #490 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 12:18] Βρε Dag, ακόμα δε σε μ@μήσαμε απ'το προηγούμενο, καινούργιο άνοιξες?.......Τα θέλει ο πωπός σου μου φαίνεται......! Απο εδώ... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Σεπτέμβριος 22, 2007 #491 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από katevastiras Μου αρέσει αυτή η οθόνη...!!! Θα γίνετε και transparent φαντάζομαι όταν πρέπει και μαζί στον φραπέ θα βλέπεις και τα γκομενάκια απέναντι :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2007 #492 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 περι αναμονης κυκλοφοριας του CrysisΑρχική απάντηση από yannismak [Σήμερα, στις 03:40] Crysi με πιάνει Crysi, πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι αυτό το demo να κυκλοφορήσει;;;Οεο :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2007 #493 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 αααα αχαχαχχαχαφοβερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 27, 2007 #494 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Dem Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:12] ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ μπορούμε να κάνουμε.... Mη κανουμε τίποτα ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ φοβαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 1, 2007 #495 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 crazyant6 ευρω ειναι για το μεγε8ος Γιγας μου επι της ουσιας ειναι μια πραγματικη οικογενιακη.εγω μια την γονατιζω ανετα παντως.οτιδηποτε μικροτερο ειναι απλα για να λερωσεις τα δοντια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 11, 2007 #496 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 01:02] Ρε παιδια κατι ασχετο, πριν 4-5 χρονια ειχα ενα παιδι στο msn με ονομα Linuxfreak ειχε και ενα website greekarena νομιζω. Αποτομα χαθηκαν τα ηλεκτρονικα ιχνη του και δεν εχω νεα του. Γνωριζει κανεις τι εγινε και χαθηκε ετσι ξαφνικα ; Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:11] τελείωσε τη σχολή του, πήγε φαντάρος, βρήκε δουλειά, πλύθηκε, ξυρίστηκε, κουρεύτηκε, παντρεύτηκε κι έβαλε vista. τώρα περιμένει το sp1. :laughing: :laughing: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 16, 2007 #497 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από deninho 35Watt καίει ο μικρότερος 2πύρηνος AMD... Οπότε προφανώς οι μετρήσεις έγιναν με κλειστό το σύστημα με celeron, ε? στο thread Η Intel σχεδιάζει τους διπλοπύρηνους Celeron επεξεργαστέςΣε απάντηση του στον god... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 16, 2007 #498 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 παιζοντας με τον honda 22 και μερικους αλλους απο εδω BMW M3 Challenge μεσω νετ και πανω στην κουβεντα για το τι μπορουμε να κανουμε για να μην εχουμε καθε φορα προβλημαστα hayabusa says: να παιξουμε απο το hamachi hondakias22 says: τι ειναι αυτο ρε παιδια; εγω δεν εχω haimachi Ακομα γελαω.... :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 17, 2007 #499 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 title στο msn labiti...Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θύγουμε...αλλά έχω κλ@σει στο γέλιο"Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 17, 2007 #500 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker"Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε" Αυτό είναι αρχαία ατάκα.. μεγάαααααλου μέλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts