hipro5 Δεκέμβριος 23, 2006 #381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Απ'το XS είναι ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ να μπεί εδώ νομίζω..... Quote: Originally Posted by DAK1640 OK, Imma noob...How do I check to see if it is 3D Stable? Quote: Originally Posted by Deathspawner Open up MS Paint and draw a cube. If your computer crashes, it's not 3D Stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιανουάριος 3, 2007 #382 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Αρχική απάντηση από ΝTG @newspoter/mod/admin Ο NewsPoter ποιος είναι? Κάνας ξάδερφος του Harry Potter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 10, 2007 #383 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από HellhammeRΒάζοντας τα x64 edition Vista δεν θα έπρεπε στο color depth να μου εμφανίζει 64bit?? Τώρα μου εμφανίζει σαν Highest τα 32.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 11, 2007 Author #384 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 oh ****.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιανουάριος 13, 2007 #385 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [10-01-2007 23:30] Χαχαχαχα καλα τρελη ατακα :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 19, 2007 #386 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από lord Α μην το λες με gigabit θα παίζουν καλύτερα μικρότερα pings Από το: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=495552#post495552 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 25, 2007 #387 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas επιβιώσατε χωρίς γούνα από το κρύο? Να σε δω να τουρτουρίζεις με το μινκ, χρυσέ μου και τι στον κόσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 26, 2007 #388 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 "ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ" ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 26, 2007 #389 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 ποσταρετε εκεινο το κορυφαιο σχολιο απο spc που λεει κατι τυπου "αν δεν βαζεις σημεια στιξης εγω προσωπικα αρνουμαι να διαβαζω τα ποστ σου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 26, 2007 #390 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 hipro5 χτες την ωρα που με Ln2 προσπαθουσε (ματαια) να βρει ακρη με το striker 680 το board ειχε μουλαρωσει για τα καλα, vcore εδεινε οτι ηθελε και αναμεσα στα συνηθισμενα μπινελικια ... "ε ρε π#$@#α nvidia δεν καθοσουνα στα amd, τι ηθελες και ηρθες στην intel" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 29, 2007 #391 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Πωσ κανω δικτυο?δειτε την χθεσινη καταχωρηση ωρα 12 και 28 και οποιος γνωριζει να μου στειλει οδηγιες οσο πιο απλα μπορει.ευχαριστω Kostakis of the year award ! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 16, 2007 #392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΘΟΝΗ ΕΧΕΙ ΣΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ. ΕΧΟΥΝ KAEI ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ PIXELS.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ TFT ΟΘΟΝΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΤΑ PIXELS ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ LAPTOP.Ο Pasteur σας εύχεται καλή επιτυχία και προσοχή με την πιπέττα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 17, 2007 #393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 η lcd μπορουν να απομαγνητιστουν κι αυτες? :wassat: βεβαιως αρκει να εχεις θεληση και ολα γινονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 23, 2007 #394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Vassilis_X Οι g.string 800mhz εχουν αυτά που λες; η πλάκα είναι ότι μάλλον το λέει σοβαρά !Και για πλάκα να το έλεγε, αν σκέφτεται έτσι κάποιος καλό είναι να μην ασχολείται με το overclocking γιατί θα καεί! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 2, 2007 #395 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από papakos [24-02-2007 21:48] Η αλαζονεια ειναι υγιες φαινομενο του κορυφαιου.Η υπεροψια ειναι κατακριταια. Αλαζόνας = καυχηματίας, που περηφανεύεται για ανύπαρκτες αξίες, φαντασμένος : έπαυσε κάθε υποταγή στους αλαζόνας μοναρχας της Αντιοχείας ( Καβάφης ) Συνώνυμα : κομπαστής , ΥΠΕΡΌΠΤΗΣ, ψηλομύτης, ξεπαρμένος. Από το μείζον Τεγόπουλος ΦυτράκηςΟι παραπάνω συμπεριφορές είναι απόρροια ψυχικών διαταραχών. Ο πραγματικά προικισμένος άνθρωπος, είναι σεμνός, ταπεινός, και μετριόφρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 2, 2007 #396 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 "Ο Pasteur σας εύχεται καλή επιτυχία και προσοχή με την πιπέττα!"Προσοχή μόνο στο ρούφηγμα.Τα pixels βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 7, 2007 #397 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma νταξ.........ως εδω......κατι πρεπει να γινει με τα νεα μελη........ τελειως ανορθογραφα ποστ. σπαμ ατελειωτο.......η μλκια παει συννεφο.... ολα αυτα με αποτρεπουν να συμμετασχω στο φορουμ....... κατι πρεπει να γινει επιτελους Αρχική απάντηση από Expert Ποιός σε πείραξε Γιώργη μου να τον κάνω κομμάτια???(αφού το ξέρεις...και στο έχω πεί...όποτε χρειαστείς βοηθεία...εγώ είμαι εδώ) Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Priceless:hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 7, 2007 #398 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Priceless:hehe: :hehe: priceless δε λες τιποτα... Nα δουμε και την συνεχεια θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 8, 2007 #399 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 01:21] Όσο για τη φασιστική επιβολή των συνδρομών θα συμφωνήσω. Μετά τον Εθνικοσοσιαλισμό ήρθαν τα MΜORPG. Η ιστορία κάνει κύκλους τελικά.:giveup: : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 8, 2007 #400 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΒεβαίως και τους διάβασε, αλλά αποφάσισε να τους διαπραγματευθεί, μετά, αφού συμφώνησε.Κραδαίνοντας το λάβαρο των δημοκρατικών διαδικασιών, (στις οποίες με κάποιο αξίωμα που μου διαφεύγει, είναι αυθεντίες οι εκπαιδευτικοί) απαιτεί να μην υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.Ζαβολιάρης , καβγατζής , λάτρης του ξένου αλφάβητου , δάσκαλος που διδάσκει παιδάκια !! Κορυφη :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts