Guest Αύγουστος 12, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από ShamanΠάντως η ατάκα του billpeppas μετράει πολύ!! Ποιος billpeppas ρε σεις? Ο enduracell την είχε πει την ατάκα επειδή είχα πει μια μλκια πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 12, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Γιατι? εβγαλε τριχουλες λες στο επιμαχο σημειο...?μπααααα....! :hehe: Ρε παρε μΑΤΙ O Greekfragma στο LAN PARTY αναφερομενος στη εξαισια γειτονισσα του....! (την οποια με διαβεβαιωσε μολις σημερα οτι θα φωτογραφισει μολις γυρισει απο τις διακοπες του...!) οχι ρε απο την πολλη την μλκ εβγαλε τριχες στις παλαμες :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 12, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Lol Οπως λεμε "μαλιασε η γλωσσα μου" απο το πολυ μπλα μπλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 12, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 καπως ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 12, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 " Εννοείται ότι δεν είμαι ο μόνος που ξέρει πολλά εδώ μέσα " By BillPeppas... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 12, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Με συγχωρείτε αλλά το να εκφράζομαι στα αγγλικά μου είναι πιο εύκολο, απο τον γνωστό επιχειρηματία και τεχνικό Bill PeppasΈχει highlands η Λαμία; απο την αφεντιά μου και ως απάντηση στον μέγα εισαγωγέα και ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων πληροφορικής bill peppas Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 12, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Ποιος billpeppas ρε σεις? Ο enduracell την είχε πει την ατάκα επειδή είχα πει μια μλκια πριν. Nope, η ιστορικη ατακα ανηκει στον πεππα, τα υπολοιπα ειναι αντιγραφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 12, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Ακομη μια ψηφος για την κορυφαια του bill "Ας απαντησει καποιος στο παιδι , εγω δεν προλαβαινω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 12, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Ναι ρε σεις τώρα γελάτε (και γελάμε). Το θέμα είναι ότι έφαγε κράξιμο και αποφάσισε να έρθει σε άλλο forum και να τον τρώμε εκεί στη μάπα. Ρε συ Vagoura σου έχω ένα συμβόλαιο, έχεις κανα καλόπαιδο διαθέσιμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 12, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 "Και να προσέχεις" από τον Πάρη και γενικά όλα τα παιδιά που πίνουν καφεδάκι στο Εγκώμιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 12, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 @chroma! "Αυτά είναι τα Highlands δίπλα στη Λαμία; " :flower: :hi: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4087&highlight=%E2%EB%DD%F0%E5%F4%E5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 12, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Ναι ρε σεις τώρα γελάτε (και γελάμε). Το θέμα είναι ότι έφαγε κράξιμο και αποφάσισε να έρθει σε άλλο forum και να τον τρώμε εκεί στη μάπα. Ρε συ Vagoura σου έχω ένα συμβόλαιο, έχεις κανα καλόπαιδο διαθέσιμο; Eεεε κραξτε τον κ απο κει τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 12, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 "εκανες το κλαμι τφεκι!" by Nedi46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Αύγουστος 12, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 01:53] Όλοι ένας και ένας είμαστε...... και όπως λέει και ένας φίλος μου.... είμαι και εσύ αλλά είσαι κι εγώ :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 12, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Nope, η ιστορικη ατακα ανηκει στον πεππα, τα υπολοιπα ειναι αντιγραφες Μου είπαν να κάνω ένα search και τελικά την είδα την ατάκα από τον peppa. Δεν ήξερα ότι είχαμε πει την ίδια μλκια. Ο shidokanjohn είχε βάλει μια φοβερή ατάκα από τον billpeppa στη sig του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 12, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Σε διαμαχη στο PCTECH AMD VS INTEL(γνωστοι-αγνωστοι dagalidesVS Ιντελαδες) και μετα απο μια σωρια χωσιματα και κορυφαιες ατακες ειχαμε τονDJD, που μας ειχε πρηξει οτι το Bluetooth stick που πηρε δεν δουλευει....DJD - To Bluetooth ΕΠΑΙΞΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, γιατι εχω INTEL...τσακ, τσιμπα ενα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 12, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 Και μια σωρεια απο ΑΤΑΚΕΣ που εγινε ιστοριουλα τελικα...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1968 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 13, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Ολα τα λεφτα ηταν νομιζω μια αγγελια, που ο τυπας ελεγε οτι του ειχε γραψει σε χαρτακι ενας αλλος.."Πες τους η ταδε καρτα γραφικων,οχι αυτη με τα 100 ευρο" κτλ...Απιστευτες ατακες..Αν τη θυμαται κανεις και μπορει να τη βρει..ας την κανει post..εφαγα το λαμπ και δεν τη βρηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 13, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 [Σήμερα, στις 15:13] Ολα τα λεφτα ηταν νομιζω μια αγγελια, που ο τυπας ελεγε οτι του ειχε γραψει σε χαρτακι ενας αλλος.."Πες τους η ταδε καρτα γραφικων,οχι αυτη με τα 100 ευρο" κτλ...Απιστευτες ατακες..Αν τη θυμαται κανεις και μπορει να τη βρει..ας την κανει post..εφαγα το λαμπ και δεν τη βρηκα... Αυτά που έγραφε ο τύπος ήταν ασυνάρτητα, αλλά παρασκεύασαν έδαφος για την ατάκα του RootX : Τα αγοράζω όλα στείλε πμ με λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Αύγουστος 14, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 17:44] Αυτά που έγραφε ο τύπος ήταν ασυνάρτητα, αλλά παρασκεύασαν έδαφος για την ατάκα του RootX : Τα αγοράζω όλα στείλε πμ με λεπτομέρειες. Σωστοοοοοοοοοςςςςςς :clap: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts