racer Νοέμβριος 21, 2013 #1341 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Δε νομίζω πως μπορώ να παραλείψω κάτι εδώ.. Προφανώς φίλε δεν πόσταρα σε αυτό το thread, αλλά μεταφέρθηκε από το διαχειριστή. Και προφανώς δεν έχω 0 posts εώς τώρα. Το γεγονός επίσης ότι διαφήμισα το blog μου με "φρέσκους" λογαριασμούς, προσθέτει ακόμα περισσότερη αξιοπιστία στο πείραμα μου, διοτι δείχνει ακριβώς το πόσο εύκολο είναι να ποστάρεις σε ελληνικά forums (στο μεταξύ ορισμένα επιτρέπουν τη διαφήμιση) χωρίς προηγουμένως να είναι απαραίτητη ιδιαίτερη δραστηριότητα (σε ξένα forums βάζουν περιορισμούς π.χ δικαιούσε να ποστάρεις ύστερα από Χ μέρες αφότου έγινες μέλος) Επίσης εάν ο διαχειριστής ήθελε να με κάνει ban, θα το έπραττε ούτως ή αλλιώς μέχρι τώρα. Απο όσο βλέπω εσύ διαχειριστής, δεν είσαι. Τέλος, όσο αφορά το spam. Εάν ονομάζεις spam το ότι πόσταρα σε 10 forums το ίδιο μήνυμα, μάλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει ακριβώς spam. Spam κυρίως θεωρείται η μαζική αποστολή του ίδιου μηνύματος με σκοπό την προώθηση κάποιου προιόντος, και αυτό συνηθως επιτυγχάνεται με ειδικά προγράμματα προς ευκολία του αποστολέα. Το spam χρησιμοποιείται περισσότερο στα emails. Και όταν λέμε "μαζικά" δεν εννοούμε μόνο 10 posts. Θα μπορούσα να έγραφα ελαφρώς διαφορετικό post κάθε φορά. Αυτό αυτομάτως δεν θα ήταν spam. Για την αναφορά σε κρεμάλα, ουδέν σχόλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 26, 2013 #1342 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Πληρώνεις 30€ το μήνα όπως και εγώ για να έχω internet στο σπίτι μου, εσύ απαιτείς και μιλάς για χαμένα λεφτά και εγώ μιλάω για μπετομένο σπέρμα γιατί δεν είχα υλικό για να την κάνω λάστιχο. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 27, 2013 #1343 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Και για όνομα του θεού, δε μιλάμε για ένα κινέζικο κινητό της επαρχίας Που-τσου, για κινητό της Motorola μιλάμε.@ http://www.thelab.gr/1063600391-post19.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 30, 2013 #1344 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 5 € κοστίζει το ban κατ'απαίτηση. Διόρθωσε την αγγελία σου και βάλτην κανονικά 35. Προφανώς και δεν το έκανες εξεπίτηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 30, 2013 #1345 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 astrolabos the merciful gladiator Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 4, 2013 #1346 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 (προτείνω πάντα Nvidia ) Sebastian, γνωστό δείγμα σταθερότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 4, 2013 #1347 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Sebastian, γνωστό δείγμα σταθερότητας Μια χαρα ειναι η σταθερότητα μου, Intel τα τελευταία 6 χρονια και Nvidia τα τελευταία 3 χρόνια. Τελευταίες ΑΤΙ καρτες που αγορασα ηταν στη σειρα 5800 (5870, 5970, 5870 6eyefinity) και οχι άδικα γιατι μετα πρασινο μαστίγιο σε ολες τις πάντες (sli, surround, support, 3d, physx) ! Αλλοι παλαντζάρουν σα βαρκούλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 6, 2013 #1348 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Εγώ; Εγώ απλά βοηθάω... Άλλος το έχει αναλάβει. Έχεις δίκιο, μισό να πάρω τον συνάδελφό σου τηλέφωνο δεν εμφανίζεται πλέον συχνά αλλά όταν εμφανίζεται.....:rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 10, 2013 #1349 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Απ τις αγγελίες..Κουτί Corsair 350D windowed 3 μηνών, σαν καινούριο με απόδειξη αγοράς. 70 ευρώκαι μετα απο κανα μηνα ποστάρει ότι το κουτί είναι άριστο απλά δεν έχει τα fans.πιστεύω να μην το βρηκα μονο εγώ το λιγότερο 'αστείο'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 11, 2013 #1350 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Δεν εξηγείς και για εμάς που δεν έχουμε επαφή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2013 #1351 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Δεν εξηγείς και για εμάς που δεν έχουμε επαφή;Λέει ότι είναι σαν καινούριο-άριστο, αλλά του λείπουν τα fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 13, 2013 #1352 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Μάλλον μόνο εσύ το βρήκες αστείο, εκτός και αν τα φανς που λείπουν είναι τίποτα ειδικά-ακριβά μόνο για αυτό το κουτί και η τιμή δεν είναι αρκετά χαμηλή ώστε να δικαιολογεί την απουσία τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Δεκέμβριος 13, 2013 #1353 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 13, 2013 #1354 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Είναι ανάλογα τα κέφια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 22, 2013 #1355 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 t3h troll is back with a vengeance ! Μα ηδη δουλευω ως γραφιστας για το φροντιστηριο μου παρολου που παω Γ λυκειου και με πληρωνει κανονικα. Χμ, οταν τελειωσω το σχολειο - εχω βυσμα-, θα μπω στον ΟΤΕ Αρχικα στα 25 σου μπορεις να φτασεις για να παρεις πτυχιο γιατι: -Εδωσες δευτερη φορα πανελληνιες για να περασεις εκει που θες(δεν εχουν ολοι ιδιαιτερα ξερεις περνανε ατομα και με γκρουπακι φροντιστηριο και προσωπικο διαβασμα) -Γιατι δουλεψες ως φοιτητης -Γιατι στα 20 σου αποφασισες να ασχοληθεις και με κατι αλλο εκτος απο διαβασμα...πχ γυναικες. Δεν μπορώ να βλέπω το e-shop κάθε μέρα να δίνει πάνω απο 10 παραγγελίες, ο γερμανός να είναι φίσκα στην πελατεία συνέχεια και εγώ να κάθομαι. Νιώθω πως η κρίση είναι απλά μία απάτη για να πανικοβάλλουν τον κόσμο (αυτή η παράγραφος είναι απλά άποψή δική μου, (δεν θέλω σχόλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 22, 2013 #1356 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 t3h troll is back with a vengeance ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 23, 2013 #1357 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 t3h troll is back with a vengeance ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 24, 2013 #1358 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Πρεπει να αγοράσω σκληρό αφού χάλασε ο WD blue μου.Σκέφτομαι για 7200rpm θα έχουν διαφορά στη ταχύτητα αλλά στη διάρκεια ζωής θα είναι τα ίδια ή καλύτερα; Γιατί βλέπω στους black 5 χρόνια εγγύηση ενω στους blue 2 χρόνια.. Ο blue που είχα ψωφισε σε 14 μήνες με διάρκεια λειτουργίας 8 μήνες και με 100℅ healthΕνδιαφερομαι για 500gb ή παραπανω στις 7200 στροφές γιατί ζουν παραπάνω μάλλον αλλά και γιατί είναι γρήγορος.Έχετε καμια πρόταση;Σορρυ που γράφω κάπως αλλά έχω πιει λίγο.Sent from my Xperia Mini using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 28, 2013 #1359 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Ήξερα ότι το Wine μπορεί να είναι καλό σαν λύση ανάγκης, αλλά τελικά από τα προβλήματα που προκαλεί στον [MENTION=7477]adpanos[/MENTION], μάλλον είναι πρόγραμμα του κώλου.. Εν τέλη αν πατήσεις στα παραπάνω μηνύματα να τα αγνοήσει, έχεις το παρακάτω αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2013 #1360 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Δεν λες που σου κάνω την χάρη κοτζάμ seismic και γράφω στο φόρουμ σας.....αγράμματοι... το τερμάτισε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts