vazelos Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Msystems.gr - Προϊόντα - Hewlett Packard Folio 13-1000enΑυτό πώς σου φαίνεται; Το έχω παραγγείλει από Multirama στα 574€ αλλά τελικά δε θα το χρειαστώ. Αν σου αρέσει πες μου να το κανονίσουμε κάπως να το πάρεις εσύ, αν έρθει τελικά.Καλή τιμή μου φαίνεται αν και όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι και πολύ φίλος των HP...Αν δε σου κάνει κόπο πάντως κράτα με ενήμερο και αναλόγως με την κατάσταση το βλέπουμε...Σ'ευχαριστω για το ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Σεπτέμβριος 12, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Παιδια μια ερωτηση. Υπαρχει κανενα αξιοπιστο μαγαζι απο εξωτερικο που θα μπορουσα να βρω το Asus UX31A-DB51 Zenbook Prime σε καλυτερη τιμη απ'οτι εδω? Κι εδω δλδ σσε δυο μαγαζια το εχω βρει κι αυτα με παραγγελια...Μιλαμε για το παρακατω...http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35130 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.