greekfragma Αύγουστος 28, 2010 #941 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Ο honda22 απαντά στο Πείτε ότι Θέλετε μετά από μερικά βιντεάκια που προφανώς πήγαιναν στα Αστεία Βίντεο Σιγά, τα δοκάρια παιδιά. Τώρα τα βάλαμε. :rofl::rofl::rofl::rofl: 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 29, 2010 #942 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Απαντηση του Κοπριτη σε αυτο το ποστhttp://thelab.gr/showpost.php?p=1062872253&postcount=2889κανονικα πρεπει να το φερουν ελλαδα μαζι με τον οδηγονα το αγορασει ο Μπαμπουλας να το βαψει μαυροκαι να εχει την πιο γ@ματη και γρηγορη νεκροφορα στην Ελλαδα... "αποχαιρετήσετε το ματαιο τουτο κοσμο... με τις πορτες" 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsakonas Αύγουστος 31, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #943 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 λοιπον κοιταξτε με φαγατε με τη μονιμη ζημια στην ακοη... το ισοφαριζω γιατι δε καπνιζω ειμαι τουμπανο γυμναζομαι τον εχω 25 εχω μηχανη 5 γκομενες το μηνα και βγαζω 10000 περιπου ευρω το μηνα και καθομαι ολη μερα δε δουλευω!!θα μου πει κανεις τωρα ενα δυνατο σετ να ακουω τερμα μεχρι να καει και το τελευταιο κυτταρο του τυμπανου μου? 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 1, 2010 #944 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 (edited) Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, αν σταμάτησες το wow ολα τα άλλα ειναι πολύ χειρότερα και απλά χάσιμο χρόνου.wow και ξερό ψωμί....για να μην λες σε δέκα χρόνια "τι μακακ... έπαιζα και έχανα τον χρόνο μου ρε γμτ;"(τα bold δικά μου) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2010 από l2phile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 6, 2010 #945 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 (edited) o Χάρρυ Κλυνν παίζει να είναι ο πιο ατάλαντος (και καλά κωμικός) που περπάτησε στην ελλάδαμουαααααααχαχαmoarΚαι εσύ παίζει να εισαι ο πιο ατάλαντος θεατής κωμωδίας που περπάτησε από την Ελλάδα.σιγά ρε σου θίξαμε το ταλέντο......όλοι απόλυτος όλοι οι έλληνες ηθοποιοί κωμικών θεμάτων είναι καλύτεροι Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 6, 2010 από filthy_dwarf 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Κοπρίτης Σεπτέμβριος 13, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #946 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 τις πρώτες μου σοβαρές πεταλιές σε mountain της έκανα και όργωσα τη Ρόδο για 10χρόνια με ένα ideal pro-rider.απλά τώρα έχω μόνο κούρσα και είναι καλύτερα να σας μισώ παρά να σας ζηλεύω τις πρώτες μου σοβαρές πεταλιές σε mountain τις έκανα και όργωσα τη Ρόδο για 10χρoνα με ένα ideal pro-rider.απλά τώρα έχω μόνο κούρσα και είναι καλύτερα να σας μισώ παρά να σας ζηλεύω 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 14, 2010 #947 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2010 Είναι σαν τη γέννα. 12 χρόνια πάλευες να βγεις, και με το που βγεις, όλη την υπόλοιπη ζωή σου θα θέλεις να ξαναμπείς School life 4evah 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Hydra Σεπτέμβριος 21, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #948 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 RasBillyHello casemoderades mou ανοίγω αυτό το τόπικ για τον λόγο ότι θα ήθελα να μου προτείνεται διάφορες ιδεές για moding εκτός κουτιού......Οτιδήποτε ιδεές δεκτές LakissΚρέμασε το hardware απο το ταβάνι με πετονιές, έτσι θα δείχνει ότι εωρείται.Κρέμασέ το στο κέντρο του δωματίου, και πάρε ρέυμα απο την παροχή της λάμπας. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 21, 2010 #949 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 αχαχαχαχα τι είπε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Chosen Σεπτέμβριος 24, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #950 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Στην συζήτηση για τα mp3-ναρκωτικάΑντε να βγάλουν και κανα johnny walker σε mp3 γιατι εκει που εχει φτάσει το μπουκάλι δεν συμφέρει 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 9, 2010 #951 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Καιρό είχα να δω κάτι τόσο ριζοσπαστικόΑλήθεια, αν βάλεις 2 μαζί έχεις double penetration; 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 13, 2010 #952 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Σχόλιο για το project του Seafalco.. Ρε φιλαρακι τι πινεις??????????Τι εχεις κανει εκει περα??????? Φτιαχνεις και αμαξια??????? Βαζεις τουρμπηνες στις μυγες???????? Εισαι αψωγος. Να εισαι παντα γερος να φτιαχνεις τετοια πραγματα ΜΠΡΑΒΟ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2010 #953 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 up στην αγγελια με τιμη στα 20 ευρω Πες μου ότι βαρέθηκες να κάνεις νέα αγγελία και έκανες bump εδώ. Γιατι να ανοιξω καινουρια εφοσον ηδη υπαρχει και ειναι ενεργη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 18, 2010 #954 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Ναι αλλά δεν διάβασες το επόμενο post Self pwned 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2010 #955 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 το επόμενο το είδα μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Οκτώβριος 18, 2010 #956 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 up στην αγγελια με τιμη στα 20 ευρω Πες μου ότι βαρέθηκες να κάνεις νέα αγγελία και έκανες bump εδώ. Γιατι να ανοιξω καινουρια εφοσον ηδη υπαρχει και ειναι ενεργη ? Ναι αλλά δεν διάβασες το επόμενο post Self pwned το επόμενο το είδα μετά Μετράει αυτο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2010 #957 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 ban u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2010 #958 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 το επόμενο το είδα μετά 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jpavly Οκτώβριος 22, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #959 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 O Dunkel σε σπάνιες στιγμές πραγματικού χιούμορ. YouTube - TreT - PARKOUR DOG FROM UKRAINEParkur-DOG FTW φαντάζομαι ήττα που τρώνε οι γάτες όταν πάνε να του ξεφύγουν.η να πάρεις τηλεφωνώ στο 199 να σου κατεβάσουν τον σκύλο από το δέντρο, να φας και μια ώρα να τους πείσεις πως δεν είναι φάρσα 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 1, 2010 #960 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Απλά copy paste. Τα θελετε και τα παθενετε μου φαινεται... Αμα βγει σε λιγο να πουλησει εισιτιρια για το θρεντ φιλαρακια vs tbbt μην κλαιγεστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts