chrisbmw150 Σεπτέμβριος 6, 2004 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Η κορυφαια ατάκα ήταν του dag " Επιτέλους winrar (Sp1) κατω απο 2 λεπτα.... 1:89 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 7, 2004 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από chrisbmw150 [Σήμερα, στις 00:56] Η κορυφαια ατάκα ήταν του dag " Επιτέλους winrar (Sp1) κατω απο 2 λεπτα.... 1:89 " Δεν το πιστεύω ...... Είπα εγώ τέτοιο πράγμα ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Σεπτέμβριος 7, 2004 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 07:01] Δεν το πιστεύω ...... Είπα εγώ τέτοιο πράγμα ????? xexexexex Ω nai :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 7, 2004 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 OWnage Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Lol Βρε παιδι ας μην λεμε οτι θελουμε .....οχι και κοντρες με τον Ναγκ (Νταγκ ξερεις πως το λεω σε amd εισαι απο τους καλους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Tom Τι είναι αυτός ο hipro5, και γιατί τον χαιρετούν όλοι ???? Αρχική απάντηση από Spyrus 'Eνας ασήμαντος νέος που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα για overclocking.Δε ξέρω μάλλον τα παιδιά τον έχουν μπερδέψει με άλλον! :devil: και έρχεται και η καλή ατάκα, Αρχική απάντηση από kots για να λέμε και καμιά αλήθεια που και που κάτι λίγα ξέρει από overckocking. μπορεί να είναι μεν αρχάριος αλλά προσπαθεί το παιδί και έχει όρεξη. μην στεναχωριέσαι πάντως hipro όλοι κάποτε σε αυτό το στάδιο είμασταν. υπομονή και μελέτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 7, 2004 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 ROTFLMAO Πραγματικα απίθανο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 αμα θες εχω και από το μπάνιο... Υ.Γ. Να ευχαριστήσουμε το ΙΚΕΑ που διεθεσε τα έπιπλα γι αυτο το ριβιου Αρχική απάντηση από JiMk λολ..... χαχα...... Καλά απο το ΙΚΕΑ τα κουβάλισες στην Γαλλία? Αρχική απάντηση από antonisk7 To Παρισι εχει 5 ΙΚΕΑ λές να τα παίρνα από Θεσσαλονίκη ??? Αρχική απάντηση από JiMk Δεν ήξερα ότι είναι πολυεθνική..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Kαι εσυ μωρη ξεφωνημενη χρονιαρες μερες τι φωναζεις αχ καλε παπακαλιατη αχ καλε παπακαλιατη το καλτσον μου και η γοβα ειναι πολυ φευγατη?Ουυυυυυυ !!!!!!!Τωρα που το ξαναβλεπω παει και μοδατη ,..χχιιχιχιχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 7, 2004 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Όλα τα η ατάκα του Αντώνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο λόγος για τον οποίο στήσαμε τον Λάμπη, δια χειρός admin στο offtopic, Αρχική απάντηση από .38-.45 ονειρευομαι καρτες, κι αλλες καρτες, και μνημες πολλες, και λιμοζ μεγαλες, και σαμπανιες ακριβες, πολυ κοσμο και πολλες μικρες με μικρα μπικινια να πλατσουριζουν στις πισινες μου.. κι επειδη ο τσεκις αργει ακομα (αν ερθει), πολυ υγεια και ευτυχια, οπως την εννοει καθενας... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 7, 2004 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:58] Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο λόγος για τον οποίο στήσαμε τον Λάμπη, δια χειρός admin στο offtopic,:hehe: :rofl: :rofl: αυτο εχει φυγει ηδη για μπλουζακι..... με τη συγκαταθεση του κατοχου των πνευματικων δικαιωματων φυσικα.... 38.45 τι νουμερο φορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 7, 2004 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7To Παρισι εχει 5 ΙΚΕΑ λές να τα παίρνα από Θεσσαλονίκη ??? Σιγα μην εχει και Carrefour... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 7, 2004 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 οι πραγματικοι αντρες, δουλευουν 24/7 με 3.8 Volt. τα υπολοιπα ειναι μπλε οδοντοκρεμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 13, 2004 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Κριση μεγαλειου γνωστου admin......Chosen: οι φορητες DDR ποσα pins ειναι;ΧΧΧΧΧΧ: δεν ειναι 184;Chosen: καλα αστο (εισαι ασχετος)ΧΧΧΧΧΧ: τι λε ρε;ΧΧΧΧΧΧ: ειμαι αντμιν!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Σεπτέμβριος 13, 2004 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 αλλη μια σχετικα με το maximizer tou hipro.. Αρχική απάντηση από xylokastro θέλω κι εγω ένα!!!αλήθεια , τι θα κανει στις μνήμες μας αυτό το εργαλείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 13, 2004 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Κριση μεγαλειου γνωστου admin... ... Chosen: οι φορητες DDR ποσα pins ειναι; ΧΧΧΧΧΧ: δεν ειναι 184; Chosen: καλα αστο (εισαι ασχετος) ΧΧΧΧΧΧ: τι λε ρε; ΧΧΧΧΧΧ: ειμαι αντμιν! ... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 παραποιηση μεγιστη.δε βαζω ποτε θαυμαστικα στο msn.ειδικα οταν κανω τετοιες δηλωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2004 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αυτοκάρφωμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 η αληθεια ποτέ δεν κρυβεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts