Chosen Ιούνιος 5, 2013 #1301 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 5, 2013 #1302 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Το gif στο spoiler μπορώ να κάθομαι να το χαζεύω με τις ώρες!:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 17, 2013 #1303 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Καλή σαν τεχνολογία. Κακή από θέμα ιδιωτικότητας. Αν πιάσω κανένα Glasshole να με τραβάει χωρίς να ρωτήσει θα αποκτήσει μονοκυαλο εντοιχισμένο στον αμφιβληστροειδή τουείσαι γκόμενα με μεγάλα βυζιά και ντύνεσαι ξεκολλα?Όχι έχω μεγάλο πουλί και με κοιτάνε οι γκέη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Ιούνιος 21, 2013 #1304 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Επικαλούμαι το δεύτερο κομμάτι του τίτλου του thread (Dreamcars) γι αυτο το ποστ... Είμαι στην ευτυχή θέση να μοιραστώ μαζί σας ενα όνειρό. Σε λίγες ημέρες θα είμαι (κατα πάσα πιθανότητα*) ο πανευτυχής κάτοχος ενος Datsun 280Z του 1978. Για αυτούς που δεν ξέρουν την ιστορία του οχήματος, εχει ψηφιστεί σαν το 2ο καλύτερο Sportscar της δεκαετίας του '70 πίσω απο την Ferrari Daytona... Μήτσο πραγματικά αν κοιτάξεις έξω απο το παράθυρο σου ΤΩΡΑ, είναι πολύ πιθανό να δεις την ρόγα μου... ΤΟΣΟ μου σηκώθηκε η τρίχα. :worship: Οτι και να πω ειναι λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 25, 2013 #1305 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Γενικά έχω την εντύπωση ότι τα ασιατικά δεν κάνουν τόσο πολύ έρευνα για πενταετή αχρήστευση του προϊόντος και έτσι κρατάνε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 26, 2013 #1306 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 είναι απλό γιατί προτιμώ τον φιλελευθερισμό από τον κομμουνισμό. Το λέει και στο όνομα του. Θέλω να είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω και να ορίζω εγώ την μοίρα μου, χωρίς βέβαια να γίνομαι βάρος στους υπόλοιπους, να τους προσβάλλω και να τους ενοχλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 26, 2013 #1307 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 οοοοοοοοο μπήκα στις κορυφαίες ατάκες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 26, 2013 #1308 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Δεν καταλαβαίνω τίποτα java και πρέπει να κάνω μέσα εργασία μέχρι τον Σεπτέμβρη. αααα panic attackΨυχραιμία.Ξέρεις C; Αν ναι τα πετάς όλα μέσα σε ένα αρχείο και γράφει C-like Java. Win - Win από C μόνο τη βιταμίνη :worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 31, 2013 #1309 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Από το "Δείξτε τα ρολόγια σας" (και ενώ τα περισσότερα γατάκια ποστάρουν ρολόγια χειρός) Να και η δική μου συλλογή... Το αριστερό ειναι Tag Heuer, το μεσάιο ειναι και το μακρύτερο (τριφασικό) και το δεξί ειναι της πλάκας. Και τα τρία βέβαια τα έχω πληρώσει χρυσά. Ωραίο νυχάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 24, 2013 #1310 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2013 Μόλις έδωσα το iPhone στη μάνα μου να δει κάτι φωτογραφίες και σάλιωσε το δάχτυλο για να πάει στην επόμενη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Αύγουστος 27, 2013 #1311 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 για να δείξεις το επίπεδο σου, λες και δεν ξέρουμε ότι σε αυτή τη χώρα η πεδία έχει πάει περίπατο... Και η ορθογραφία επίσης! Ψάρωσα στη 1η ανάγνωση, για τι πεδία μιλάει ο φίλος λέω μέσα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 11, 2013 #1312 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2013 (edited) Σε αυτο στην αρχη δεν εδινα σημασια αλλα οταν βρεθηκα σε ενα ταξιδι στη φρανκφουρτη κατω απο βροχη απο τη μια η βροχη και απο την αλλη οτι δε μπορουσα να πιασω καλα τη μηχανη εκανα λαθη και εκοψα τις μυτες απο τους πυργους.για τους φωτογραφους του φορουμ , ειναι σιγουρα ατακα! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2013 από GoMaR σιγουρα οχι σιγουρο :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 11, 2013 #1313 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2013 Είδες το ποστ που έκανα σε απάντηση του παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2013 #1314 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 ουτε ο τσακ νορις δε μπορει να σου απαντησει εσενα.. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 14, 2013 #1315 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 Ήμουνα εκεί, είχα δει τις μολότωφ, δεν τους αδικώ καθόλου αν ποδοπατάνε έναν μολοτωφόρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Σεπτέμβριος 14, 2013 #1316 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 Πριν από λίγο σε καφέ από τον [MENTION=22279]acct[/MENTION] καθώς μιλούσαμε για την Εθνική στο μπάσκετΧάσαμε από τους Φινλανδούς! Στο μόνο που πρέπει να χάνεις από την Φινλανδία είναι στην οδήγηση σε πάγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 14, 2013 #1317 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2013 Πριν από λίγο σε καφέ από τον [MENTION=22279]acct[/MENTION] καθώς μιλούσαμε για την Εθνική στο μπάσκετ Χάσαμε από τους Φινλανδούς! Στο μόνο που πρέπει δικαιούσαι να χάνεις από την Φινλανδία είναι στην οδήγηση σε πάγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 20, 2013 #1318 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 καλα εσυ παντος θα το εβρισκες σιγουρα στη θεση τους οτι ειναι εκτος εγγυησης Δεν μπορω να καταλαβω με τι υφος απαντας, μιας και δεν εχεις ουτε σημεια στίξης, αλλα ουτε κανα smiley...Οποτε δεν σου απαντω... :dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 20, 2013 #1319 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 μουχαχαχαχαχα well said Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 24, 2013 #1320 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 καλησπερα,εχω μια philips 42'' pfl 8404 και ανα 2-3 μερες ανοιγει μονη της κατα τις 6:30.... αμα εκει που αναψει δειξει κανα πηγαδι, τρεχα εξω! Θεούλης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts