wrong method Νοέμβριος 11, 2011 #1121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 rotflmao, scripta manet Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 15, 2011 #1122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Petaflops!!Το επόμενο μέγεθος της κλίμακας ποιό είναι το FevgaFlops!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 26, 2011 #1123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Και γενικοτερα, με κλειστες ηλεκτρονικες συσκευες θα δυσκολευτεις να κανεις παπαδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 2, 2011 #1124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Πρώτη φορά μου συμβαίνει , να βλέπω κάποιων στο Ελληνικό Ιντερνέτ , που να έχει τόσο πλούσιο βιογραφικό ,σαν και το δικό μου.Epic Post is Epic.-PS: Τι διαμάντια υπάρχουν και έχουν περάσει από αυτό το φόρουμ ρε *ούστη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 20, 2011 #1125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Διαβάζοντας για το Elder Scrolls V: Skyrim ...έλιωσα λέμε...!!! Κυκλοφόρησε. Θείος; Τι είναι ο θείος το έχω δει και αλλού αλλά δεν το έπιασα και η υπέρτατη απάντηση... Ένας τρόπος για να φάνε ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 29, 2011 #1126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Το να θες νέο PC με 1500Ευρώ, να έχεις 19άρα LG κάτω του μετρίου και να μην δώσεις για μια καλή οθόνη 579Ευρώ+ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ηλιθιότητα ever!(για εμένα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 31, 2011 #1127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Epic Post is Epic.-PS: Τι διαμάντια υπάρχουν και έχουν περάσει από αυτό το φόρουμ ρε *ούστη μου...Δεν δικαιούσαι απάντηση, το βιογραφικό σου είναι διάφανο, και φοράς και μάσκα. Απο την άλλη για τέτοιες χαζομαρούλες έλαβα ειδοποίηση από το σύστημα. Υπάρχει τρόπος να μην ειδοποιούμε για τα κουτσομπολιά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 31, 2011 #1128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Δεν δικαιούσαι απάντηση, το βιογραφικό σου είναι διάφανο, και φοράς και μάσκα. Απο την άλλη για τέτοιες χαζομαρούλες έλαβα ειδοποίηση από το σύστημα. Υπάρχει τρόπος να μην ειδοποιούμε για τα κουτσομπολιά ?Οταν βγαινεις σε ενα κοινο κατι χιλιαδων ατομων και διαφημιζεις ........ τον εαυτο σου ,ειναι απολυτως λογικο κι αναμενομενο να σχολιαστεις.Που ειναι το παραξενο?Βρηκες βολικη την καραμελα περι βιογραφικων και μασκων.Γιατι δεν διαβαζεις μονος σου καποιο κειμενο που εχει γραψει το ατομο που απευθυνεσαι,πριν πεις αυτο το πραγμα?Συνηθως παντως στις online κοινοτητες ,η "αναδειξη" και η "επιβεβαιωση" ειναι δουλεια της κοινοτητας και οχι του ιδιου του χρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 31, 2011 #1129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Κορυφαίες ατάκες μελών του TheLab.grΔεν δικαιούσαι απάντηση, το βιογραφικό σου είναι διάφανο, και φοράς και μάσκα. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 19, 2012 #1130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 Τις γνώσεις που έχω πάνω στην ελληνική γλώσσα και τις χρήσεις τις αμφιβάλω αν τις έχουν 10 εδώ μέσα Συγγενής του overvolt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 19, 2012 #1131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 Θελουμε poll με ποιο επικες απο τις κορυφαιες ατακες μελων του lab.Πλεον υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιανουάριος 20, 2012 #1132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Εχω τα γυαλια στραβομαρας... ολα κομπλε... κατι 2.5 βαθμους εχω και 0.5 αστιγμ. Βλεπω μια χαρουλα.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 23, 2012 #1133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Jesus christ δλδ.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 23, 2012 #1134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 μα τι να λέμε τώρα, δε περίμενα ούτε εγώ ότι θα έκανα τόσο τέλειο Post :man_in_love: Να λέμε ότι έχεις κι εσύ original ατάκα οπότε δεν χρειάζεσαι τις κοπιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 28, 2012 #1135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 όποιος θέλει κουβεντούλα σε τέτοιο επίπεδο, για κάθε μου απάντηση θα μου στέλνει 5 € στο Paypal προκαταβολικά, οι τζαμπατζίδες τέλος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 28, 2012 #1136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 όποιος θέλει κουβεντούλα σε τέτοιο επίπεδο, για κάθε μου απάντηση θα μου στέλνει 5 € στο Paypal προκαταβολικά, οι τζαμπατζίδες τέλος .....Με το που εγινες διασημος ,δεν εχασες χρονο, αρχισες αμεσως την εκμεταλλευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 29, 2012 #1137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 όποιος θέλει κουβεντούλα σε τέτοιο επίπεδο, για κάθε μου απάντηση θα μου στέλνει 5 € στο Paypal προκαταβολικά, οι τζαμπατζίδες τέλος ...- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 4, 2012 #1138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 lol wat? 15 καλαμάκια προσωπικό ρεκόρ. Είχα να φάω μιάμιση μέρα. Γυμνάσιο πήγαινα... :hang3:Να 'ναι καλά τα μανηγύρια. 20 καλαμακια τροω αμα ειμαι φαγωμενος χωρις υπερβολες! Αρκει το σουβλακι να λεει… Μιλάω για 85αρια ε, όχι τα μιικρούλια με το λίγο κρεας. Γιαυτο τονισα την ποιοτητα πχ κατεβαζω ανετα 2 σταβλισιες Ψίτ, γατάκια, ήρεμα γιατί άμα γράψει ο dellmanπόσο μπορεί να φάει θα crashάρει η vBulletin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 9, 2012 #1139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Το βλέμμα της αγελάδας, version 2012 σαν αγελάδα που της δειχνεις cpu wafer Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Φεβρουάριος 14, 2012 #1140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 ηταν φιλος φιλου και μου ζητησε να ποσταρω αγγελια εκ μερους του...τι ακριβως εγινε;Απάντηση...Ενας φιλος φιλου μου ζητησε να σε μπαναρω απο τις αγγελιες για κανα τριμηνο ,εκ μερους του.Αυτο μονο,τιποτε αλλο.respect!EPIC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts