Κωστάκης Μάϊος 25, 2011 #1041 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 ''Τα ΜΑΤ ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΑ , θελουν την φροντιδα τους, θελουν τις γλυκες τους αλλα θελουν και την αγριαδα τους για να θυμουνται πως ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που βλεπουν απεναντι τους και οχι εκεινα.''Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsakonas Μάϊος 25, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1042 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Το βλέπω και ανεβάζω με HellasVagabond:Εχω κατι που στανταρ τις ριχνει ολες.Ναι ναι ναιΕγω γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτες δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτό το αυτή η σχεση αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπα με ότι αυτό εγω δεν δεν καν ηθελα αυτη είπε όχι λέει θέλω να γίνειΕ και μετά εγω είπα όχι λεωε λέω δεν θα δεν θα γίνειθα κάνει γίνει αυτό παλι νέος νέος Hellas Vagabond για να ορίσει για να για να ξαναπεσει καμμια σφαλιαρα––Όχι δεν πειράζει..εμενα δεν με πειράζει ας γίνει όποτε θα κάνει όπως θα ορίσει πάλι η αυτη η μπιατς–Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπε, είπε κοιτάξτε αυτη ότι ότι ότι βαραωόχι δεν ηθέλα για να γίνει το νταλαβερι ε και εγω ύστερα είπα εντάξει θέλω εε δε θέλω κι εμείς και αυτη ύστερα, μετά εγω αφού είπα έιπα αυτό που θέλω άμα δε θέλω και εγω το αλλάξα και λέω εντάξει δεν, ούτε και εγω θέλω μετά είπε η μπιατς πάλι ότι , ξέρεις εγω λέει θέλω να μου ριχνεις καμμια ε εγω όμως μετά δε δεχτηκα μετά από όλα αυτά και είπα να γίνει όποτε το κάνει να μου κατσει η μπιατςΑυτό Ακριβώς.Τίποτα άλλο 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση billpeppas Μάϊος 25, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1043 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Tsak πολύ edessaikos-ogunsoto argo χρησιμοποιείς τελευταία, κοίτα μην σου γίνει χουνέρι και πεις κανα "το τέλει το εξώντικο αλλά εγκω ντεν το ήτελα, τελικά όμως το τέλαμε, αλλά αυτοί ντεν το ντίνανε, όμως θέλανε αυτοί, τότε ντεν τέλαμε εμείς όμως. Πότς γκένειν ατό μίστρε πρόεντρε?" 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 25, 2011 #1044 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 rockz ballz Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 25, 2011 #1045 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 δε ξερω,αλλα μολις το διαβασα πρεπει να επαθα δυσλεξια:sick: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 25, 2011 #1046 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 ε δεν παλεύω με αυτή την κατάσταση !! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 26, 2011 #1047 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Το βλέπω και ανεβάζω με HellasVagabond:http://www.thelab.gr/46118-post5.html 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 29, 2011 #1048 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Χτες ιζολ με λβλ1 θυμηθηκα μια αττακα πουχα πει παλια σε μια μπιατςΜπιατς : -Που θα κανεις πρωτοχρονια?Τσακωνας : -Μεσα σου! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 29, 2011 #1049 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Χτες ιζολ με λβλ1 θυμηθηκα μια αττακα πουχα πει παλια σε μια μπιατςΜπιατς : -Που θα κανεις πρωτοχρονια? Τσακωνας : -Μεσα σου! LOL :clap: Συνέχεια στον διάλογο δεν βλέπω, οπότε σίγουρα δεν ήτανε ξανθιά ( αν ήταν ξανθιά θα είχε ρωτήσει "Πού μέσα μου?" ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 29, 2011 #1050 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 τσακ, θέλω και συνέχεια του διαλούγου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 29, 2011 #1051 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 σε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 29, 2011 #1052 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 τσακ, θέλω και συνέχεια του διαλούγου! Όπως αντιλαμβάνεσαι η συνεχεία θα απαιτεί φώτος για να καταλάβεις τι έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 29, 2011 #1053 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 σε πμ rojer that κοκκινε! Όπως αντιλαμβάνεσαι η συνεχεία θα απαιτεί φώτος για να καταλάβεις τι έγινε απο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 29, 2011 #1054 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 απο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι Ε ναι τι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 29, 2011 #1055 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Στο Official cars, motors κτλπ Μυρίζει όντως φράουλα; Αυτο με ρωτανε και οι μπιτσιζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 31, 2011 #1056 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Πιστεύω πως μερικοί απο σας θα έχετε ακούσει για αυτή την ομάδα. Μερικές πληροφορίεςΟμάδα Έψιλον - Βικιπαίδεια Τι πιστεύεται?Υπάρχει ή μια ακόμα προπαγάνδα? Ρε... θα δει κανένας επισκέπτης τέτοια τοπικ και δεν θα εγγραφεί στο Λάμπη ή ακόμα χειρότερα, θα γραφτεί Γειά σου ρε Άστρο :triniti: :triniti: :triniti: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 31, 2011 #1057 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 ειμαι ψωναρα που βαζω τις αττακες μου το ξερω,αλλα δεν φταιω ρε γμτ μου δινουν συνεχως πασεςΔινω την καρτα σε μια μπιατςΜπιατς -Ωχ που να το βαλω αυτο τωρα ?Τσακωνας -Βλεπω να μου την ξανακανεις αυτην την ερωτηση.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 31, 2011 #1058 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Είσαι αλλά στάζεις! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Ιούνιος 1, 2011 #1059 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 ....στάζει ατάκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 1, 2011 #1060 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Σταζει ΜΠΙΤΣΙΖ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts