Skinny13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2004 Ξερει καποις καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να ηχογραφησω πχ μια ομιλια μεσω μικροφωνου,σαν την ηχογραφηση των windows????2)Eπισης πως γινεται να ηχογραφησω πανω απο ενα λεπτο με την ηχογραφηη των win?Δεν υπαρχει πουθενα αυτη η επιλογη...Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Αύγουστος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Sound Forge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από red alert Sound Forge λιγο δυσκολο το βλεπω γι αυτο ....τελικα γινεται να αυξησω τη διακεια της ηχογραφησης στα win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 λιγο δυσκολο το βλεπω γι αυτο ....τελικα γινεται να αυξησω τη διακεια της ηχογραφησης στα win? Τι ακριβώς βλέπεις δύσκολο με το Sound Forge? Αντιμετώπισες δυσκολίες? Αν ναι, πες να σε βοηθήσουμεΓια τη διάρκεια ηχογράφησης δεν νομίζω να μπορείς να την αλλάξεις (στα XP τουλάχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 prokopa, λαθος καταλαβες,το παιδι μου συστησε ενα προγραμμα ,πως να στο πω,καπως μεγαλουτσικο για downloadεγω ψαχνω κανα free, να ηχογραφησω μαι συνομιλια απο ενα κασετοφωνακι σε cd και that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 11, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από prokopasΓια τη διάρκεια ηχογράφησης δεν νομίζω να μπορείς να την αλλάξεις (στα XP τουλάχιστον) μηπως με καμμια επεμβαση στη registry γινεται κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Skinny13 για δοκίμασε το Goldwavehttp://www.goldwave.com/release.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 12, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2004 thank u prokopas, αυτο ακριβως εψαχνα! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.