Xero Μάρτιος 3, 2011 #1001 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 (edited) Με αφορμη μια συζητηση που ειχαμε παλαιοτερα σχετικα με ταττοο και μιας και σημερα επεσα πανω σε αυτο Episode 1Ειπα να ανοιξω θεμα που θα αφορα τα τατουαζ. Εμπιστευτα και καθαρα στουδιο, εικονες, ιδεες, προβληματισμοι κλπ.. Σχολια τυπου "αυτα ειναι του Σατανα" και τα σχετικα να λειπουν Πολύ καλά τατουατζίδικα έχει στον Tatooine. Να προσέχεις όμως τα Sarlacc. Sry αλλά επειδή έχω παίξει kotor το βρήκα κορυφαίο :clap::clap::fist: Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2011 από Xero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 3, 2011 #1002 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 kotor? μα στην πρώτη τριλογία ο Λουκ μεγάλωσε στον Τatooine έπρεπε να το ξέρεις απο εκεί. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 4, 2011 #1003 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 ΠΑΝΤΕΛΗ ΗΡΕΜΙΣΕ, ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ!!!!ΣΙΜΟ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ!!Πιστεύω η φράση άνετα κάνει διεθνή καριέρα : D 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 11, 2011 #1004 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Μεσω ΚΤΕΛ: Κανεις εναν κοπο και το πας ως εκει, πληρωνεις μεταφορικα (περιπου 10 ευρω) σου κοβουν αποδειξη και παει ασυνοδευτο.Το παραλαμβανω εγω απο την αποθηκη στο ΚΤΕΛ της πολης μου. Επισης, την UD9 αποκλειεται να την παιρνει, μιας και το κουτι εχει 7 expansion slots. Υποθέτω ότι αυτή η διαδικασία προϋποθέτει την καλη προαίρεση και των δυο μας. Αυτη η διαδικασια, προυποθετει οτι θα σου καταθεσω τα λεφτα, και οτι θα μου το στειλεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση vic Μάρτιος 11, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1005 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Παράθεση:10.Εάν η σεξουαλική σας επαφή δεν είναι από την φυσιολογική οδό, ΜΗ ξεγελιέστε. Η παραφύση σχέση, ο στοματικός έρωτας ή και ακόμα ένα δυνατό «δαγκωτό» φιλί, εσυ πας και τα διαδιδεις αυτα αχρειε και μετα δεν δινουν κ@λο οι βλαμμενες? 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση o polonos Μάρτιος 18, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1006 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Τα HTC είναι μακράν τα πιο 'σοβαρά' κινητά της αγοράς, μακρυά από καγκουριλίκια τύπου iPhone.Όποιος ζητάει αξιόπιστο smartphone με πολλές δυνατότητες και όχι παιχνίδάκια και facebook, η πρότασή μου είναι μία ΗΤC!Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια...Οι κάγκουρες. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση hayabusa Μάρτιος 18, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1007 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Όσοι το σκέφτεστε για μεταχειρισμένο ipad σκεφτείτε και τις ώρες που έχει περάσει μαζί του ο κάτοχός του στην τουαλέτα... 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 21, 2011 #1008 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Άμα κοπούν οι τσόντες [...] η μοναδική γυμναστική ορισμένων θα σταματήσει τελείως 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Hydra Απρίλιος 6, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1009 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Εγώ προσωπικά unsubscribe από το συγκεκριμένο θέμα γιατί όλο τα ίδια και τα ίδια..... sorry κιόλας.... Θα μπορούσα προσωπικά να γράψω μια ολόκληρη παράγραφο για τα αρνητικά τις συγκεκριμένης εταιρίας, αλλά έχουν ειπωθεί πάρα πολλές φορές και προσωπικά δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι..... 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 9, 2011 #1010 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Έχω φτιάξει ένα συνοπτικό guide επί του θέματος, θα το βάλω στο forum αν ταιριάζει σε κάποιο section και δεν έχει πρόβλημα η Δ.Ο. του lab. ΒΑΛΤΟΝ ΜΑΣ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 13, 2011 #1011 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Η πραγματική ερώτηση είναι άλλη: Από πότε οι δικηγόροι έχουν ηθικά διλήμματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jesus Απρίλιος 14, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1012 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 ξεφτίλα ρε παιδιά... Εδώ έκανε thanks ο Ιησούς, εσύ που κολλάς; 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση racer Απρίλιος 14, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1013 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 χαχαχαχαχα το μάθατε ότι άλλαξε η βαθμολογία στης πανελλήνιες ε; πλέον το άριστα είναι το 24 και όχι το 20... Kαι γιατι να πάει 24,και όχι 25? :fist: για να γίνει ο βαθμός σου σαν την dsl του ΟΤΕ... μέχρι 24 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση racer Απρίλιος 14, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1014 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Ρε έλεος σήμερα :rofl: Ωχ...να σου πω..δεν παιζει να ειναι πανω απο 50 το latency στις πανελλήνιες.. :fist:Αλλιώς την βάψαμε.. Δηλαδή όποιος δε γράφει θα παραπονιέται για lag; ναι, και αντί να ζητάνε επανεξέταση θα κάνουν αιτήσεις για διερεύνηση βλάβης ΦΡΑΓΜΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Απρίλιος 18, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1015 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Συγχωρεστε με για το log απο msn , αλλα μεταξυ λαμπιτων η συζητηση δεν εχει ορια GoMaR says: ρε που θα βρουμε φθηνο αρνιιιιιιι Tasos says: skroutz? ebay 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 18, 2011 #1016 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Συγχωρεστε με για το log απο msn , αλλα μεταξυ λαμπιτων η συζητηση δεν εχει ορια GoMaR says: ρε που θα βρουμε φθηνο αρνιιιιιιι Tasos says: skroutz? ebay Εεεμμμ και εσύ.Πρόσεχε τι ρωτάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Dolly Απρίλιος 19, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1017 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Tsakonasδεν το πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο ... αλλα κατι μαυρο και πρησμενο με περιμενει να το καβαλησω ... 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 21, 2011 #1018 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 μην του την πεις ακομη την ιστορια γιαννη μου.ρωτησα "αυτον απο που τον προσλαβαμε ,πως τον βρηκαμε??"(ετοιμαστειτε για την απαντηση)παλι καλα που τον βρηκαμε,γιατι ο προηγουμενος μας εκλεβε,καθε τρεις και λιγο αλλαζε ολοκληρο το πισι και μας εβαζε να αγορασουμε καινουριο με κανα 1000ρικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 26, 2011 #1019 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 βάλε και το άλλο που λέει κάποιος από κατω ότι δεν βρήκε καινούριο αλλά έκανε 50% έκπτωση στο κλέψιμο :hehe: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 29, 2011 #1020 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Ps4. Τα bit δεν ειναι καρουλια που αν τα βαλεις το μηχανακι σου θα τσουλαει πιο γρηγορα.Παιζει ρολο και το μοτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts