papajim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2012 Είμαι νέος στο android και ψάχνω κάποια εφαρμογή (στυλ itunes) να μου συγχρονίζει τη μουσική μου, γιατί το να περνάς χύμα τραγούδια μέσα δεν είναι και τόσο βολικό. Ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτά τα δύο Enjoy your Music, Video, Radio & iTunes on Android - doubleTwist , TuneSync Sync Android™ with iTunes over Wifi for Windows or OS X. Το πρώτο όμως δε παίζει με το Galaxy Nexus (που έχω). Επίσης δε ξέρω βέβαια τη παίζει με winamp (μάλλον δε θα κάνει δουλειά) και windows media center (θέλω να το αποφύγω). Έχετε μήπως να προτείνεται κάτι; Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 doubleTwist εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 doubleTwist εγγυηση The Galaxy Nexus, Nexus 7, and Galaxy S3 only offers USB MTP mode, which doubleTwist was not designed for as it expects USB Mass Storage (MSC) mode. Δε παίζει όμως με το Galaxy Nexus Το google music έπρεπε να είναι διαθέσιμο παγκόσμια. Σε πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή εμείς; :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 UpdateΚατάφερα να κάνω αυτό που θέλω με το winamp. Μπορεί να έχει λίγο χάλια UI αλλά κάνει τη δουλειά και μέσω usb (το βασικότερο) και μέσω wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 τα τραγούδια στα περνάει σε ξεχωριστό φάκελο το κάθε ένα, ή δημιουργεί ένα φάκελο για όλη την playlist; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 [και μερικοι κραζετε το iTunes/Zune] Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 τα τραγούδια στα περνάει σε ξεχωριστό φάκελο το κάθε ένα, ή δημιουργεί ένα φάκελο για όλη την playlist; Δεν έχω δοκιμάσει να περάσω δικές μου playlists δημιουργημένες με το winamp, όμως έχω περάσει χύμα τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες και δίσκους. Όταν κάνει sync δημιουργεί στο φάκελο music του android έναν φάκελο για κάθε καλλιτέχνη, υποφάκελο με το όνομα του δίσκου και εκεί περνάει τα κομμάτια, που αντιστοιχούν στο δίσκο. [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Βίτσια είναι αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.