Δημοφιλής Δημοσίευση Jerry007 Νοέμβριος 29, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #981 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 γνωρίζει κάποιος ποια η διαφορά σε ένα παντελόνι στο μέγεθος 32R και 32L ?έφαγα το ίντερνετ και δε βρίσκω τι σημαίνουν. Στο R την βαζεις δεξια ενω στο L αριστερα Epicness 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Δεκέμβριος 1, 2010 #982 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Δεν ξέρω άν είναι η ιδέα μου αλλά όντως η κεντρική κάπως έχει αλλάξει...Bug or feature?? μηπως παχυνε απο το poll ? Την ταΐζουμε να παχύνει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 7, 2010 #983 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 λιγα με τον Χαρυ ποττερ γιατι θα σου κανω κανενα αβαντα κενταβρα.. και θα τρεχουμε και εγω θα φωναξω την μαμα μου να με σωσει με την αγαπη της:dance3: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsakonas Δεκέμβριος 23, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #984 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Meanwhile in thelab.grειναι μεγαλο,αλλα πολυ χρησιμο πίπα και ακούμπησέ το http://www.thelab.gr/off-topic/kiniseis-kata-twn-diodiwn-72362-12.html (1ο)http://www.thelab.gr/off-topic/official-cars-motors-veltiwsi-trakarismata-kai-odigisi-65138-175.html (2ο) 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 23, 2010 #985 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 στο ίδιο πνεύμα με τα παραπάνω ο ασταμάτητοςΔεν πρέπει να φοβάσαι πάντως, η πρώτη τρύπα είναι το δύσκολο μετά δεν σε αγχώνει τπτ. το post της αμαρτίας 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsakonas Δεκέμβριος 26, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #986 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Δεν το καταλαβαινω γιατι να εχεις 2 καρτες 580 σε sli απο τη μια και απο την αλλη να ψαχνεις προσφορες σε σκληρους :bigsmile: 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιανουάριος 9, 2011 #987 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Aπό το Jaco στη συζητηση για τα διόδια. αλλά αν συνεχίζει να το κάνει ο κόσμος, θα εισπράτουν το αντίτιμο των διοδίων τα ΜΑΤ... πληρώνεις ανεβαίνει το κλομπ περνάς, δεν πληρώνεις κατεβαίνει το κλομπ περνάς με ασθενοφόρο... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 9, 2011 #988 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Όταν ο Τσάκωνας γίνει συμβολαιογράφος, οι κληρώσεις θα γίνονται παρουσία συμβολαιογράφου 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 16, 2011 #989 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Batmanokarta χωρις ανεμιστηρα δεν εχει??:jester: και απάντηση batmobile χωρίς ρόδες έχεις δει; 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση qbiefox Ιανουάριος 28, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #990 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RxEpJQ1uCNU&t=60]http://www.youtube.com/watch?v=RxEpJQ1uCNU&t=60[/ame]Πηγαινετε στο 1:00. Φεηλ-λεντ εγκεν... Διζ ζυζτεμ ιζ νοτ οβερκλοκεντ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2011 από qbiefox 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Φεβρουάριος 3, 2011 #991 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Και οτι μηνυση και να καταθεσεις αν δεν ειναι εντελως παραλογη (πχ ο διπλα μου ρευεται δυνατα) ο εισαγγελεας θα την διερευνησει... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση racer Φεβρουάριος 4, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #992 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Στο πρώτο dvd της Τζουλιας αν θυμαστε εκλεισε το gamato..Μια μερα πριν το 2ο dvd κλεινουν τα greekz και thegt...Τραγική συμπτωση ε? Κάτσε, στης Ντούβλη δεν έκλεισε κάτι Λαθος κανεις.Το site του National Geographic ειχε καταρρευσει απο τα requests.... 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 15, 2011 #993 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 πολυ καλη η ειδηση για τις μειωσεις τιμων και ο 970 αναδεικνυεται σε τρελο βαλιου/μανι.... μιλώντας για επεξεργαστή που έπεσε σε τιμή "χώμα-κελεπούρι-ούτε-600-σου-λέω". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Κωστάκης Φεβρουάριος 15, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #994 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Ερώτηση: Ποιος είναι ο χημικός τύπος της μακακίας; Απάντηση: COONa-COONa TiN CHOOCHOONa (κούνα κούνα την τσουτσούνα - σε φωνητική απόδοση των GRenglish!!) (και για του λόγου το αληθές: Dynamic Periodic Table CO - Κοβάλτιο O - Οξυγόνο Na - νάτριο Ti - Τιτάνιο N - Άζωτο C - Άνθρακας H - Υδρογόνο ) Google Translateπατήστε στο "Listen" 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 18, 2011 #995 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 τι μπαζουκας ειναι αυτα...για ασφυξια κανονικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Κωστάκης Φεβρουάριος 18, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #996 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Γνωριζει κανεις τα ειδη του στοκου που υπαρχουν και για τι ειναι το καθενα? Με μια γρηγορα αναζητηση στον γοογλη ψιλο-μπερδευτηκα για να ειμαι ειλικρινηςΥπαρχει και στοκος με σιλικονη μαζι (πιο ελαστικος?)ΑΝ ξερει καποιος Please help!DJD: εξαίρετος στόκος, συνίσταται για μικρές επιφάνειες όπου η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Γνωστός στην αγορά και ως πεταλόστοκος.RootX: χαλαρός στόκος, δεν πήζει εύκολα. οκ για διάφορες μικροδουλειές... δεν θα τον εμπιστευόμουν σε σοβαρά πρότζεκτς.Αστρολάβος: στόκος για μεγάλες επιφάνειες, απλώνεται πανεύκολα, ακόμα και με κάρτα.Jpavly: ευέλικτος στόκος, κάνει ότι κάνουν και οι παραπάνω στόκοι μαζί, σε μικρότερη όμως κλίμακα.Chosen: στόκος περιωπής, για επιλεκτικές επιφάνειες όπου οι άλλοι στόκοι αποτυγχάνουν.Chroma: ο στόκος φάντασμα, δεν αφήνει κατάλοιπα, σαν να μην τον άπλωσες ποτέ.Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλοι αλλά μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 21, 2011 #997 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 ubuntu στο σταθερο ubuntu στο λαπτοπ . Ubuntu everywhere . !!!Το μακρυ μαλλι μου λειπει το μουσι και μια εγγραφη στο κκε : P 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kazabubu Μάρτιος 2, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #998 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 (edited) Δεν ξερω για τα φυλα που μπορεις να βρεις καθως ειμαι απο Θεσσαλονικη , αλλα αν παρεις εκεινο το πολυεργαλειο που ειναι σαν αυτο το μιξερ που χτυπαει το φραπε εχει τροχο λιμα κατσαβιδι τρυπανι κτλ πιστευω θα εισαι κομπλε μιας και θα το χρειαστεις και στη συνεχεια του project σου Δεν είναι κακιά ιδέα ενα εξάρτημα για φραπέ μύθο θα τον φτιάχνει! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2011 από kazabubu 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση greekfragma Μάρτιος 2, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #999 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Συζήτηση για ποδοσφαιρικά ανέκδοτα ολυμπιακών και αντι-ολυμπιακών.....ο yanni ρίχνει την ατάκα. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 3, 2011 #1000 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 http://www.thelab.gr/off-topic/peite-o-ti-thelete-3-0-a-87377-138.html#post1062987814 Sent from Q6600/P5-Deluxe/4GB/X80-M-128/στερεοφωνικά-ηχεία/ρυθμιστήρι-στροφών-για-φουφούρια using my keyboard :hehe: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts