billpeppas Αύγουστος 20, 2011 #1101 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Ας μου επιτραπεί please να βάλω για μια φορά έναν από msn, γιατί είναι πολύ epic για να πάει χαμένη Του είχα πει, ότι τους Sandy Bridge τους δοκιμάζω αρχικά με κανονικά παγάκια από την κατάψυξη για να δω αν αξίζουνε δοκιμή σε άζωτο ή ξηρό πάγο. Από εκεί του προέκυψε η παραπάνω ερώτηση σήμερα ( αν αφήνεις το νερό από τα λιωμένα παγάκια δεν πιάνεις καλές θερμοκρασίες βάζοντας απλά νέα παγάκια μέσα, πρέπει να το βγάζεις το νερό ) Στις κακιές ώρες, μπορείς να βάζεις παγάκια από vodka Γιωργάκη, να πίνεις και να ξεχνάς τα κακά score Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 28, 2011 #1102 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 "Εγω πιστευω οτι πρεπει να λειτουργησει η Ελλαδα με κανονες τραπεζης με το 10% αποθεματικο... Εχουμε 1 Ακροπολη, 1 Μυκονο, 1 Χαλκιδικη? Ε, πλεον θα λεμε οτι εχουμε 10. Εχουμε περιθωριο να τις πουλησουμε 9 φορες... Ο φοβος μας θα ειναι μην τυχον ερθουν ΟΛΟΙ μαζι και οι 9 να την θελουν την ιδια στιγμη "Mykonos Run" τα 'πε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 29, 2011 #1103 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 ερωταπαντήσεις στο ΠοΘ Κωστάκη; I am above the law! Κοίταξα πάνω και δεν είδα κανένα Έλιωσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 7, 2011 #1104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 (edited) Ελεος ρε παιδια με το "εχει ξανα μπει" Δλδ οταν γυρναει η γκομενα/γυναικα/γκομενος (με οτι βολευεται ο καθενας) κ σας λεει "παμε παλι" τι τους λετε ? "εχει ξανα μπει"? Οχι βεβαια! βουρρρ στο πατσα κ ειμαι σιγουρος οτι κανενας σας δν προσπαθει να θυμηθει αν το εχει ξανα βαλει ο dunkel h unick (που το πιο πιθανο ειναι να τη εχει σφυριξει ο τσακονας η φραγμας αλλα τεσπα) Αστεια βιντεο/φωτο/ανεκδοτα ειναι μας κανουν να γελαμε οποτε το να τα ξανα δουμε δεν χανεται κ ο κοσμος. Πριν ποσταρει ο καθενας πρεπει να κανει ερευνα 5-10 σελιδες πισω ? Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κανεις ασφαλης καταργηση υλικου, ποιος εχει χρονο για ερευνα? Στο τελος καταληγουμε να εχουμε μιση σελιδα με τα quotes απο αυτα που εχουν ξανα μπει! Έγραψε! edit: bolds. ατάκες mode καλάσνικοφ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2011 από dimitris_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2011 #1105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 το κατεβαζω τωρα απο STEAM ! ! ! Βασικα για να μπω στο πνευμα ποιος σκατα ειναι αυτος ο "θειος" που ολοι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 12, 2011 #1106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Τελικά πού είναι ο Άστρο; Παίζει Τζιβιτζιλέισον 5. τζιβιτζιλέισον Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatsumi1 Σεπτέμβριος 13, 2011 #1107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Απαντηση του Gomar στο θεμα "Εξαγωγη ηχου απο βιντεο".... βαζεις το βιντεο να παιζει , δυναμωνεις τα ηχεια , παιρνεις το μικροφωνο και πατας το rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 13, 2011 #1108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 (αεριοι γιγαντες, αποτυχημενα αστερια κλπ). Ποιος είσαι εσύ που θα τα πεις αποτυχημένα; Υπάρχει CV πλανητών και άμα δεν έχουν ζωή δε βρίσκουν δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 15, 2011 #1109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Καλησπερα....remember me?:...:Battleblog #11: Every Battlefield 3 multiplayer game mode explained Battlefield Blog ΕλεοC!!! Μέχρι και στο BF3 μας έβαλαν διόδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 17, 2011 #1110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Δέν τη βρίσκω με την όλη κοινωνική δικτύωση που πίσω της κρύβονται πολλά. Έχω τηλέφωνο αν θέλει κάποιος να μου πεί κατί, κι αν πέρνει ώρα παω για ένα καφέ και τα λέω face2face που λέν και στο χωριό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 22, 2011 #1111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 refbackLinkBack awaiting moderation. Double-click this icon to approve. Double-click this icon to delete linkback. Double-click this icon to ban entire domain. Να ρωτήσω. αυτό εδώ το βλέπει κανένας υπεύθυνος στο πλαίσιο? | myPlaisio.gr This thread Refback Χθες 14:1 KILLED by plaisio, Niiiiiice! Touche! ^What? Δεν είναι τίποτα. Το μποτ κάνει καλιμπράρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Οκτώβριος 5, 2011 #1112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 και όλα αυτα απογοητευςη... αυτο δεν ειναι beta αλλά τρομπέτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 10, 2011 #1113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Οταν σας χτυπησει την πορτα ο δικαστικος επιμελητης μην παραλειψετε να του πειτε οτι ο Wizard! και η Μαρια Γκαλετακη δεν σας ειπαν τιποτα για αυτο.Ειμαι σιγουρος πως θα φυγει κλαιγοντας.Έχει ο άθλιος έφεση μερικές φορές. Μου βγήκε ο καφές από τη μύτη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 11, 2011 #1114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Colombiana: 7/10.Ίσως είναι μεγάλο το 7αράκι, αλλά μου άρεσε η ηθοποιός. Το σενάριο κλασικό. Κορίτσι χάνει γονείς από δολοφόνους. Κορίτσι την γλιτώνει. Μεγαλώνει. Παίρνει εκδίκηση. Σελήνη αγαπάει Αλέξη.:clap::clap::clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 18, 2011 #1115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 ...και θυμιζει μπιχλικο dual γεμιστηρα απο ΑΚ στα χερια τυροβρωμικουλου τσετσενου αυτονομιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Οκτώβριος 27, 2011 #1116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 όταν το πάρω, Isabella_92όλοι οι καμμένοι θα νομίζουν ότι είμαι κορίτσι και θα λυπούνται να με χτυπήσουν και όταν καθαρίζω κόσμο θα τσούζει που τους καθάρισε ένα 19χρονο κορίτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 30, 2011 #1117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Ρε παιδες τοσο δυσκολο ειναι να γραψετε 4 γραμμες κειμενο?Τι πετατε τιτλο/βαθμο λες και κατι πρεπει να μου πει εμμενα προσωπικα αυτο.... Inception 0/10. και αυτό : H διαφορα ειναι εντονη οταν μπαινω με το RAID/640 AAKSΜε SSD....τι να λεει. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΜΕ. Απυθμενο μισος στη google. Του chrome το update, το raid μου σκοτώνει - μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 31, 2011 #1118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 ( μην πείς θα κάνει 0.1s πιο γρήγορα το encoding γιατί θα βαρέσω ένεση με ceramique ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 1, 2011 #1119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Τι είναι ο θείος το έχω δει και αλλού αλλά δεν το έπιασαΈνας τρόπος για να φάνε ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 11, 2011 #1120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 skatomalakes aggloi,edwsa 67 lires kai to paixnidi den hrthe :rant::rant::rant:μεταφερετε το ποστ οπου θελετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts