GlobalNoiseGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2004 Επειδη εχω Prescott 3.2Ghz και θα ηθελα να τον ψυξω λιγακι σκεφτομαι αν θα "μπαινει" η Zalman 7000Cu στην M/B ASUS P4P800 SE ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Ριξε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Μπαίνει αλλά πήγαινε καλύτερα για Η20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Αύγουστος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 GlobalNoiseGR η 7000cu μπαίνει σίγουρα στην P4P800. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Prescott ανεβάζει αρκετά ψηλές θερμοκρασίες οπότε πάλι δεν θα μπορέσεις να τις ρίξεις και πολύ (γι' αυτό ο georgesod σου λέει να πας για watercooling).Αν πάλι δεν σκέφτεσαι την υδρόψυξη, η Zalman είναι μία από τις καλύτερες λύσεις μαζί με μία Artic SIlver . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις και καμμια SLK Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 εχω τη ζαλμαν εδω και 2 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...εντελως αθορυβη στι2 1350 στροφες,ανεκτη μεχρι τις 2000-2100 και φασαριοζικα απο εκει και πανω...απο θερμοκρασιες δεν ειμαι ασχημα μιας και απο την default ψυκτρα του π4 μου ειχα πεσει γυρω στους 7 βαθμους σε idle αν θυμαμαι καλα...το μονο κακο της ειναι οτι μαζευει πολυ σκονη στα φινς μιας και ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο και θελει μια στο τοσο καθαρισμα... αν ενδιαφερεσαι για ησυχια στην προτεινω ανεπιφυλακτα...αν οι βλεψεις σου ειναι για oc τοτε καλυτερα να παρεις μια slk...και ακομα καλυτερα ενας συνδιασμος και των 2 σε καλουτσικη τιμη ειναι να παρεις το ετοιμο κιτ υδροψηξης της asetek απο pc-store με 105 ευρω ή αν δεν βαριεσαι να ψαχτεις λιγο να φτιαξεις ενα homemade w/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.