ZAK Αύγουστος 26, 2004 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Ρε παιδιά τί γ@μ@τες ατάκες είναι αυτές. Ειδικά ο Terminator είναι όλα τα λεφτά!! Και σε άλλο forum που είμουν είχα δει πολλά, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο....Ειδικά : Rootx: Xεχε, στην αριθμητική μας τα χάλασε λίγο. 16multi x 303 fsb = 7GHz, lol. Terminator : ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η Μ***ΚΙΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 26, 2004 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Ποτε μην λογομαχεις με ενα χαζο.Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω πειρας!posted by Ison. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 27, 2004 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 ζω σε μια τραγιδία ταδε εφη ταραμαςΑυτή η αμοιβαία έλξη γνωρίζεις ότι διασώζεται του διασυρμού από την μη συνάντηση μας. ΓιαγκΤ σε εκδηλωση θαυμασμου απο admin γνωστου forum προς το πρόσωπό του. αλλος admin του ιδιου forum, επιβεβαιωσε τη σιγουρη πορεια προς το διασυρμο, ιντερνετικων σχεσεων που καταληγουν στη συναντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 28, 2004 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 :worship: :worship: :worship: Αν βλεπεσαι.....μπορεις να πουλησεις και το κορμι σου. Σιγουρο χρημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 28, 2004 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Κάποιος είχε πεί την λέξη "απιστευtable" φοβερό νομίζω ήταν ο fanis, δεν θυμάμαι αλλά έχει γίνει slogan. Ναστε καλά ρε παιδιά έχω χρόνια να γελάσω έτσι :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 28, 2004 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 "35 Mobile, ενας καλος δεν θα μου πεσει;..."Icy20 (Predator, Μαριος, Μητσοτακης κλπ) δοκιμαζοντας την τυχη του σε ομαδικη παραγγελεια Athlon XP Mobile απο Αγγλια μεσω μελους του PcTech. Φυσικα απεδειχθει μπανανα και φυσικα ηταν η τελευταια του αποπειρα σε SoA πριν το γυρισει σε Intel μπανανες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Αύγουστος 28, 2004 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ''Αφού σημάζεψες το case σου και δεν έπεσε η θερμοκρασία , τότε σημάζεψε λίγο το δωμάτιό σου.''Τάδε έφη ο υποφαινόμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2004 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:39] To μποξεράκι θα λέει: Because TheLab boys do it better :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 28, 2004 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 θα καψω το πισι μου στην πλατεια του χωριου, αν μαζεψετε 3% στις εκλογες χοχοχοχοχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 29, 2004 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ατακα από Nycos στην ηρακλειώτικη συνάντηση σχετικά με το wireless."Αυτό δεν είναι plug and play,είναι plug and pray!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 30, 2004 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Απάντηση από jax7480 στην ερώτηση του JiMK αν πωλούνται μνήμες OCZ στην Αθήνα... Εννοειτε οτι υπαρχει.Απλα ΟΛΑ τα μελη του φορουμ της Αθηνας σου το κρατανε κρυφο και αγοραζουν απο εξω.... :laughing: :worship: :worship: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 1, 2004 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Σε ερωτηση του Unstoppable να ποσταρει 3d benches:Αρχική απάντηση από Dagalidis... και να μου βγείς από πάνω με το Χ800 που έχεις και να με βαρέσει κανένα εγκεφαλικό.... Αμ δε σφάξανε.... "DENIED" κανονικοτατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 1, 2004 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Το μόνο που έχω αλλάξει στο μπαϊος είναι το FSB. Πριν το κάνω νήστεψα τρεις μέρες και προσευχήθηκα επί μακρόν. Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Τα μπισκότα ενεργοποιημένα. Ο τοίχος της φωτιάς σβηστός. Τίποτα, όχι μόνο τώρα, εδώ και τρεις μέρες ασκούμε. Μάλλον πρόκειται για κατάρα. :worship: :clap: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 1, 2004 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από RootX :worship: :clap: :worship: Aπο τα πλεον καλύτερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 1, 2004 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Σε ερωτηση του Unstoppable να ποσταρει 3d benches: "DENIED" κανονικοτατο! Ρε είσαι εντελώς πειραγμένος λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 1, 2004 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 σχετικα με τις μλκς του αρχηγου stamatas Αρχική απάντηση από paschalia Καλα βολτες το κανετε το τοπικ ..? Αρχική απάντηση από DJD Το βγάλαμε βόλτα να κάνει πιπί μη λερώσει το σαλόνι.. θα το ξαναβάλουμε μέσα αργότερα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 6, 2004 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 JiMk μετά την περιοδεία του στην Aθήνα:"Έχω την υποψία ότι με συμπαθήσατε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 6, 2004 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αυτό δεν είναι ατάκα . έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 6, 2004 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αυτό δεν είναι ατάκα . έλεος Εγω θυμαμαι μια απο το pctech ακομα που ειχε να κανει με αγγουρια και τζατζικια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 6, 2004 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 17:07] Εγω θυμαμαι μια απο το pctech ακομα που ειχε να κανει με αγγουρια και τζατζικια...... Καλή αυτή, ήταν, είναι, και θα είναι ALL THE ******* MONEY !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts