totally_wired Ιούνιος 29, 2006 #281 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Και μετά είχαμε νέο ρεκόρ γαλάτσι-χαλάνδρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 29, 2006 #282 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Αν και ειναι απο wow, το ποσταρω γιατι πεθενα στα γελια [Raziel]: Dose mou re t g pou mou xrwstas [Gotcha]: Mpa.... [Raziel]: Dose mou ta gold pou mou xrwstas re! [Gotcha]: Oxi [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Gotha]: To ignore 3ereis ti kanei? [Raziel]: Dinei gold? [Gotcha]: Den dinei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 29, 2006 #283 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake Αν και ειναι απο wow, το ποσταρω γιατι πεθενα στα γελια [Raziel]: Dose mou re t g pou mou xrwstas [Gotcha]: Mpa.... [Raziel]: Dose mou ta gold pou mou xrwstas re! [Gotcha]: Oxi [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Raziel]: GOLD [Gotha]: To ignore 3ereis ti kanei? [Raziel]: Dinei gold? [Gotcha]: Den dinei Ή δεν έπιασα το αστείο, ή τα MMORPG, σου κάνουν όντως το μυαλό λάσπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 30, 2006 #284 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Aπο εδω και περα απαγορευονται τα logs απο msn στο Lab...μολις ψηφισα μονος μου τον νομο.. Επισης chosen , astrolabos και Ydinopoulos απαγορευεται να ξαναποσταρουν σε αυτο το θεμα...οσοι απο εσας τους 3 δεν το τηρησεται...θα επελθει τιμωρια υποδειγματικη.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 30, 2006 #285 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Aπο εδω και περα απαγορευονται τα logs απο msn στο Lab...μολις ψηφισα μονος μου τον νομο.. Επισης chosen , astrolabos και Ydinopoulos απαγορευεται να ξαναποσταρουν σε αυτο το θεμα...οσοι απο εσας τους 3 δεν το τηρησεται...θα επελθει τιμωρια υποδειγματικη.. .. Come on punk, make my day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 1, 2006 #286 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Ή δεν έπιασα το αστείο, ή τα MMORPG, σου κάνουν όντως το μυαλό λάσπη... Δεν επιασες το αστειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 3, 2006 #287 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ προς Φραγμα[Σήμερα, στις 22:53] τι να φαω ban ρε βλακα να πουμε !σιγα μην προσκινήσω κι'ολας αυτη η νεα γενια δεν ξερει να εκτιμα τις διαχρονικες αξιες...βλ. ban, DFI, Φραγμας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 3, 2006 #288 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από SLN προς Φργαμα ξανα [Σήμερα,λιγο νωριτερα] Να μου κανεις την χαρη βλαντικεβιτσιους που θα μιλησεις..... δευτερη κορυφαια για σημερα....Παλι με στοχο τον Θεμη μας...(ελπιζω να ειναι τυχαιο και να μην υποβοσκει υπουλο σχεδιο εξοντωσης του :bye: )"ενοχος" ο γνωστος λεξιπλαστης - κατα βαθος ειμαι μαυρος - SLN .... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 3, 2006 #289 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Από το MSN και θα συζητηθεί πολύGoriLLakoS says:GAMWT ..den feygei to mano apo ta nyxiamouAstrolabos says:!!!!!!!!!!!!!!!!1Astrolabos says:efyge gia tis atakesGoriLLakoS says:eimai o esdee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 3, 2006 #290 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 .....eimai o esdee.....XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 3, 2006 #291 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Δεν ειμαι εγς λεμεεεεεεεο γιοφτοσ εχει κρατησει 70 logs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 3, 2006 #292 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Και όσο πάνε μεγαλώνουν "παρανυφάκι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 6, 2006 #293 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected [Σήμερα, στις 23:01] βέβαια έχω ακούσει αρκετά για τα linux αλλα με μπερδεύουν κατι βλκιες τύπου....suse....ubuntix...skatuntix 5.0.6.....betandin....και άλλα τέτοια.....τι είναι αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 10, 2006 #294 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 "Παλιο" αλλα τωρα το θυμηθηκα...Αρχική απάντηση από "Onomata den leme ipolipseis den thigoume" [04-07-2006 01:13] Σε ποσα forum θες να εισαι admin???? Αρχική απάντηση από "Onomata den leme ipolipseis den thigoume Νο2" [04-07-2006 01:13] ο στοχος μου ειναι τα 8 μεχρι την ηλικια των 36 μετα θα με χρησουν master of the universe και θα μπορω να αναπαυσω το ταλαιπωρο κορμι μου, με τον spc να με πασαλειβει με μερεντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 10, 2006 #295 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 έεεελυωσαααα :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 11, 2006 #296 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [03-07-2006 21:45] αυτη η νεα γενια δεν ξερει να εκτιμα τις διαχρονικες αξιες... βλ. ban, DFI, Φραγμας... κι ελεγα γιατι εχω καιρο να τον δω ποσταρει ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2006 #297 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 08:11] κι ελεγα γιατι εχω καιρο να τον δω ποσταρει ...... αυτο το καιρο επενδυω στις γυναικες.........διαχρονικη αξια επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 11, 2006 #298 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma αυτο το καιρο επενδυω στις γυναικες.........διαχρονικη αξια επισης H καλυτερη ατακα απο ολες... Και υπεροπτης..και ψεφτης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 11, 2006 #299 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS H καλυτερη ατακα απο ολες... Και υπεροπτης..και ψεφτης.. Και ανορθόγραφος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 11, 2006 #300 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Και ανορθόγραφος Kαι..καιαιαιαι..και..και esdee.. Δεν εβρισκα τι αλλο να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts