paschalia Δεκέμβριος 15, 2004 #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 17:50] Θα δινατε ποτε δευτερη ευκαιρια σε καταστασεις παροτι θα ξερατε πανω κατω την καταληξη η θα το αποφευγατε ? Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:31] Φυσικά και θα το απέφευγα αφού όλοι αξίζουν μία 2η ευκαιρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 17, 2004 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από stamatasμη με ρωτησετε γιατι και με αναγκασετε να γραφω κατεβατα. παντως το λεω υπευθυνα και εχω μελετησει πολυ αυτο τον τομεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 17, 2004 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 14:57] Του φόρτωσα ένα tweaker να δίνει ζεστό σε πιο σφικτά timings γιατί μέχρι να ξυριστώ, έπηζε ο αφρός αλλά ήταν noname η βάνα και πέταξε λάθη πάνω στο ξούρισμα. Μπήκαν τώρα xtreme hydralics, όταν ξυρίζομαι κουνιέται και το μπάνιο a la nfsu2 Οι εξηγησεις ενος πορωμενου πισι -μανιακ οταν θελει να πει οτι χαλασανε τα υδραυλικα του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Sempron και L2 Αρχική απάντηση από SLN yeap με κομμενη την μιση cache (συνηθως) αλλα και σε εκδοσεις με ολοκληρα τα 512 ειχα δει καπου, μπορει και να ηταν τυπογραφικο του μαγαζιου.... Αρχική απάντηση από schumifer ’μα έχουν κόψει την Λ2 δε νομίζω να είναι πρόβλημα να την ξανασυνδέσουμε :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 21, 2004 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από TrooperΕγω ακόμα δεν έχω αξιωθεί να σηκώσω το δικό μου . Αμα δεν γνωριζεις οτι αυτη η ατακα ειναι απο το thread με τα AMD λαβαρα, εχει πολυ γελιο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 22, 2004 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas Είμαι άκυρος, συγχωρέστε με. Αρχική απάντηση από stamatas ρε αυτο δε το εγραψα εγω Δες ποιος το έκανε edit!(RootX)Δεν έχει και πολύ άδηκο...Αρχική απάντηση από stamatas χαλασμενο φορουμ μου φενεται οτι ειναι. αλλαξε του μπαταριες βαλε λαδια ετσι που το χεις θα μηνει καμια μερα Μην ανησυχείς το The Lab φοράει duracell συνεχίζει όταν τα άλλα σταματούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 22, 2004 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 01:26] αν δε λεγαμε οχι στους ιταλους σημερα 8α βλεπαμε campionato καθε κυριακη και οχι ελληνικο πρωταθλημα(αυτο καλο μου ακουγεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 22, 2004 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT Μην ανησυχείς το The Lab φοράει duracell συνεχίζει όταν τα άλλα σταματούν... Enduracell φοράμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 22, 2004 #209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ShamanΑρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 01:26]αν δε λεγαμε οχι στους ιταλους σημερα 8α βλεπαμε campionato καθε κυριακη και οχι ελληνικο πρωταθλημα(αυτο καλο μου ακουγεται)Αυτό πάντως το έχει πει ο Γεωργίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 22, 2004 #210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Λογος επιλογης πανεπιστημιου!voila:Αρχική απάντηση από tristeno ’λλο να έρχεσαι Ελλάδα με την ξενέρα την Αγγλίδα και άλλο με την δίμετρη Σουηδέζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 23, 2004 #211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Το καπάκι δεν κλίνει αν βάλεις πάνελ με μεγάλα χειριστήρια ρεοστάτη. Αρχική απάντηση από Borg ε? τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 23, 2004 #212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 15:21] Enduracell φοράμε Που είναι το + και που το - ??? Y.Γ. Κουκλί! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 23, 2004 #213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 έλεος με την φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 23, 2004 #214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Posted by: Voudasτην άλλη βδομάδα το θρεντ θα αλλάξει τίτλο. θα γίνει "ΑΔΕΛΦΙΑ INTEL-άδες ενωθείτε.....Σας έφαγα λάχανο......"(αναφεροταν στον hipro5)http://www.thelab.gr/archive/topic/9312-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 27, 2004 #215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked τα δωρα ειναι τελεια!!! μπραβο!! αλλα βαριεμαι να κανω το σταυρολεξο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 28, 2004 #216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αν και παλια η ατακα του esdee, ειναι τρομερη! :worship:Αρχική απάντηση από DJD Μα είναι εντελώς χαζό να ποστάρεις patched σκορ χωρίς να το λες.. δηλαδή.. είναι σαν να κλέβεις γλυφιντζούρι από μωρό και να χαίρεσαι κιόλας. Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Οχι υπαρχει και αλλοΝα ρωτας αν ειναι patched και να λες οτι δεν ειναι....Αυτο ειναι πιο χαζο... Αρχική απάντηση από esdee αυτο ειναι σα να κλεβεις το παιδι απο το γλυφιτζουρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 30, 2004 #217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από overvoltΠροσωπικά της δίνω 10 , αλλά όχι άριστα , :look: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 30, 2004 #218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Μπορεί να δίνει 10 με άριστα το 20!!Επίσης μπορεί το άριστα να είναι το 10 με τόνο.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 30, 2004 #219 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Μπορεί να δίνει 10 με άριστα το 20!! Επίσης μπορεί το άριστα να είναι το 10 με τόνο.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 30, 2004 #220 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι H αντίδραση του dfragos όταν είδε το ημερολόγιο του Chosen... Όλα τα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts