unseen Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 πρωτη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 19, 2004 #142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 οχι......παιζουμε!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Σεπτέμβριος 20, 2004 #143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Εγω θυμαμαι μια απο το pctech ακομα που ειχε να κανει με αγγουρια και τζατζικια...... Που την θυμηθηκες αυτην την φαση....LL_NEO VS TOMHEL...:rant: :rant: :rant: :rant: :OT: Ο Billyvan τι κανει...δωσε χαιρετισματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 22, 2004 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:09] Εγω δε μπορω να μεινω ξυπνιος μεχρι αργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 22, 2004 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2004 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr1ον θύμησε μου πως να μπω σε Safe mode γιατι εγω είχα την εντύπωση ότι έμπαινε αν πατούσες το Shit κατά την εκκίνηση... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Τσουκου-τσουκου,πεταγετε ενα παραθυρακι που μου λεει Το είχε πει ο manosone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από manosone E,δωσ΄του και αφτου μια,να παει στο καλο.Αφου φωναζει."Αλλαξε με ρεεεεεεεε...!:giveup: .Δοκιμασεσ να το βαλεις σε αλλο PC? No comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από manosone n1k3man..κανε αυτο που ειπε ο SetoS..!Αστο ανοικτο,και μετα ετσι οπως θα περνας τυχαια...,ριχτου μια και κανε πως δεν το ειδες:whistling.Ε,και αμα σου αντιμιλησει,κοπανα του μια καλη και θα δεις για ποτε θα το βουλωσει.. Αυτο το παιδι εχει καλες ατακες..:Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Hero :hehe: Ετσι θυμομουν απο τα...πιο παλια win (δεν θυμαμαι πια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2004 #151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr Ετσι θυμομουν απο τα...πιο παλια win (δεν θυμαμαι πια) :hehe: Έριξες ατάκα στο thread με τις ατάκες. Owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 #152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Κάλος δεν ειμαι? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 6, 2004 #153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Snake Ναι για freeware αλλά για προγραμματάκια όπως norton, zone alarm pro κτλ.(’μα υπάρχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 7, 2004 #154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ατακα δεν ειναι ,αλλα ειναι το νεο αβαταρ του jax7480 Προσπαθω να βγω απο το ψυχολογικο μου αδιεξοδο αλλα δεν θυμαμαι ρε γμτ απο που μπηκα ! Ολες με θελουν για το κορμι μου ! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 7, 2004 #155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 20:13] Ατακα δεν ειναι ,αλλα ειναι το νεο αβαταρ του jax7480 Προσπαθω να βγω απο το ψυχολογικο μου αδιεξοδο αλλα δεν θυμαμαι ρε γμτ απο που μπηκα ! Ολες με θελουν για το κορμι μου ! :clap: http://www.arkas.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 7, 2004 #156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ευχαριστω ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 12, 2004 #157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Χρήστης μου στέλνει pm για κάτι που είχα βάλει σε αγγελία, του στέλνω το τηλέφωνο μου να με πάρει να συνενοηθούμε και δεν πήρε ποτέ. Στέλνω ένα pm να ρωτήσω τι έγινε και μου απαντάει: "Ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά το πούλησα" ... και σε αφήνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς έχασες στην πορεία.E ακόμα γελάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 12, 2004 #158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 ....κορυφαιο dj...απλα κορυφαιο....... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 12, 2004 #159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 "RMA the bitch" by Bαγγουρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 12, 2004 #160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Χρήστης μου στέλνει pm για κάτι που είχα βάλει σε αγγελία, του στέλνω το τηλέφωνο μου να με πάρει να συνενοηθούμε και δεν πήρε ποτέ. Στέλνω ένα pm να ρωτήσω τι έγινε και μου απαντάει: "Ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά το πούλησα" ... και σε αφήνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς έχασες στην πορεία. E ακόμα γελάω... Πάντως πουλάω ένα το ίδιο στο κουτί του αν ενδιαφέρεσαι!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts