astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2013 #1321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 είχα βάλει XP πριν καιρό και παίζανε εκτυφλωτικά γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 1, 2013 #1322 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 αυτό το μαργαρινάρι δεν πρέπει να πάει χαμένο #sorryAlex Για τις μαργαρίνες δεν έχω ιδέα, τις αποφεύγω ωσαν ο l2phile το ΚΚΕ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 13, 2013 #1323 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2013 Το τερμάτισε Εδώ δεν μπορεί να μου απαντήσει κανένας καθηγητής Πανεπιστημίου σε όλο τον κόσμο.Εδώ σε αυτό το φόρουμ των μηχανικών είμαι level: max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 15, 2013 #1324 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 ή level : βλαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 17, 2013 #1325 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Με καλή διάθεση ....θα με θυμηθείτε με τον πρώτο μεγάλο σεισμό.Τότε θα θυμηθείτε πόσο πολύ ενδιαφέρεται η πολιτεία για τους πολίτες.Δεν είναι και λίγο να βρεθούν πολίτες κάτω από τα συντρίμμια.Προπαντός τα παιδιά.Δεν είναι και λίγο να πληρώνεται επισκευές μετά από κάθε σεισμό.Για αυτό γράφω.Δεν είναι για μένα τίποτα άλλο, από το να σώσω ζωές.Θεωρώ έγκλημα της πολιτείας να μην με βοηθάει σε αυτήν την μεγάλη ιδέα.Το Θεωρώ καθήκον μου να συνεχίσω.Τώρα αν δεν κατεβείτε στο σύνταγμα, .... δεν θα φταίω εγώ.Εγώ το καθήκον μου, θα το έχω κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2013 #1326 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 οχι.μικρουλης ηταν σε σχεση με τον δικο σου Και ηταν απο αυτους που κουνιουνται πανω-κατω και οχι δεξια αριστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 31, 2013 #1327 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Μην ξεχνάμε ότι είναι μεταχειρισμένος ακόμα και σφραγισμένος που ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2013 #1328 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 παζάρι level: 9000 ASIAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 31, 2013 #1329 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Έχω πάρει ένα blade το οποίο στην συσκευασία είχε και ένα αυτοκολλητάκι που γράφει "DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN Caution: Sealed Package. If seal is broken........" Μπορώ χαλαρά να βάλω αγγελία στο μέλλον "Πωλείται Blade σφραγισμένο με ελαφρά σημάδια χρήσης" Βλέποντας το αυτοκόλλητο αναρωτιέσαι για πόσο Sealed είναι τα Sealed προϊόντα. Προφανώς δεν δίνω δίκιο εδώ στον άλλον, απλά θυμήθηκα το αυτοκολλητάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 31, 2013 #1330 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Οτι μεταπωλείται χωρίς ειδική άδεια από κατασκευαστή θεωρείτε μεταχειρισμένο. Ειδικά όταν μιλάμε για ιδιώτη και λιανική. You can google it :banging: Αν επιμένεις σου βρίσκω και άρθρο σχετικό από την προστασία του πολίτη. Google Before troll :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 31, 2013 #1331 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Google Before troll epic comment is epic troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 1, 2013 #1332 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 OOO! ΤΙ ΣΕ ΕΙΠΕ!!! τα μισά να μου λέγαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 6, 2013 #1333 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Για τους μετανάστες: το Pixmania έχει OEM HD7950 στα €175 (δωρεάν μεταφορικά). Δεν είναι λάθος η τιμή, υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες και παίζει ακόμα στοκ.GENERIQUE Radeon HD 7950 OEM - 3 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0 (AMD-HD7950-3G) | Pixmania Στέλνουν Ελλάδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Νοέμβριος 6, 2013 #1334 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 ¨για τους μετανάστες¨ πήγα να βάλω billing address και δεν είχε. πιο παλιά δεν έστελναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 6, 2013 #1335 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Παλιά έστελναν αλλά εδώ και ένα χρόνο νομίζω το κόψανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Νοέμβριος 6, 2013 #1336 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 αυτό μάλλον θα θυμόμουν και σκάλωσα. το είχα σίγουρο και μόλις δεν την είδα στη λίστα είπα να ρωτήσω. Εντάξει πήρα την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 7, 2013 #1337 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 την τρίτη που θα το έχω θα σου τον εδείξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 7, 2013 #1338 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 από τη μεγάλη κάψα του sebastian (μαζί με την titan) Borg σου ανεβηκε η φωτεινοτητα της οθονης ? Αισθανομαι οτι μου βγαζει τα ματια....:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 11, 2013 #1339 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 (edited) Δεν άντεξα να μη το βάλω Η μετακίνηση αν ήταν πραγματικός σεισμός πάνω σε σπίτι είναι =157 εκατοστά πέρα δώθε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 11, 2013 από racer Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 21, 2013 #1340 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 οχι πέρα απτη πλάκα το μόνο που έχουμε κάνει για το νερό είναι στο καζανάκι έχουμε βάλει αντί για 1 κουμπί, 2 κουμπιά που στο κατούρημα πατάμε το μικρό και αδειάζει πολύ λίγο το καζανάκι(ούτε λίτρο) και όταν χέζουμε και βλέπουμε οτι η κουράδα είναι μεγάλη τότε αδείαζει ολο το καζανάκι για να μη βουλώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts