Jump to content

Κορυφαίες ατάκες μελών του TheLab.gr (QuoteLab)

unseen

Recommended Posts

Ποια ειναι η γνώμη σας για τα παπουτσια μαιμου ? ψωνίζετε η προτιμάτε τα κανονικα? εγω μονο και μονο επειδη φτιάχνονται απο μαιμου σαν φιλόζωος δεν θα τα φορουσα ΠΟΤΕ και ειμαι κατηγορηματικός σε αυτό.

οποιος έχει αγοράσει να μας πει και ΓΙΑΤΙ το έκανε. (τιμη , ποιότητα κλπ)

Εγώ να σου πω αγοράζω κινέζικα, γιατί οι Κινέζοι έχουν φτάσει το 1.5δις. και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να λιγοστέψουν.

So much WIN

37.000€ #_Τριαντα εφτα χιλιαδες ευρω_# για ενα προβατισιο cυμshot!

εχει χαθει τελειως η λογικη σε αυτον τον πλανητη ή απλα δεν υπηρξε ποτε

Μη πας μακριά...το cυμshot του Ανδρέα Παπανδρέου μας κόστισε κάτι billions.:p

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Αμα δεν εχει ενισχυσεις ο Κασιδιαρης θα φαει ξυλο. Αμα τον δεις βαραει σαν σκατιαρης, τα ποδια ειναι τσιμεντοβεργες δεν δουλευει καθολου ποδια και προσπαθει να βαρεσει με χερια, ουτε λιγο ωμο δεν βαζει :hehe:

/fighting analysis off

:worship:

..

Ειδικά το 3D πιστεύω το έχεις καταλάβει γιατί αυτό δεν είναι είναι σαν τα βιβλιαράκια του αδερφού μου που πίσω είναι τα φυτά πιο πίσω το ηφαίστειο και μπροστά ο δεινόσαυρος ο REX..

:hehe::hehe:

Καλώς ξανάρθες. Αν μπορέσεις να στείλεις ένα mail από το λογαριασμό που έχεις βάλει στο akis23, στο webmaster at thelab dot gr, θα σου δώσουμε το παλιό σου λογαριασμό πίσω :)
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την υποδοχή. :dance3:

akis23 ποιός είναι,admin;

τίποτα, άστο...

Χαμογέλασα

Δεν πάει ο νους, αλλά να γιατί δεν πρέπει να πετάμε τίποτα κάτω.

Όλα επιβαρούν με τον τρόπο τους.

576568_10150865541763133_315823529_n.jpg

Με τις καποτες στις παραλιες τι γινεται ?

Άμα δεις καμιά δεκαοχτούρα να σου φέρνει λίγο να αρχίσεις να ανησυχείς.

:rofl::rofl::rofl:

γιατι αρχηγε μου το αυτοκινητο ειναι macho νεοελληνικη πραγματικοτητα και αποκλειει κατ'εσε καποιος να σκεπτεται υγιως? Μηπως πρεπει να σου απολογηθει κανεις για το που ξοδευει τα λεφτα που βγαζει με τον κοπο του? Μηπως εσυ εισαι μεσα στην μεταναστολαγνεια σου φωτισμενος και εχεις αναστηθει πνευματικα? Μηπως τα αντικειμενα αφαιρουν απο καποιον το δικαιωμα λογου και ερχεσαι εσυ να μας χυσεις (φως)?

Ακραίες καταστάσεις, απαιτούν ακραίες λύσεις.

Βάζεις το Σύριζα να στείλει μπαχαλάκηδες, που δεν νοιάζονται έτσι και αλλιώς για ανθρώπινες ζωές, να κάψει με μολότωφ όλο τον καταυλισμό.

Επειδή έχω λίγη μυωπία!!! σε ποιο δευτερόλεπτο φαίνεται το μαχαίρωμα;
λιγο πριν το δευτερολεπτο που φαινεται οτι τη μολοτοφ στη μαρφιν την πεταξαν συριζαιοι.

Because epic comment is epic