Seek & Find Ιούνιος 23, 2018 #1541 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2018 πριν 21 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: Πάντως εάν αφορά την κόρη μου, όχι μόνο μακαιρώσω, αλλά εάν είναι χειμώνας και φοράει μπουφάν, μαντέψτε τι θα του κάνω του μπουφάν. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1542 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2019 Tα σέβη μου. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 20, 2019 #1543 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Ιούλιος 31, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1544 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Αντιλαμβάνομαι ότι η Ελλάδα φιλοξενεί τεράστιο μέρος του πληθυσμού της χώρας. Όμως η δημόσια συγκοινωνία στην Αθήνα είναι ήδη τάξεις μεγέθους ποιοτικότερη και σημαντικά πιο οικονομική απ' ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα, και διαισθητικά θα έλεγα ότι οι πύλες ελέγχου έχουν περιορίσει το τζαμπατζιλίκι. Αλήθεια, αυτό είναι η προτεραιότητα του υπουργείου, και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο; Αναρωτιέμαι αν κάποιος υπουργός Συγκοινωνιών θα ασχοληθεί επιτέλους με αυτά που πραγματικά επιδέχονται τεράστια βελτίωση. Μία ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Μη σου πω ότι το φιλοξενεί όλο 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 1, 2019 #1545 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Ήδη έχουμε VR μισθό, εμένα μου αρκεί. Καλημέρα. 115κσ, γουεηκ μη απ' νουεν σεπτεμπα εντςςς νιανιααναλαλαλατουτου 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Σεπτέμβριος 17, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1546 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος f117 έγραψε: Ωραίος... Πες κ τις διαστάσεις σου μην το πάρει κανας 1.60 και δεν μπορεί να κάνει το αντίβαρο πριν 12 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: 90-60-90 πριν 3 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: τι' ναι αυτά ρε συ Lakis, διαστάσεις για στηθόδεσμο; Τις δικές σου διαστάσεις ρώτησε, τι ύψος έχεις 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 3, 2019 #1547 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2019 πριν 16 ώρες, το μέλος Snips έγραψε: Και γω όταν ήμουν νιος ήθελα να δουλευω γενικά σε bar γιατί πίστευα ότι δεν θα προλάβαινα να αγοράζω προφυλακτικά. Μετά προσγειώθηκα και πέταξα και αυτά που είχα. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 9, 2020 #1548 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: γυναικες παιδί μου τι περίμενες? 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Απρίλιος 20, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #1549 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2020 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Απρίλιος 20, 2020 #1550 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 19, 2020 #1551 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Simon έγραψε: @honda22 Ακόμα μοντ είσαι εσύ; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 4, 2020 #1552 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2020 On 2/6/2020 at 8:04 ΠΜ, το μέλος sotiris έγραψε: είναι 20 λεπτά με το φέρρυ (Καμίνια - Σαλαμίνα φάση) Ποιητική αδεία : P 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούνιος 19, 2020 #1553 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Έχω ακούσει ότι σημασία δεν έχει το μέγεθος, αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιείς. Μήπως το δικό σου είναι κοντό και χοντρό; 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 29, 2020 #1554 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2020 πριν 38 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: αν του γραψες ότι είσαι φίλο με τζαπανοχόντα, του 'βαλες και κάνα ρρρρρραααααααα στο τέλος σίγουλα το λέλωσε το βλακάκι του και έστειλε με διπλωματικό σάκο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 6, 2020 #1555 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 16, 2020 #1556 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: θα σου πρότεινα να το ξανακάνεις λίγο με ξύδι, προσέχοντας να σκουπίσεις μετά ευαίσθητα σημεία και να το αφήσεις λίγες ώρες έξω, στον ήλιο. Επίσης σταμάτα να το μυρίζεις ψυχαναγκαστικά. Κάθε φορά που σου μπαίνει η ιδέα να το μυρίσεις να πηγαίνεις ΠΟΘ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 11, 2020 #1557 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ρε ποιος τον εκανε admin αυτον; 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 7, 2020 #1558 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος kourbeti έγραψε: Στην αρχή ξεκίνησα με ένα μεροκάματο (παιδούλα ακόμα) και μετά έπεσα στο μηνιάτικο. Είχα εθιστεί τόσο πολύ που έκανα δύο και τρεις δουλειές για να έχω όχι έναν αλλά δύο μισθούς μέσα σε ένα μήνα και δεν μου έφτανε. Σπούδαζα και το βράδυ δούλευα σε μπαρ. Εκεί με είχε φτάσει η εξάρτηση μου. Αυτές οι εποχές όμως είναι πια παρελθόν. Είμαι πια ένας καινούριος άνθρωπος . Μετά από πολλή δουλειά με τον εαυτό μου έχω καταφέρει και δεν είμαι τόσο εξαρτημένη από το μισθό μου. Δεν παίρνω συχνά και όταν παίρνω είναι αισθητά λιγότερος. "Οποιαδήποτε ώρα κι αν θέλω τον κόβω" συνήθιζα να λέω. Κάποτε μάλιστα τον είχα κόψει για πέντε μήνες και πήγαινα κάθε μήνα μαζί με άλλους απεξαρτημένους στον ΟΑΕΔ και παίρναμε υποκατάστατα. Αλλα αυτό δεν κράτησε πολύ. Είναι και αυτές οι μικρές αγγελίες για δουλειά που σε βάζουν σε πειρασμό. Ξανακύλήσα αλλά ευτυχώς με τη σωστή πληροφόρηση (διαβάζαμε πολύ μνημόνιο τότε θυμάμαι) η δόση έπεσε στο μισό. Τώρα προσπαθώ πάλι να το κόψω, αυτή το φορά μάλλον οριστικά. Αποφεύγω μέρη που θα με βάλουν σε πειρασμό, όπως η σταθερή δουλειά και τα ένσημα (αυτά σε κολλάνε) και μέρη όπως τα super market και οι ιδιωτικοί γιατροί που μου θυμίζουν πόσο ωραία ήταν την εποχή που έπαιρνα συχνά μισθό. Με την κατάλληλη στήριξη μπορείς να συ να επαξαρτηθείς. Μην το αναβάλεις. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 5, 2020 #1559 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος yanni έγραψε: Και ποτέ δεν κοίταξαν να αξιοποιήσουν το χαρακτηριστικό αυτό. Οπότε γιατί η μπηχτή στην AMD που είπε να το βγάλει από το συρτάρι και όχι στους άλλους που το είχαν καταχωνιάσει στο συρτάρι; Δεν θα ήθελες τα τελευταία 5 χρόνια που παίζεις - αν παίζεις - games, να έχεις μια extra και απόλυτα free αύξηση επιδόσεων της τάξης του 2-10%; Γιατί δεν σχολιάζεις την στάση της Nvidia για παράδειγμα που πρωτοπορεί στις κάρτες γραφικών και χαρίζει απλόχερα τεχνολογίες στο κοινό της; Δικές της τεχνολογίες, όχι free τεχνολογίες. Γιατί δεν σχολιάζεις στην στάση της Intel που τα τελευταία χρόνια μας διαφημίζει πόσο σπουδαία είναι στον τομέα του gaming? Δεν την είδα να βγαίνει να διαφημίζει υποστήριξη από τις μητρικές και τους επεξεργαστές της, ώστε να αναγκάσει AMD και Nvidia να υποστηρίξουν το χαρακτηριστικό. πριν 2 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε: Γιατί μπορώ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 16, 2020 #1560 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2020 πριν 41 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε: Να μιλησουμε λιγο για το παιχνιδι? Αρκετα δεν κραξαμε? Λοιπον... οσοι το παιζουν και δεν κοιτανε απλα τα memes, Judy μπαινατε? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts