Jump to content

NVIDIA Control Panel Ρυθμίσεις

darklord77

Recommended Posts

Παιδιά μια βοήθεια.

Μετά από χρόνια με ATI πέρασα στο αντίπαλο στρατόπεδο (NVIDIA gtx 670) και θέλω να ρωτήσω τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο control panel. Πρέπει να αλλάξω τις default ? για μεγίστη ποιότητα τι θέλει ? τι είναι καλύτερο να αλλάζουμε AA & AF από το panel ή in game ? με τους διάφορους τύπους AA & AF τι βάζουμε ? Για το πέρασμα των drivers απλά uninstall από add remove ή θέλει κάποιο utility ?

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πειράξεις κάτι. Οι τελευταίες εκδόσεις των drivers είναι αρκετά σταθερές.

Η μόνη αλλαγή που έχω να προτείνω είναι στην επιλογή για PhysX από auto σε GPU μιας και σε σπάνιες περιπτώσεις και σε παλιές εφαρμογές τσάκωσα το PC να χρησιμοποιεί την CPU για physx.

Thanks φίλος για την άμεση απάντηση. Το texture filtering πχ το έβαλα από quality σε high quality. Αυτό με το PsysX το έκανα. Τέτοιες μαλακιούλες ψάχνω. Το negative lod bias μου πρότειναν να το βάλω clamp. Επειδή έκανα μετάβαση από παλιά κάρτα (που λόγος για AA & AF) έχασα την μπάλα τώρα με τους διάφορους τύπους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.