Jump to content

OCZ Agility 4 128GB

DwS

Recommended Posts

Με 6€ παραπάνω θα πήγαινα σε αυτόν:

Samsung 830series 2,5'' 128GB MZ-7PC128B/WW

Και αυτό όχι γιατί ο Agility 4 δεν αξίζει, αλλά δεν έχω διαβάσει πολλά review στο net, οπότε δεν μπορώ να τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ο Samsung 830 είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση χωρίς προβλήματα.

Ο agility 4 πρέπει να είναι ένας vertex 4 αλλά με asynchronous NAND αντί των ακριβότερων synchronous που έχει ο vertex 4 και φυσικά με τις αντίστοιχες επιπτώσεις στις επιδόσεις. Νομίζω σε εγγραφές το αντίκτυπο των asynchronous ΝΑΝD δεν ήταν μεγάλο σε σχέση με vertex 4 αλλά σε ανάγνωση έπεφτε αρκετά. Με τόσο μικρή διαφορά στην τιμή και εγώ πάντως θα πήγαινα σε Samsung 830 που είναι και αρκετά δοκιμασμένος. Το eshop είχε βγάλει πριν 20 ημέρες προσφορά και τον vertex 4 και συνήθως βγάζει σε crazy sundays και από κάποιο SSD.

EDIT: πριν λίγο έκανα και ένα search σε skroutz και η διαφορά σε τιμή μεταξύ agility 4 και vertex 4 είναι κάπου στα 6-8€. Οπότε είναι κακή επιλογή ο agility 4 σε αυτά τα χρήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.