cyberdyne Οκτώβριος 29, 2014 #1441 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 This is proper ωραία ατάκα! να δω τώρα τι θα φάνε στον διαστημικό σταθμό...aλλιεν κοντοσούβλι :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 29, 2014 #1442 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Παίζει αύριο να μην μπορώ να περπατήσω! :clap: :hang2: :dance3:τουλάχιστον να το ευχαριστήθηκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 1, 2014 #1443 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 μου ηρθε φλασια τωρα που τελειωσε ο γαβ-ρος Άσε μας και συ καλέ απο κει.Καταρχήν, τα βασικά.. Το offside ξέρεις τι είναι; Να σου πω είναι αυτό που τραβούσε μια γραμμή στο ριπλέι, αλλά δε το έπιασα για να είμαι ειλικρινής, πότε πρέπει να σφυρίξει και πότε όχι :X: Ας πουμε οτι εισαι στην ουρα στο ταμειο του ζαρα πισω απο μια τυπισσα. Αν ερθει η φιλη της και της δωσει μια αγκαλια ρουχα να τα πληρωσει για αυτη αντι να ερθει πισω απο εσενα, τοτε ειναι οφσαηντ. /bow εννοειται πως οταν με ρωταει κανενας εξυπνοκωλης το κλασσικο "εχεις κανενα σιγουρο ? " εγω απανταω "δεν ασχολουμαι με αυτα, 22 πηθικοι ενα τοπι " Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Νοέμβριος 4, 2014 #1444 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Ψάχνοντας στα άδυτα του thelab.gr (δεν έχει μπει ε; ):(Sorry gia ta greeklish alla to pathainei otan kanw on/off to sli, tha kanw edit molis epistrepsw apo restart)ping ρε, pingακόμα να κάνεις restart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 5, 2014 #1445 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 Αγαπάω win10./thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 5, 2014 #1446 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 ποιο πολύ γελάω με το /thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 12, 2014 #1447 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Δε γίνεται καταλάθος να ξεχάσετε να μεταφέρετε και μερικούς χρήστες? Ποιός Κωστάκης? Αυτός. 1-0. Toν ... μου να τρώς! θα σου έρθει καρφωτός :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 19, 2014 #1448 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 PetrosD, on 19 Νοε 2014 - 14:07, said: Μη τη βλέπεις έτσι, 15 εκατοστά διάμετρο έχει. washcloud ...κι έχει και κρύο κλπκλπ :rofl: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 19, 2014 #1449 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Εδώ τα καλά quotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 19, 2014 #1450 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 23, 2014 #1451 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 @astrolabos Αφιερωμένο στον αγαπημένο μας γατούλη, γιατί σήμερα είχε ρέντα στο διπλανό thread ακόμα έχω Τί ρέντα έχεις, αφού μόνο εγώ σου κάνω like και όχι σε όλα, μόνο στα καλά. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 4, 2014 #1452 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2014 Και το οτι ο Κάρολος θα του έπαιρνε και ένα δώρο δεν λέει τίποτα για τον εισαγγελέα. Επεξεργάσθηκε από astrolabos, Σήμερα, 15:39. ಠ_ಠ ΠΑΙΘΑΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 10, 2014 #1453 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 και καλη οικονομια βλεπω... μνημονιο δεν προβλεπεται εδω στα κοντα...... χμμμ ... μουμπλε μουμπλε.... http://www.tradingeconomics.com/swaziland/government-debt-to-gdp Πήγαινε εκεί να σε φάνε οι μαύροι να ησυχάσουμε ΡΟΤΦΛΜΑΟ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 11, 2014 #1454 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Καλά ρεΈβαλες αυτό και προσπερασες την ατακαρα? Μπα, θα φωνάζει αλληλεγγυους να χτίζουν τον καθηγητή στο γραφείο του την πρώτη φορά, μολότοφ από ιπτάμενο αναρχικό την δεύτερη, απειλή με καλασνικοφ την τρίτηAυτό παίζει να είναι και το πιο ρεαλιστικό ποστ που έχεις κάνει σε όλη τη συζήτηση.Χωρίς πλάκα. Αν ήμουν μνι, θα είχα ξεχειλωθει Από χθες γελάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση greekfragma Δεκέμβριος 18, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #1455 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Σχετικά με υπολογιστή που έπεσε νερό και περιμένουμε να εξατμιστεί. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. θα το αφήσω 2-3 μέρες με Θέρμανση ανοιχτή. Δε διατηρώ καμία ελπίδα βέβαια Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση για Χριστούγεννα. Ευχαριστώ και πάλι. Άμα είναι να σου κοστίσει παραπάνω η θέρμανση από τη μητρική άστο ρε φίλε. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 18, 2014 #1456 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Θεμα Πως ζεσταινεστε? 2 πιάτα γίγαντες που δεν αλλάζεις το νερό στην 1η βράση. Ηδη ζεσταθηκα απο τα γελια if u get what i mean 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση cyberdyne Δεκέμβριος 18, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #1457 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Εχουμε 4 κατηγορίες ατομων στο φορουμ. 1. Τον expert και ρεαλιστη (εγω) που σας τα λεει καθαρα και ξαστερα. 2. Τον αμπαλο με το hardware που υποστηρίζει το κουτσο. Ο οποιος δεν εχει δοκιμασει τιποτα και ποτε αλλα εχει αποψη επειδη στο ταδε review διαβασε το ταδε... 3. Τον μαζοχα, που γουσταρει να ταλαιπωρεί τον εαυτο του. 4. Και τον μη σχετικο που μου στελνει πμ και με ρωταει για να τον κατευθυνω. Και γ@μώ τις μετριοφροσύνες! Σε πάω (σοβαρά)! Μιλάμε την τελείωσες την συζήτηση! 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 26, 2014 #1458 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 (edited) ακόμα μπαίνει στο forum? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2014 από acct Language Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 26, 2014 #1459 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Στείλε του πμ και ρώτα τον για να σε κατευθύνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 27, 2014 #1460 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2014 Banάρετε τον επιτέλους 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts