DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2004 #101 Σεπτέμβριος 13, 2004 tr4wanfs->Χμμμ... τί είναι τα mosfet; mpla mpla mpla Nos-Dio->Ελαμψε και Φωτισε τον κόσμο ΟΛΟ!!!! "και χαρακτηριζονται ετσι επειδη δεν κανουν θορυβο.Υπαρχουν τρανζιστορ που ακουγονται..ακους τα ηλεκτρονια που χτυπουν επανω τους ουσιαστικα!" δπλή έτσι;;;;; μη μπερδευτεί κανείς.... 1.Δεν ακούγονται! 2.Αν ακούγονταν δεν θα άκουγες τίποτα άλλο απο απλά ηλεκτρόνια που σου χτυπαν την πόρτα Παν-Επιστήμονας είναι αυτός που καταρρίπτει το ίδιο καλά όλες τις θεωρίες μαζί????
Zarras Σεπτέμβριος 13, 2004 #102 Σεπτέμβριος 13, 2004 εε Dark μη γινεσαι τοσο ...zarras με τα παιδια βρε :flower:
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #103 Σεπτέμβριος 13, 2004 πολυ ειρωνεια DarkSaga, κοψε κατιισως η πρωτη απαντηση σε ολο το thread που χρεαζεται edit
Nos-Dio Σεπτέμβριος 13, 2004 #104 Σεπτέμβριος 13, 2004 DARK θα σου φερω σκαναρισμενο το βιβλιο και φροντισε να το διαγραψεις :rant:
Nos-Dio Σεπτέμβριος 13, 2004 #105 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga tr4wanfs->Χμμμ... τί είναι τα mosfet; mpla mpla mpla Nos-Dio->Ελαμψε και Φωτισε τον κόσμο ΟΛΟ!!!! "και χαρακτηριζονται ετσι επειδη δεν κανουν θορυβο.Υπαρχουν τρανζιστορ που ακουγονται..ακους τα ηλεκτρονια που χτυπουν επανω τους ουσιαστικα!" δπλή έτσι;;;;; μη μπερδευτεί κανείς.... 1.Δεν ακούγονται! 2.Αν ακούγονταν δεν θα άκουγες τίποτα άλλο απο απλά ηλεκτρόνια που σου χτυπαν την πόρτα Παν-Επιστήμονας είναι αυτός που καταρρίπτει το ίδιο καλά όλες τις θεωρίες μαζί???? ποιες θεωριες???αμα ξερεις πες εσυ αλλιως κανεις μοκο!!
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 13, 2004 #106 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:15] πολυ ειρωνεια DarkSaga, κοψε κατιισως η πρωτη απαντηση σε ολο το thread που χρεαζεται edit Αν αρχίσουμε να κόβουμε μάστορα μου πρέπει να αρχίσουμε από την ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ΣΕΛΙΔΑ 3.Δεν έχω διαβάσει κάτι ποιο σκληρό στην ζωή μου.
DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2004 #107 Σεπτέμβριος 13, 2004 έχει ακούσει κανείς ηλεκτρόνια?αν ναι να το σβήσω άλλους τους πάμε και άλλους όχι μου φαίνεται....αν σου φάνηκε σκληρό σβήστο εσύ.
DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2004 #108 Σεπτέμβριος 13, 2004 ρε νος είπα ξεκάθαρα τι σημαίνουν τα αρχικά ΜΟS χέσε μας με τα βιβλία σου.google it, it's faster
Nos-Dio Σεπτέμβριος 13, 2004 #109 Σεπτέμβριος 13, 2004 μα εισαι σοβαρος???ακου κανενα ρυθμιστη για τα φωτα στο σπιτι σου να δεις....υπαρχουν τρανζιτορ που κανουν θορυβο.Κοβω το κεφαλι μου...τωρα τι σημαινει μοσφετ δεν ηξερα και το εμαθα απο εσενα αλλα αυτο που ειπα το εχω διαβασει σε βιβλιο(παλιο μεν αλλα βιβλιο)
RootX Σεπτέμβριος 13, 2004 #110 Σεπτέμβριος 13, 2004 Χαλαρώστε ρε σεις λίγο, τι σας έπιασε Δευτεριάτικα.....
Nos-Dio Σεπτέμβριος 13, 2004 #111 Σεπτέμβριος 13, 2004 καλα θα σε χεσω(αφου μου το ζητας) οταν εχω,τωρα τα εκανα!
astrolabos Σεπτέμβριος 13, 2004 #112 Σεπτέμβριος 13, 2004 Διακοπή για διαφημήσεις και αμέσως μετά και πάλι μαζί.
RootX Σεπτέμβριος 13, 2004 #113 Σεπτέμβριος 13, 2004 Μια και με συνδέετε, θα σας συνδέσω και εγώ παίδες.
sotiris Σεπτέμβριος 13, 2004 #114 Σεπτέμβριος 13, 2004 μα εισαι σοβαρος???ακου κανενα ρυθμιστη για τα φωτα στο σπιτι σου να δεις....υπαρχουν τρανζιτορ που κανουν θορυβο.Κοβω το κεφαλι μου...δεν νομίζω...
RootX Σεπτέμβριος 13, 2004 #115 Σεπτέμβριος 13, 2004 Υπάρχουν Σωτήρη... έχω ένα τρανζιστοράκι στο εξοχικό που χωρίς κεραία ακούς μόνο θόρυβο, :sorry:
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #116 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 15:40] Αν αρχίσουμε να "κόβουμε" μάστορα μου, πρέπει να αρχίσουμε από την πρώτη απάντηση στην σελίδα 3.Δεν έχω διαβάσει κάτι ποιο σκληρό στην ζωή μου. ελα τωρα, καποιες στιγμες με κανεις να αισθανομαι πως κανεις πως δεν καταλαβαινεις.δε μιλησα για την ατακα του Nos-Dio, αλλα για τα ειρωνικα σχολια που μπορει να προκαλεσουν πολλα (οπως προκαλεσαν).σου αρεσει να τσιγκλιζεις, ασε που αποκλειεται να ηταν το πιο σκληρο πραγμα που διαβασες στη ζωη σου. εχεις διαβασει παρα πολλα, για να ειναι τα δικα μου σε τετοιο επιπεδο.
sotiris Σεπτέμβριος 13, 2004 #117 Σεπτέμβριος 13, 2004 Υπάρχουν Σωτήρη... έχω ένα τρανζιστοράκι στο εξοχικό που χωρίς κεραία ακούς μόνο θόρυβο ????? τι εννοείς?νόμιζα ότι αναφερόμασταν σε τρανζίστορ με την έννοια pn,και δη metal oxide semiconductor field effect transistor.
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 13, 2004 #118 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:14] ελα τωρα, καποιες στιγμες με κανεις να αισθανομαι πως κανεις πως δεν καταλαβαινεις.δε μιλησα για την ατακα του Nos-Dio, αλλα για τα ειρωνικα σχολια που μπορει να προκαλεσουν πολλα (οπως προκαλεσαν).σου αρεσει να τσιγκλιζεις, ασε που αποκλειεται να ηταν το πιο σκληρο πραγμα που διαβασες στη ζωη σου. εχεις διαβασει παρα πολλα, για να ειναι τα δικα μου σε τετοιο επιπεδο. Μα δεν μπορώ να καταλάβω!! Μάλλον είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν μπορώ να αποδώσω αυτό που σκέπτομαι.Αναφέρομε στην πρώτη απάντηση της τρίτης σελίδας. Εκεί γράφτηκε σαν ατάκα προς μνημόνευση, η προτροπή προς τον Πέπα να αυτοκτονήσει.
DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2004 #119 Σεπτέμβριος 13, 2004 να ρωτήσω κάτι?το ότι το φωτιστικό στο εξοχικό τσιρτσιρίζει σημαίνει οτι ακούς τα ηλεκτρόνια;άκυρο τρελό.τα ηλεκτρόνια στο CERN ίσως να μπυγκρίζουν λίγο,δεν γνωρίζω.αλλα μου αρέσει όταν δεν ξ'ερω να μη λέω τίποτα.καλύτερα δεν έιναι έτσι?
RootX Σεπτέμβριος 13, 2004 #120 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris ????? τι εννοείς?νόμιζα ότι αναφερόμασταν σε τρανζίστορ με την έννοια pn,και δη metal oxide semiconductor field effect transistor. Πλάκα έκανα Σωτήρη, σαφώς και η κουβέντα ήταν για τα mosfets(στο άλλο thread) απλά σκέφτηκα να συνδράμω σε ετούτο, με μία ατάκα που ταιριάζει στο θέμα του.
Recommended Posts