kreach Μάϊος 4, 2011 #1021 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 το ειπε ο ενας.... οι αλλοι 4 που ειναι? (no hard feelings ) ωωωωωωωωω τι σου'πε! τα μισά να μου έλεγαν ε Obvious troll is obvious Αυτά είναι! Edit: Διαβάστε τα Ανέκδοτα (τελευταία σελίδα) για να δείτε πως όλα... ξεκινούν από τον Astro! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 6, 2011 #1022 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 μπήκε το άθλιο (όχι που δε θα μπαινε), αλλά μέχρι να μπει μου έβγαλε το λάδι...:fist: Αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ένα "Με λίγο λάδι ΟΛΑ γίνονται" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 6, 2011 #1023 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Πραγματικα θαυμαζω τους ανθρωπους που θαυμαζουν ενα μηχανημα που δεν μπορει να παιξει πρ0ν. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 17, 2011 #1024 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 δυστυχως ομως μια φορα εισαι νεος.Ποτε ξανα.Μια φορα εχεις χρονο για μπιτσιζ/καρριερα/$$$$.Στα 40σαμθινγκ ειναι λιγο αργα.Το φέρνω εδώ για να μην χαθεί.Υπομονή έχω. Αν με βοηθήσει λίγο η τύχη , όταν θα είσαι 40 θα έρθω σε κάποια μάζωξη με αυτή τη φράση γραμμένη σε πετσί από παπούτσι και θα το ακουμπήσω δίπλα σου.Στοίχημα ότι θα το αρπάξεις και θα το φας : ) 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 17, 2011 #1025 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Μέχρι τα 40 έχεις τον χρόνο μόνο, μετά τα 40 (αν είσαι τυχερός) έχεις χρόνο και λεφτά για όλ' αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 17, 2011 #1026 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Το φέρνω εδώ για να μην χαθεί.Υπομονή έχω. Αν με βοηθήσει λίγο η τύχη , όταν θα είσαι 40 θα έρθω σε κάποια μάζωξη με αυτή τη φράση γραμμένη σε πετσί από παπούτσι και θα το ακουμπήσω δίπλα σου. Στοίχημα ότι θα το αρπάξεις και θα το φας : ) ΟΚ ,παει στο στοιχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση racer Μάϊος 19, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1027 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Όλο το post ήταν αλλά ξεχωρίζω αυτό θα μπει και κανενα overvolt να μας πει για τον φακο κηροζινης που ειχε παρει το 1968 και ακομα συντηρει και φεγγει μια χαρα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 19, 2011 #1028 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 εγώ πάντως έχω μια σόμπα κυροζάν για 100τμ και την συντηρώ μια χαρά!:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση papatsonis Μάϊος 21, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1029 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 πραγματικά "έλιωσα" kudos PeriklisΠριν από λίγα λεπτά σκότωσα ένα κουνούπι με μαύρα κίτρινα πόδια. Οι πιθανότητες να ήταν κάτι πιο επικίνδυνο από φίλαθλος της ΑΕΚ ποιες είναι? 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 22, 2011 #1030 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 :hehe::hehe::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση qbiefox Μάϊος 23, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1031 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 όπου ακούς πολλά κεράσια κόψε τα ναρκωτικά, τα κεράσια δεν μιλάνε!! 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 23, 2011 #1032 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες επιτέλους μπήκα :hehe: θα συνεχίσω έτσι :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση KoMM Μάϊος 24, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1033 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 εγω δεν ειμαι φλωρος σαν τους περισσοτερους ελληνες, εγω και ομοιοι μου, αν κατεβουμε, θα θρηνισουμε δεκαδες θυματα απο την πλευρα των ΜΑΤ...δεν δεχομαι ουτε την καρπαζια ουτε το "γκλοπ" να με χτυπα...οταν η ******* εχει βαρεσει υπερυθρο... 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 24, 2011 #1034 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 lol "εμένα που με βλέπεις..." 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 24, 2011 #1035 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 το αποτέλεσμα 100 τραβηγμάτων μ***ας την ημέρα άμα την κάνεις την πατάτα μετά το θες η δεν το θες το γκλοκ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάϊος 24, 2011 #1036 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 να χω τα ΜΑΤ να με διωχνουν.? εγω δεν ειμαι φλωρος σαν τους περισσοτερους ελληνες, εγω και ομοιοι μου, αν κατεβουμε, θα θρηνισουμε δεκαδες θυματα απο την πλευρα των ΜΑΤ...δεν δεχομαι ουτε την καρπαζια ουτε το "γκλοπ" να με χτυπα...Άνετα, από τα πιο ουσιαστικά post που 'χουν γίνει σε αυτό το forum. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 25, 2011 #1037 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Η μετριοφροσύνη στο αποκορύφωμα της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 25, 2011 #1038 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Άνετα, από τα πιο ουσιαστικά post που 'χουν γίνει σε αυτό το forum.Το βλέπω και ανεβάζω με HellasVagabond:Chosen μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο γυναικες γιαυτο λες οτι λες.Ρωτηστε λιγο γυναικες φιλες που εχετε ολοι αν γουσταρουν που και που αγριαδες ( χαστουκια , υψωμα της φωνης. ) και μετα μπορουμε να συζητησουμε για το τι θελουν οι γυναικες.Εχουμε γεμισει βουτυροπαιδα εκει εξω και οι γυναικες μας δουλευουν η μηπως δεν το βλεπουμε καθε μερα που λενε "Χαθηκανε οι αντρες". Τι νομιζετε πως οταν λενε αντρες εννοουν αντρες που κανουν τα παντα για εκεινες και τους φερονται παντα γλυκα ??Οι γυναικες ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ , θελουν την φροντιδα τους, θελουν τις γλυκες τους αλλα θελουν και την αγριαδα τους για να θυμουνται πως ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που βλεπουν απεναντι τους και οχι εκεινες.Οσοι μπορεσαν καταλαβαν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Jaco Μάϊος 25, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1039 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Combo HellasVagabond feat. hyperion Αρχικό μήνυμα απο HellasVagabond feat. hyperion Chosen μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο ΜΑΤ γιαυτο λες οτι λες. Ρωτηστε λιγο ΜΑΤ φιλες που εχετε ολοι αν γουσταρουν που και που αγριαδες ( χαστουκια , υψωμα της φωνης. ) και μετα μπορουμε να συζητησουμε για το τι θελουν τα ΜΑΤ. Εχουμε γεμισει βουτυροπαιδα εκει εξω και τα ΜΑΤ μας δουλευουν η μηπως δεν το βλεπουμε καθε μερα που λενε "Χαθηκανε οι αντρες". Τι νομιζετε πως οταν λενε αντρες εννοουν αντρες που κανουν τα παντα για εκείνους και τους φερονται παντα γλυκα ?? Τα ΜΑΤ ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΑ , θελουν την φροντιδα τους, θελουν τις γλυκες τους αλλα θελουν και την αγριαδα τους για να θυμουνται πως ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που βλεπουν απεναντι τους και οχι εκεινα. Οσοι μπορεσαν καταλαβαν. 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 25, 2011 #1040 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts